Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Reply

Thread Tools
Old 07-11-09, 10:48   #46
skimpy

Stage 5

skimpy's Avatar

Default Re: Noi vs Politia ; Politia vs Noi

te-am vazut ieri in bularga, eram in spatele tau
nu reuseam sa imi dau seama daca e roz sau mov spatele. oricum, bomba ca a ta mai e masina lu` mama :P

on topic: conteaza foarte mult prima impresie.
nu zice nimeni sa stai cu capul in pamant, dar nici sa ii iei la misto. pentru ca asa e legea firii. daca e mai puternic ca si tine (in functie), pleci putin capul, dar te uiti peste sprancene.

oameni suntem toti...
skimpy is offline   Reply With Quote
Old 07-11-09, 14:05   #47
1300

Stage 5

1300's Avatar

Ai mei nu au nici unu permis si nici o legatura cu masinile,la baza sunt electricieni.Masina am luat-o din salarul meu, banii mei stransi de-a lungu a 1 an de zile. Deci puncte puncte
1300 is offline   Reply With Quote
Old 13-11-09, 14:58   #48
celino
VW Driver

Stage 4

celino's Avatar

Member of:
[VW]
[MERCEDES]

Felicitări , nu mulți iși cumpară mașină din banii propii , indiferent de ce mașină vorbim!
celino is offline   Reply With Quote
Old 13-11-09, 16:05   #49
andreyutzu

Stage 4

celino sa stii ca ai mare dreptate
andreyutzu is offline   Reply With Quote
Old 25-01-10, 23:35   #50
MadAboutGolf3
VW Driver

Stage 5

MadAboutGolf3's Avatar

Member of:
[VW]

eu am fost oprit de 2 ori in iasi si mi s-a promis AMENDA accentuat pe cuvantul amenda si retinerea certificatului.
pentru ce? pentru numarul patrat de pe fata, numar eliberat de ?
de Politia Romana.
retinere pentru motivul ca este neconform..
neconform zic eu? de 2 ori m-am certat cu idiotii de 2 ori le-am inchis gura, chestia dura a fost prima oara, cand mi-au pus si fiola + televiziune, deh.. filtru , eram si noi ca tot omu la banchet si ei stateau in padure la Ciric .. deh ghinion.. dar nu ptr mine.. mi-a placut expresia lu` nenea militianu cand a vazut 0.00 pe alcooltest :-j
acum astept sa imi caute alt nod in papura.. deh.. Romania.. deh MILITIE nu Politie..

Last edited by MadAboutGolf3; 25-01-10 at 23:38.
MadAboutGolf3 is offline   Reply With Quote
Old 28-08-11, 15:57   #51
Bogz02
Competitor CNCA

Stage 5

Bogz02's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Wheels]
[Competitor CNCA]

Am citit si eu prima pagina in special, fiindca recent mi-am pus si eu folii pe geamuri spate + luneta (75% aka. DARK BLACK), puse in fata blocului + folie pe triple, un model cat de cat deschis- adica in timpul zilei mai vezi culoarea rosie din tripla, dar noaptea par negre. Insa, odata cu aprinderea pozitiilor, se lumineaza tot farul, de abia iti dai seama ca-s foliate. Nu am luat folie negra, fiindca le inchideam prea mult, ci una mai gri asa, dar aplicata pe tripla arata tot negru, mai deschis.

In fine, ce vreau sa stiu: Daca ma opreste politia, si se leaga de triple, pot sa scap prin simplu fapt ca o dau jos pe loc? Fara amenda, fara nimic? Eventual cu un avertisment.

Si ar mai fi ceva: Daca imi pun folie si pe fata, si cand vad un filtru de politie , cobor geamurile pana sa ajung in dreptul lui (aka. nu vede ca am folie pe fata), si sa raman cu geamul jos pana plec de la control. Asta mi-ar venii in minte, insa, ma poate obliga sa-mi ridic geamurile de pe fata, sa vada daca am folie sau nu?

Invatati-ma si pe mine ce e bine sa faci / sa le zici la politai in cazuri de genu, daca este sa se lege de folie geamuri / triple. Am carnet de 1 an, si acum am inceput sa-mi mai modific si eu ceva pe la masina, sa o fac frumoasa ... si tot odata, sa fiu in conflict cu legea
Old 03-09-11, 16:40   #52
Victor VRE

Stage 4

Victor VRE's Avatar

Member of:
[CHEVROLET]
[CITROEN]

Eu zic sa-ti scoti folia de pe triple, pusa in fata blocului. Si de aia de pe geamuri. In primul rand, nu-s omologate, nu-s bune, sunt chinezesti, si apoi, sunt si periculoase. Pentru ala din spatele tau, pentru vizibilatea ta. Sunt siguri ca nu vrei sa schimbi si sa repari spatele pe asigurare, sunt sigur ca nu vrei sa ai discutii cu politia aiurea. Fii in legalitate si in siguranta. Si nu-mi sariti in cap baietii cu foliile/sprayuri pe triple, ca se vad ca bla bla.. daca vrei stopuri cu tenta fumurie, cumpara-ti ceva omologat RAR, se gasesc o multime de modele cu fumuriu/clar (pot fi si omologate TUV).

Daca vrei folie pe geamuri, mergi la un atelier. Vei fi si in siguranta, va fi folie care intr-adevar protejeaza interiorul si filtreaza UV, si vei fi si in legalitate. Din cate stiu, cea mai ieftina foliere fata+spate e 270 ron.

Aa.. si opinia mea e ca asta nu se cheama tuning, ci.. mai bine ma abtin. Spor la treaba.
Victor VRE is offline   Reply With Quote
Old 03-09-11, 22:47   #53
JusT_SaY_BoBo
VW Driver

Stage 5

JusT_SaY_BoBo's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Victor VRE View Post
Eu zic sa-ti scoti folia de pe triple, pusa in fata blocului. Si de aia de pe geamuri. In primul rand, nu-s omologate, nu-s bune, sunt chinezesti, si apoi, sunt si periculoase. Pentru ala din spatele tau, pentru vizibilatea ta. Sunt siguri ca nu vrei sa schimbi si sa repari spatele pe asigurare, sunt sigur ca nu vrei sa ai discutii cu politia aiurea. Fii in legalitate si in siguranta. Si nu-mi sariti in cap baietii cu foliile/sprayuri pe triple, ca se vad ca bla bla.. daca vrei stopuri cu tenta fumurie, cumpara-ti ceva omologat RAR, se gasesc o multime de modele cu fumuriu/clar (pot fi si omologate TUV).

Daca vrei folie pe geamuri, mergi la un atelier. Vei fi si in siguranta, va fi folie care intr-adevar protejeaza interiorul si filtreaza UV, si vei fi si in legalitate. Din cate stiu, cea mai ieftina foliere fata+spate e 270 ron.

Aa.. si opinia mea e ca asta nu se cheama tuning, ci.. mai bine ma abtin. Spor la treaba.
nu vreau sa te contrazic doar ca am eu folie pe triple,dar sincer de 1 an si ceva a fost oprita masina doar de 3 ori cand avea 5% omologata pe fata,dar niciodata nu s-au luat de jante ca nu's in certificat si nici de folie pe triple.eu am fumuriu doar pe semnale,becul de ceata si marsalier si am mers de multe ori cu alta masina la drum lung in spatele ei si chiar se vede foarte bine..acum mai depinde si de cat de inchisa si ce fel de folie e pe stopuri..

Vand odorizante California Scents!!! 20 ron bucata!!! Just_Say_Bobo@yahoo.com
JusT_SaY_BoBo is offline   Reply With Quote
Old 03-09-11, 22:58   #54
Victor VRE

Stage 4

Victor VRE's Avatar

Member of:
[CHEVROLET]
[CITROEN]

Daca ai pe semnale, felicitarile mele. probabil din fabrica zona aia e clara (alb). cel mai important e pe becul de pozitie/frana. jantele nici nu mai sunt trecute in certificatele noi, asadar nu se mai leaga de tine. iar folia pusa in atelier, chiar daca e mai inchisa pe fata, nu e facatura, am vazut si eu diferente, nu stiu despre voi.

iar cu triplele..lasati-le vizibile, parerea mea. nu va puneti numai pe voi in pericol, ci si pe altii. nu uitati, permisul de conducere poate fi dat si la orbi in ziua de azi.
Victor VRE is offline   Reply With Quote
Old 04-09-11, 00:05   #55
Bogz02
Competitor CNCA

Stage 5

Bogz02's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Wheels]
[Competitor CNCA]

Intelege ca la mine , folia pe triple facea ca rosul din stopul de frana de exemplu, sa devina dintr-un roz aprins (cand este calcata frana) intr-un rosu foarte intens, de-ti ia ochii. (nicidecum sa scada din puterea de luminare a stopului, sau hai sa zicem ca ii scade 5% maximm. Folia care am pus-o nici macar nu era neagra, ci gri deschis, si se vedea prin ea in ceata).
In fine, am dat-o jos, nu vreau sa risc o amenda. E plina Craiova de politisti handicapati si retardati...
Bogz02 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-11, 12:25   #56
mihayyy2000

Stage 5

Member of:
[FORD]

Quote:
Originally Posted by Bogz02 View Post
E plina Craiova de politisti handicapati si retardati...
Numai Craiova?
mihayyy2000 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-11, 20:04   #57
Jockers

Stage 5

ca in iasi toti sunt normali ) ..eu am avut o patanie ieri in dacia..ce-a mai tare de cand am permisul..era radarul la biserica si am trecut cu vreo 70 si unu din masina imi facea cu mama..parca ma cunostia..am intrat in parcare am parcat,inchis masina si vin si ei din urma..si imi cer actele..) o zis ca daca nu le dau actele ma leaga acolo pe loc)) da cum m-am certat oleaca cu ei o plecat mi-o luat nr de la masina..se poate intampla ceva? cand au venit ei eu aproape intram in scara.si nici nu sau prezentat si au inceput sa tipe si sa vb cu 2peu
Jockers is offline   Reply With Quote
Old 04-09-11, 23:34   #58
IS19CIP

Stage 5

IS19CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Intradevar radarul camuflat a stat ieri in Dacia.. mai pe seara sa prinda asa zisi " soferi de dacia / vitezomani " tu ai fost unul din ei. App cu care mama ti-a facut ? cu a ta sau a lui ? nu prea am inteles bine..

TRACTARI AUTO NON-STOP TEL : 0743 635 005
IS19CIP is offline   Reply With Quote
Old 04-09-11, 23:38   #59
grg_92

Stage 5

grg_92's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by IS19CIP View Post
Intradevar radarul camuflat a stat ieri in Dacia.. mai pe seara sa prinda asa zisi " soferi de dacia / vitezomani " tu ai fost unul din ei. App cu care mama ti-a facut ? cu a ta sau a lui ? nu prea am inteles bine..
ca a facut cu mama nu-i nimic...dar daca facea cu tata ? sa vezi atunci scandal...scuze nu scandal "2peu"
grg_92 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-11, 23:41   #60
IS19CIP

Stage 5

IS19CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by grg_92 View Post
ca a facut cu mama nu-i nimic...dar daca facea cu tata ? sa vezi atunci scandal...scuze nu scandal "2peu"
Intradevar cand vine unu la tine cu "2peu" de asta , nai ce face.. o iei p mama si pleci.
IS19CIP is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -