05-09-09, 13:28
|
|
Stage 2
Member of: [Opel]
|
Re: "MELTEANUL" si "KAMIKAZEUL" de trafic iesean!
" Flacau " plagiatura , hmm drepturi de autor cv ??
|
|
|
19-09-09, 22:52
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx
am patit si eu ceva de genu... mi`a taiat calea nerespectand semnul Stop! Am oprit si i`am reprosat ceea ce a facut...la care tot el era ala cu gura mare.. am oprit masina am coborat si m`am dus la el ,sincer nu vroiam decat sa`si recunoasca vina si sa`si ceara scuze dar in schimb a inceput cu amenintatu,injuratul si alea alea... dar totul la o distanta de 2 m ...nu avea curaj sa se apropie! Totul pana cand a venit inca o masina in care erau 3 prieteni de`a lui ...eh s`a schimbat radical ...a prins flacaul tupeu ! Vazand asta...am zis ca sa ma duc la politie sa nu iasa cu bataie in strada ca totusi eram 1 impotriva la 4... si cand am dat sa plec a dat cu picioru in masina!
Am fost la politie am depus plangere impotriva lui ,sincer am ramas uimit la cate telefoane am primit dupa plangere de la politie ...cerandu`mi mai multe detalii despre conducator si masina! Oamenii chiar si`au dat interesul ...doar ca este o problema... nu gaseste masina in baza de date (masina are numere de leasing din SJ).
Ca sfat... poti sa te duci sa faci o plangere...asa sa fii tu primul... si dupa o luna cam asa...daca politia nu face nimic.. il pocnesti .
|
Cei cu SJ nr de leasing , sunt tiganii caldarari de la Grajduri ( acolo i gasesti )
|
|
|
21-09-09, 22:30
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI] [PEUGEOT]
|
tzaran cu toiota ... poza e facuta acum cateva saptamani
|
|
|
26-09-09, 20:50
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Teo MTM
Ce rau mai esti ... stai linistit ca cine coboara la altu` nu e un din ala papa lapte ... e unu` bazat pe el ca altfel nu ar cobori !
|
Hai sa-ti explic altfel: daca se trezeste un meltean din asta sa coboare in trafic sa vina la mine, il calc direct cu masina. Te-ai dat jos, esti pieton, asta e. N-ai ce cauta in mijlocul strazii.
Multi dintre voi se pare ca nu intelegeti asta. In momentul in care se da jos din masina, pierde orice drept de sofer si devine pedestrian.
In alta ordine de idei, daca-i taran si vrea sa ma ia la bataie, pe mine care stau intr-o tona juma' de metal, oare nu-i cumva incostient? De unde pana unde ai tras tu concluzia ca e "bazat pe el"? E un cretin care nu poate fi civilizat. Sta in mijlocul strazii? Il calci si aia e.
|
|
|
30-09-09, 14:25
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Mai usor cu atitudinea de zmeu...ca faci puscarie pana te saturi daca faci asta. Chiar nu va mai si ganditi inainte sa scrieti ceva pe aici? Mai intra pustii care abia au luat permisul si se cred regii soselelor si cand vad asta ce zic? Ia sa incerc si eu...
Se da jos din masina la mine? Pun mana pe telefon, fac o poza cu numarul masinii sa o am la indemana daca vrea nenea politaiu' dau telefon la 112 si gata. N-are decat sa faca panarama, certificat la medicul legist si apoi la politie. Sa vad dupa aia cine mai e zmeu.
|
|
|
02-10-09, 18:11
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Bogdan.IS
tzaran cu toiota ... poza e facuta acum cateva saptamani
|
e criza la locurile de parcare si saracu s-a gandit ca o poate inghesui pe trecerea pt pietoni
|
|
|
07-10-09, 19:36
|
|
Stage 3
Member of: [SKODA]
|
), ati auzit de noii tarani de pe platoul bucium care vor sa haituiasca baietii ce merg cu scopuri si fete pe acolo?
Un tip din iasi, nu stiu daca e pe acest forum, a primit un jet de paralizant in fata, i-a indoit portiera , stalpul masinii in incercarea de al haitui. Gagiu am inteles ca a scapat oky, a bagat viteza si a scapat de ei, dar cica erau vre-o 5 baietzei destui de mari(padurari).
Asa ca aveti grija cand va duceti pt o partida pe bucium, blocati portierele. ca altfel va alegeti cu alte fericiri.
|
|
|
07-10-09, 21:18
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
wtf parerea e ca partidele trebuie sa aiba loc in camere de hotel ,apartament sau case , nu pe bucium :P. dar totusi , cat de meltean sa fii sa faci asta ??? asta fiind gestul ciumpalacilor alora
|
08-10-09, 08:47
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by sonyc_me
), ati auzit de noii tarani de pe platoul bucium care vor sa haituiasca baietii ce merg cu scopuri si fete pe acolo?
Un tip din iasi, nu stiu daca e pe acest forum, a primit un jet de paralizant in fata, i-a indoit portiera , stalpul masinii in incercarea de al haitui. Gagiu am inteles ca a scapat oky, a bagat viteza si a scapat de ei, dar cica erau vre-o 5 baietzei destui de mari(padurari).
Asa ca aveti grija cand va duceti pt o partida pe bucium, blocati portierele. ca altfel va alegeti cu alte fericiri.
|
Pe AMC s-a povestit acest lucru ...
|
|
|
11-10-09, 23:12
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
ciocoflenderul de pe copou , cu Alfa Romeo gri "tunat" is-79-bos(parca) s-a luat azi la intrecere cu un merts mai vechiutz , verde de culoare ,s-au dat pe independentei , si toate astea dupa ce i-a taiat fata unui tovaras de-al meu , cu care eram in masina ... bucuros omu ca si-a scos masina din "servis" dar nu a mai avut bani sa vopseasa spoileru ala din fata chituit de vecinu de la 3 , pe 2 doze de bere , ca de unde bani , ca dupa ce a vandut un teren de-alu tata ,si a luat alfa , nu s-a gandit ca masina se mai strica daca mergi ca bouu cu ea prin oras...
|
|
|
18-10-09, 19:28
|
|
Stock
|
mersic domnu de reclama ...macar de ai avea vreo leg cu adevarul...orcum iti promit ca aflu cine esti si cu prima ocazie o sa intru frontal in tine...ca sa imi fac si eu spoilerul ala chituit.
dupa ce iti dau dauna totala iti dau asigurarea sa iti repari masina daca mai ramane ceva din ea...alfa e muncita din banii mei si chiar nu ma deranjeaza sa o fac varza.bye
|
|
|
18-10-09, 20:16
|
|
Stage 4
|
Da' de ce nu ma incapeti de muschi?
|
|
|
18-10-09, 21:34
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by joli
mersic domnu de reclama ...macar de ai avea vreo leg cu adevarul...orcum iti promit ca aflu cine esti si cu prima ocazie o sa intru frontal in tine...ca sa imi fac si eu spoilerul ala chituit.
dupa ce iti dau dauna totala iti dau asigurarea sa iti repari masina daca mai ramane ceva din ea...alfa e muncita din banii mei si chiar nu ma deranjeaza sa o fac varza.bye
|
domnu meu , tovarasul cu care eram in masina nu a claxonat degeaba cand i-ai taiat fata , mai ca vroia sa te salute intr-un fel mai putin civilizat , dar s-a linistit . am o intrebare , de ce te intreci cu altii in oras ?dute domnule pe
sculeni , si intra acolo in toti parapetii cu viteza , dar nu in oras
ca daca doamne fereste , o scapi , omori oameni nevinovati .
imi cer scuze ca m-am luat de munca ta , respect munca facuta de oameni la masina lor si iti urez bafta la incheierea ei .
daca esti tare cu masina asteapta domnule , 1 noiembrie organizat si mergi la evenimentul organizat de Logan club alias FRT(sper sa fi nimerit), si daca chiar esti zmeu cu alfa romeo , atunci vei castiga .
campania initiatat de soferul de raliuri foarte cunoscut Titi Aur a facut o reclama dedicata oamenilor CA TINE https://www.220.ro/yrjhg3tV4x/Titi-Aur-Vs-Sofer-Cu-Tupeu . ghici care dintre ei esti tu .
si nu mai fa amenintari de astea , ca eu consider ca toti suntem civilizati , dar vad ca tu nu te mai incadrezi in ce consider eu .
salutari .
|
|
|
18-10-09, 23:18
|
|
Stock
|
scuze daca am dat-o asa aiurea...din cate ma cunosc nu ma iau in trafic doar daca ma supara cineva...nu fac play-uri de aiurea...mai ales ca la ce strazi avem noi nici nu stii cand ai pierdut controlul
iar referitor la masina nu e nimica tunat...e stok cu un biet motor de 1.6
|
|
|
19-10-09, 13:21
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
gata , friends ?
cand ne supara unu in trafic , toti ne suparam , si reactionam intr-un fel in care nu ne sta in fire .
|
|
|
|
|