Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Closed Thread

Thread Tools
Old 22-10-09, 12:29   #61
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]
Talking Re: Abuzuri ale politistilor !!!

Ce aiureala, serios daca te inteleg ( demon ),ce problema ai putea avea ,ce anume te-a deranjat vreodata la mine chiar daca nici macar nu ma cunosti , iar ce scriu sau aberez pe aici, nici atat nu vad ce-ti pasa tie...dar in fine.,incerc sa te inteleg, greu darrr, ma gandesc poate esti " in perioada aia a lunii"...desi am impresia ca esti " man" , chiar daca nu se vede

P.S. Daca am suparat " multi" cum spui tu pe aici....este doar problema mea ( sau poate esti tu desemnat avocatul lor ???? )
P.S2. Nu ma intereseaza sa intru in nici un club...."zorro' a fost singur mereu ( oricum nu m-ar ajuta cu ceva apartenenta in CD sau in HPR sau oriunde....)
P.S3 Am sa pun cate PS uri doresc....pana voi vedea o limita la asta in " regulamentul de pe forum" ,chiar daca stau la cineva in gat

Scriu pe acest forum din placere,din dorinta de a invata alt cineva din intamplarile si ghinioanele mele....citesc la randul meu cam tot ce gasesc interesant, completez sau ma informez de pe sait...este un sait destul de bunicel..incerc sa nu deranjez pe nimeni ( din nici un club ) iar daca nu-mi iese uneori...cred ca e devina si personalitatea unora care nu mai incap in penele lor.....si inclusiv nu mai incap pe net/forum de mine.
Pace to all.
zorro6299 is offline  
Old 22-10-09, 14:33   #62
D3m0N
Peugeot Driver

Stage 5

D3m0N's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[Toyota]
Default Re: Abuzuri ale politistilor !!!

Quote:
Originally Posted by KAmikazee2005 View Post
Demon... ) in primu rand clubu se cheama Crazy Drivers.. si nu crazy driver ... si 2 la mana.. nu cred ca o sa il primeasca nici un membru cd in club ) deci demon... nu vb fara sa sti pe bune
KmK stiu .. ca e crazy drivers... da m-am referit ca el avea palasolar facut la PIM cred.. cu crazy drivers si scos "s"-ul .. cu fontu Comic Sams .. Vrea si el sa fie un Crazy Driver macar dak nu drive-s =))

Tel: 0740.288.511 - 0232.212.703 YM: juntos.auto
www.JUNTOS.RO
D3m0N is offline  
Old 22-10-09, 14:55   #63
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]
Exclamation Re: Abuzuri ale politistilor !!!

Rog un moderator sa faca cumva si sa stearga ultimile 8 si cu asta 9 mesaje , din acest topic (sunt total aiurite si poate dauna cititorilor )...multumesc frumos.

Iar " demon" Exista varianta ,P.M. unde-mi poti adresa oricate mesaje " de adio,dragoste sau revelatiile tale", sau cel mult la Cafenea poti sa discuti ce te framanta si/sau orice-ti trece prin cap.....

P.S. (nelipsit) Ai grija in viata nu te certa cu nimeni, din exterior nimeni nu-si da seama care-i vinovat / inteligent /certaret /corect /aiurit /plictisit .

Pace to all....
zorro6299 is offline  
Old 22-10-09, 18:16   #64
KAmikazee2005

Stage 5

KAmikazee2005's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

) @zorro.... da c rpd te aprinzi omule... din cate stiu e un forum..liber..
@ demon.... nu a dezlipit el s-u ) ci altcineva din cd....
KAmikazee2005 is offline  
Old 22-10-09, 20:37   #65
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by KAmikazee2005 View Post
) @zorro.... da c rpd te aprinzi omule... din cate stiu e un forum..liber..
@ demon.... nu a dezlipit el s-u ) ci altcineva din cd....
Asa stiam si eu ca este un forum liber...dar vorba vine ca e liber..ca se mai gaseste cate unul sa-si dea in petic , care nu mai incape de mine dar asta e, sunt nascut sub semn de foc , sunt si berbec de zodie...deci sunt destul de inflamabil...i-mi cer scuze daca am deranjat pe cineva...n-a fost cu intentie ( a fost din obisnuinta ) , iar despre " S " -ul buclucas..oricum l-am lipit a doua zi la loc..dupa cum s-a vazut. dar de cateva zile am dat jos parasolarul de toot , k nu vede nevasta-mea sa conduca (cica e prea lat ) si obtureaza vizibilitatea...cei drept era cam exagerat...urmeaza sa-mi fac altul ( desigur tot la PIM ), ,pe Sf Andrei unde se vinde si autocolant...dar n am stiut ca apartine de PIM, dar asta e . ( probabil va scrie pe el... HPPRRRR , sau mai vad eu pe cine mai " calc pe straif " ....bafta tuturor.

P.S. Ce-mi place cum suna prescurtarea de la "crazy drivers"( cd- corp diplomatic ) prea tare.

Rog insistent un moderator sa stearga ultimile 11 posturi din acest subiect,, plssss. Multumesc anticipat.

Last edited by zorro6299; 22-10-09 at 20:39.
zorro6299 is offline  
Old 22-10-09, 20:53   #66
tyger_lelee123

Stage 3

mie mi-a spus un militian dupa ce m-a prins cu folie neomologata pe geamuri:" Am o boala pe astia cu bmw-urile"...eu avand bmw de 1 zi...ce sa zic?
tyger_lelee123 is offline  
Old 23-10-09, 09:23   #67
ocaruntu

Stage 5

ocaruntu's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

vreau sa'l stiu si eu ... sa'l zgarai putin pe fata cu spoileru'
ocaruntu is offline  
Old 23-10-09, 13:38   #68
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by tyger_lelee123 View Post
mie mi-a spus un militian dupa ce m-a prins cu folie neomologata pe geamuri:" Am o boala pe astia cu bmw-urile"...eu avand bmw de 1 zi...ce sa zic?
Prea tare faza asta, sa mor de ras frate nu alta ( desi e jalnica situatia )

Militianu" tau, asculta prea mult Parazitii ( ft anonim ) -Extrema zilei si are boala pa BMW uri cum are boala chelu pe femeile chelboase
Sau poate are actiuni la Dacia si ne face el sa uitam de restul masinilor....dar ce noroc pe tine, a 2 a zi ...prea tare.Bafta.

Militia Romana = Siguranta si Incredere
zorro6299 is offline  
Old 07-01-10, 14:36   #69
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

[QUOTE=zorro6299;2741052
Scriu pe acest forum din placere,din dorinta de a invata alt cineva din intamplarile si ghinioanele mele....citesc la randul meu cam tot ce gasesc interesant, completez sau ma informez de pe sait...este un sait destul de bunicel..incerc sa nu deranjez pe nimeni ( din nici un club ) iar daca nu-mi iese uneori...cred ca e devina si personalitatea unora care nu mai incap in penele lor.....si inclusiv nu mai incap pe net/forum de mine. "

In continuare , am spus ca am sa informez in continuare de evolutia contestatiilor la amenda pentru " luminile neomologate " si cum pe 05.01 am avut termen la tribunal , va spun doar ca nimeni din partea Militiei nu a binevoit sa vina ( fiind al 2 lea termen ) , dar nu conteaza cand lipsesc "ei" , judecatoarea da desigur un alt termen....nu se stie pana cand ( dar daca lipseam eu, se jusdeca in lipsa si desigur castigau ei , asta e minunata tara in care traim ). Urmatorul termen 2 martie. Sper macar atunci sa am pe cineva din partea IPJ cu care sa ma "rafuiesc ", dar nu trag multe sperante.
Scurt si la obiect , Judecatoarea a spus ca :lipsesc partile ( respectiv cineva din partea IPJ)eu eram invizibil.... si s a amanat pt 02 .03. 2010.
Mai continui atunci.....

Dar pana atunci...mai am unul pe 20.01.,, cu alta contestatie cu alt accident mult mai interesant cine doreste detalii...vb pe mess, ca pe forum...uneori scriu prea mult si cum sunt fani care nu au chef sa citeasca, sau poate adorm din cauza ca nu-s obisnuiti cu lectura....devin reticienti

Bafta si...feriti-va pe cat posibil de "magarushi"

( magarushi = militieni = politisti )
zorro6299 is offline  
Old 08-01-10, 16:46   #70
demin2609
Renault Driver

Stage 5

demin2609's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Post Re: Abuzuri ale politistilor !!!

Quote:
Originally Posted by zorro6299 View Post
...
ma treaba e din protap!

iar noua ne plac povestile!.... deci treci la tastatura si "scuipa" nemultumirile si intamplarile!
demin2609 is offline  
Old 20-01-10, 13:21   #71
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by demin2609 View Post
ma treaba e din protap!

iar noua ne plac povestile!.... deci treci la tastatura si "scuipa" nemultumirile si intamplarile!
Doar pentru tine...ca ai spus ca-ti plac povestile, mai scriu cate ceva, dar incerc sa fiu scurt
Azi am avut primu termen in proces cu militia rutiera ( cu un accident de anu trecut in care nu i-am dat prioritate la un tip cu un logan, care m a lovit atat de bine ca m a aruncat in alta caruta...intr o honda civic 2008 ) , pe scurt....am cerut doar o amanare, alt termen in Martie.( cu motivatie ca mi caut vocat ) chiar daca nu mi trebuie.
In cazul in care a ti primit proces verbal...cu care nu sunteti deacord cu el... doar cu jumatate din el....cum voiam eu....mai exact, in urma accidentului am ramas 3 luni fara permis ¸plus amenda , si asigurarea data lu nenea cu loganu....cum era si normal. Nu se poate contesta doar o parte din proces verbal....in cazul meu am dorit doar sa mi lase permisul, platind amenda si fiind la prima abatere de orice fel..de 11 ani de cand conduc....speram la o sansa, dar , DAR, daca continui cu procesul si cer P.V, este anulata si plata catre Logan.....fap care ar duce la un alt proces...intre mine si cel cu Loganu.( ceea ce nu doresc)In fine. Poate cineva a inteles ceva..poate nu....asta e...alte detalii pe mess ( daca e cineva interesat, daca nu...si mai bine)
Ideea e ca eu am facut contestatie, sa mi recapat permisul ( fapt realizat inca de a 3 zi de la accidemt ), si sa duc procesul cateva luni pentru a iesi la volan...din iarna apoi ,o sa renunt si nu ma mai prezint la tribunal...dar undeva in vara cand poate conduce nevasta acum n am incredere

Bafta la toti..si... atentie la prioritate nu faceti ca mine !!!

Dar nu renuntati...legea este interpretabila... daca cu adevarat doresti sa scapi....ai timp si bani...avocat de nota 20.... orice este posibil in Ro !!!
zorro6299 is offline  
Old 20-01-10, 23:51   #72
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

se pare ca nu numai politistii fac abuzuri.....ci si participantii la trafic...sau ma rog, la procese...sau...stai, ca nu se duc la procese...sau se duc?
bakal is offline  
Old 21-01-10, 15:32   #73
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by bakal View Post
se pare ca nu numai politistii fac abuzuri.....ci si participantii la trafic...sau ma rog, la procese...sau...stai, ca nu se duc la procese...sau se duc?
Hai ca esti simpatic.... tare gluma n-am ce spune , sau mai bine n-am ce-i cere !!!

Verry funny !!!
zorro6299 is offline  
Old 21-01-10, 16:50   #74
D3m0N
Peugeot Driver

Stage 5

D3m0N's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[Toyota]

mai este un baiat tare bun ... de la rutiera.. cu masina toata foliata si s-a pus pe luat certificate la oricine are folie pe geamuri / triple.... urla injura ameninta... daca te pui in gura cu el si nu-i dai certificatul ... (PIM)
D3m0N is offline  
Old 21-01-10, 18:46   #75
Baazalung

Stock

D3m0N, sunt sigur ca te inseli. Nu il cunosc personal pe cap-de creta, dar de ceva timp ne tot intalnim prin trafic si te pot asigura solemn precum uniforma de Garcea ca, din ceea ce am putut observa, este un tanar manierat, cu gusturi muzicale deosebite, care respecta Codul Rutier (In special partea cu viteza, semnalizarea, intoarcere pe linie dubla continua, parcari doar in locurile legale si mai ales partea legata de modificarile omologate RAR) si Legile Bunelor Maniere.

In plus, rememorand anumite evenimente ce ne-au unit, am constatat intelighentzia si shpiritul fin care il caracterizeaza. Astfel am castigat un respect deosebit pentru acest adevarat reprezentant al Legii si sunt bucuros sa afirm ca respectul este reciproc.

Mnu? )
Baazalung is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -