randomm, termenul "ironie" iti spune ceva?
Dar, fie, daca chiar ai luat-o in serios, hai sa vedem....
Titlul topicului este "Discutii/Cafenea/Intalniri Iasi". Cu alte cuvinte, orice altceva ce nu intra intr-un subiect bine stabilit. Daca vei citi topicul de la inceputurile lui, vei vedea ca subiectul s-a schimbat de enshpe ori, fara vre-o legatura cu ce se vorbea inainte. Numitorul lor comun este orasul Iasi.
Acum, tu spui ca nu iti dai seama de nicaieri ca ar fi vorba despre cineva din Iasi. Ei bine, eu am facut o presupunere oarba, si am concluzionat din mesajul lui ca este vorba de personaje din Iasi. Hmmm, oare de ce? Let's see:
Locatia lui Zorro_nu_stiu_cat e Iasi.
Numarul masinii in cauza este IS 15 YAN. Desi teoretic respectivul poate fi si din Sarca, nu neaparat din Iasi, un principiu universal recunoscut al logicii afirma ca din toate explicatiile posibile pentru un lucru, cea corecta este de regula cea cu probabilitatea mai mare (Lama lui Occam). Conform acestui principiu, cum numarul masinii te duce cu gandul la orasul Iasi, exista mari sanse ca respectiva masina chiar sa fie din Iasi.
Si, lovitura de gratie: la un moment dat Zorro al nostru spune: "si eu sunt din Iasi..bro..dar eram mandru ca sunt de aici..pana te am intalnit pe tine".
Cred ca pana si Sherlock s-ar fi declarat satisfacut de atatea indicii...
Te simti mai luminat acum?