Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Reply

Thread Tools
Old 05-09-11, 22:12   #76
Jockers

Stage 5

Default Re: Noi vs Politia ; Politia vs Noi

Quote:
Originally Posted by IS19CIP View Post
Bai baiatule am zis eu ceva la adresa ta de ma faci p mine lingau? mai vazut pe mine corectandute sau chestii de genu asta? Controleazati vorbele , cand o sa ma vezi pe mine ca te corectez sau chestii de genu asta atunci sa iti permiti sa ma faci lingau pana atunci stai cuminte acolo.
bai baiatule) hai ca m-am lamurit cu uni dintre voi. Pacat,sunt multi useri aici care merita respect ..
Jockers is offline   Reply With Quote
Old 05-09-11, 22:14   #77
IS19CIP

Stage 5

IS19CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Jockers View Post
bai baiatule) hai ca m-am lamurit cu uni dintre voi. Pacat,sunt multi useri aici care merita respect ..
Sincer nu vreau sa ma cert cu tine. Discutia se incheie aici. Seara buna.
IS19CIP is offline   Reply With Quote
Old 05-09-11, 22:19   #78
Jockers

Stage 5

ok..asa sa fie...O seara placuta si imi cer scuze pentru intreaga cearta...fata de ceilalti useri..
Old 07-09-11, 10:10   #79
GAby645
Opel Driver

Stage 5

GAby645's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Opel]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Victor VRE View Post
eu va propun sa va faceti un topic de limba romana, ca altii mai doresc sa citeasca posturi scrise la obiect.
+1 acolo analizam posturile scrise eronat si care e cel mai prost din curtea scolii la gramatica limbii romane il trimitem intr-un sejur de meditatii la dl crys contracost bineinteles
@restu mai usor cu cearta , rapid va m-ai aprindeti si faceti noi sezoane la telenovela "sectiunea iasi" .
Old 07-09-11, 12:30   #80
Jockers

Stage 5

Quote:
Originally Posted by GAby645 View Post
+1 acolo analizam posturile scrise eronat si care e cel mai prost din curtea scolii la gramatica limbii romane il trimitem intr-un sejur de meditatii la dl crys contracost bineinteles
@restu mai usor cu cearta , rapid va m-ai aprindeti si faceti noi sezoane la telenovela "sectiunea iasi" .
"
buna asta )) Din dragoste pe 4tuning
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -