Quote:
Originally Posted by SFW
si poate aduce careva un butoi dinala de metal ... sa facem un foc in el, sa ne mai incalzim ...  mai aruncam un lemn in el, o haina, un scaun de golf gti  ... asa ... sa il mai intretinem ... 
|
kiar vrei butoi?

lemne gasim.. butoi..vedem noi... am unu prin spate.. in care am facut afumaturi.. .nu ma pune sa aduc degeaba.. k eu aduc dak e vb...

lemne ...fac rost.. scaune de GTI nu

..faci tu

iar haine.. .e mai bine sa le tinem pe noi
acuma serios.. dak vreti sa facem caterinca.. aduc un butoi de ala mare..in care sa facem un foc in fatza la palat

k am ditamai masina :P numai sa nu fiu singur (si cu zyz) la foc deschis...
[QOUTE=JUST-DO-IT;650379]-Neata la lume!Am o propunere ca sa nu mai inghetam de frig ca aseara....trebuia sa vina lume multa si o fost de-i numara-i pe degetele de la maini...
-Lansez o provocare....sa ne intalnim de-acum incolo la un bar ceva....stam si noi ca oamenii la un suc/apa minerala/cafea,si parca altfel stai la un bar(caldurica,caldurica) de cat la 1-2 grade afara dardaind de frig ,nu?daca gresesc corectati-ma va rog.....stam pana ne adunam mai discutam apoi iesim afara la bolizi,alegem o locatie si ne distrugem cauciucuri,placute frana ,fiecare ce poate......ce parere aveti??????acu daca sunteti de accord sariti cu propuneri......ce bar/pub preferati?[/QUOTE]
ce bar we? oricum ...dak e sa mergem.. mergem. nu e asta o problema..
problema e k nu ne adunam..intelegi?? nu k stam in frig
cat despre frane... hmm..abia am schimbat placutzele pe fatza... deci nu vreau sa distrug nimic..
nu erau 1-2 grade..erau mai mult..dar nu conteaza.. era frig oricum...
si dak tot zici k ai mers cu 215 km/h hai ..poate .. ne aflam vreodata pe rosetti...pe bani.. ramane sa vb
numai bine baieti..
bafta