Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
DA!
Este egala cu ZERO! NULA!
Orice RCA se incheie pe numele si adresa celui din certificat si cartea de identitate! Nu se mai fac smecherii ca in trecut! Nici la utilizator nu se mai completeaza! Doar daca masina e pe firma si este incredintata unui sofer (agent de vanzari) sau leasing...
__________________ Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
Quote:
Originally Posted by CRyS`
DA!
Este egala cu ZERO! NULA!
Orice RCA se incheie pe numele si adresa celui din certificat si cartea de identitate! Nu se mai fac smecherii ca in trecut! Nici la utilizator nu se mai completeaza! Doar daca masina e pe firma si este incredintata unui sofer (agent de vanzari) sau leasing...
crys .. lasa-mi nr tau te rog ca vreu sa te intreb niste chestii ..merci
Quote:
Originally Posted by gggeorgica
are cineva sau cunoasteti pe cineva cu un calorifer vechi de fonta de vanzare? ma intereseaza unul mare cu elementi grosi...
Am eu pe acasa unul dar daca ai nevoie urgent trebuie sa vii sa il iei din BT daca nu ajung eu in 2 saptamani maxim la iasi si il aduc asta in caz ca vrei bineinteles!
Daca ii un ciuruc de baterie , n-apuci 2 luni ) , da daca-i mai buna apuci si 2 ani . Cu asta care am avut-o am facut 2 ani dar dupa ce-am pus-o la redresor 1 data s-a dus .