Mda....acum imi aduc aminte de ce n-am mai intrat eu pe 4tuning...copilareli de-astea in jen "eu l-am adus pe ala...tu nu-l jtiai pe celalalt"...bla bla...de asta e intalnirea...sa NE cunoajtem...fiecare contribuie cu ce poate si ce vrea mai departe. Incetatzi sa mai ganditzi cu degetele cu care tastatzi...ce draq...ar trebui sa avem interese comune...sa ne int mai des k sa vb nu k sa-si faca fiecare reclama la site/forum/club etc...AICI e un forum mai mare...ne vede lumea mey, NI FASHIM DI RAS!
Sincer aj fi venit ieri da' la ora 3 duminik in jeneral dorm...i-am zis si lu' cris k poate ar fi trebuit mai tarliu pusa! Next time vin sigur si am sa am nijte discutzii "ciudate" cu NIJTE persoane...se jtiu k am mai atacat si pe alte forumuri pe unele! Aja...si despre faptul k au fost puzzine majini...asta e...ajtia kre au fost au avut timp sa discute sa se vada la oki...k mie una de multe ori mi s-a intamplat sa merg la o intalnire si sa nu retzin decat f puzzine nume si f puzzine nr de inmatriculare...aja k este si o parte buna a situatziei!
Deci, pe scurt...terminatzi cu orgoliul propriu si dak vretzi sa facetzi ceva...facetzi...dak nu...nu va obliga nimeni nici makr sa cititzi posturile altora!

@ Cris - sorry dak e offtopic da' m-am cam plictisit si m-am trezit zorro de dimineazza si m-am gandit sa fac dreptate!
In rest...picioru' moale pe acceleratzie...frane bune...abs din plin si mai puzzine aere de vedete autohtone...k se poate! Kissez si acelashi no offence decat pt cine trebuie!