Alte detaliii :
- carte verde / eu m prin asigurarea obligatorie/ facuta la Uniqa asigurari/ uitativa in asigurarea voastra poate aveti , si nu stiti
- trebuie neaparat sa fie valabila si in RM adica sa NU fie taiat cu un X patratica unde scrie RM , ok ?
- motorina & benzina costa 3,6 ron / Litru.
- eu am facut 4 plinuri anul asta / la un Hyundai Accent diesel, CDI si merge la fel cum mergea si c cea de de la LukOl....dar cu benzina n am probat.( ca nu am avut unde o consuma )
- referitor la canistre / de 3 ori am trecut cu cate 20 de litri intr o canistra de plastic .... dar ultima oara am avut ghinion , ca era in tura de la vama o grasanca tampita si nu mi a dat voie sa intru cu canista in RM.... trebuie canistre doar de TABLA si de MAXIM 10 litri. deci atentie !!!
- sa NU aveti prin caruta alte obiecte " suspecte " sau dubioase.... cutite , sau....diverse. Vamesii sunt destul de dubiosi
- sa aveti Stingator & trusa sanitara & triunghi reflectorizat ... VALABILE !!!!
* daca cumva aveti ghinion s o gasiti pe grasanca in tura...sigur va controleaza la ele...
+ daca aveti folii negre pe geamuri.... deasemenea acte ( autorizatiile ) la ele...
+ lei moldovenesti cumparati imediat cum treceti Vama pe stga dupa 500 M, la case de schimb.
*pe un mil ro primiti 380 sau mai mult de lei moldovenesti.
**platiti taxa de drum in RM 7 ron , in vama ....
in rest e ok.
Este piata pt cumparaturi in Ungheni... Joi si Duminica. de unde puteti cumpara fructe & altele la preturi cu pana la 50% mai ieftine fata de noi.
Mult succes !!!
P.S. Desigur, atentie la atitudine , purtati va respectuos si... NU aveti probleme....
Desigur traim intr-o prostie de neinchipuit.... si sper ca NICIODATA dar NICIODATA sa NU se uneasca RM cu Romania... asta ne-ar afecta negativ, foarte negativ !!!