Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Reply

Thread Tools
Old 08-01-09, 12:56   #1
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]
Exclamation Trecerea la cale ferata Iasi Tomesti- un pericol !!!

Aici doresc a se stabili de catre toti cei care doresc a se implica intr o ' miscare" care sa i impresioneze dar si sa i mobilizeze pe cei care ar trebui sa faca ceva in vederea repararii drumului si mai important a partii de trecere la calea ferata atat prima cat si a 2 a de pe traseul Iasi Tomesti, pt canu se mai poate fratilor...ne rupem masinile zilnik pe acolo si nimeni nu face nik..alaturati va mie..si sa facem ceva sa se simta.....conform proverbului..."copilul care nu plinge mami nu i da prea mult lapte'..poate ca dupa criteriul asta lucreaza majoritatea institutiilor si nu fac mai nimik....si timpul trece si nou ni se strica masinile, un pik cate un pik...si nu i corect...pe banii nostri sa facem reparatzii..si in plus si nervi....spre ex nu am cere prea mult decat sa puna pe sine cauciuc din ala cum e pe drumul European ..in Letcani..sa punem sa ne vedem linistiti de drum..corect..?? astept ...astept din partea voastra a celorcere folositzi ruta aceasta si nu numia...colaborare...sa fim toti pt unul ..si unul pt totzi...ok..?? ma gasitzi pe mess sau la tel 0748 628 315
P.S. ..sau macar unul care are pile la Com betoane sau macar un cifaron..si sa le turnam o masina de pamant pe sine..sa fie treaba mai Ok...nu se poate cu dezastrul de acolo....XOXO.
zorro6299 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-09, 14:26   #2
D3m0N
Peugeot Driver

Stage 5

D3m0N's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[Toyota]
Default Re: Trecerea la cale ferata Iasi Tomesti- un pericol !!!

am patito si eu acolo.. cand am trecut pe acolo cu vreo 70
D3m0N is offline   Reply With Quote
Old 25-02-09, 16:53   #3
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Offf, nimeni nu vrea sa se alature sa facem ceva, observ cu bucurie ca sunt peste 120 de vizite la acest subiect, dar nimeni nu vrea sa faca ceva ...dar presupun ca s ar bucura sa faca altii pt ei...ceea ce nu se poate....asta e. In cele din urma o sa fac singur greva foamei sau vad eu ce..in strada acolo pe calea ferata..o sa blochez cumva trecerea...trenurilor poate...si..vad eu..poate rezolv ceva.....desi ...credeam ca..unde s multi puterea creste...dar cred ca..n am cu cine ...Offff
Old 25-02-09, 20:01   #4
sonyc_me

Stage 3

sonyc_me's Avatar

Member of:
[SKODA]

ma gandesc ca nu toti sunt placuti impresionati de tomesti, eu trec odata la cateva zile pe acolo si observ si stilu soferilor cu camioane cum merg pe acolo, au stricat otate reparatiile facute anu trecut.
Acolo ce trebuie facut este sa se vorbeasca la cfr -iasi eventual cu reclamatii referitor la trecerea de cale ferata ce nu este corespunzator amenajata.

P.s.: priveste si tu partea buna, parca te dai in carusel, cand treci pe acolo cu antaia
sonyc_me is offline   Reply With Quote
Old 25-02-09, 22:04   #5
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Daca eram mare jmeker la drumuri si poduri si imi pasa.. faceam ceva...
Nu vad ce pretentii ai putea avea de la cei care incearca sa vada ce scrii tu aici..
Ai dreptate.. nu zic.. am trecut si am vazut ce e acolo. Dar mai mult ca sigur marea majoritate care intra si vede ce scrie aici.. nu are putere sau posibilitate sa faca "ceva" .
Ce vrei sa facem acum? sa iesim in strada? nu rezolvi nimic..ba mai mult iti mai iei si vreo amenda
asa e romania.. toate sunt in asa fel incat cumunismul sa ramana ca si pana acum la putere. Daca nu iti convine ceva.. ai grija !! poate ti-o iei cam asa e....
trebuie sa stam si sa inghitim ca nah.. "Romania ! Te iubesc" vorba celor de la ProTV.....
Old 07-03-09, 13:48   #6
sonyc_me

Stage 3

sonyc_me's Avatar

Member of:
[SKODA]

acolo daca nu ma insel e drum national, nu???
adevaru ca la ce masini am vazut prin tomesti, ma intreb pe unde ruleaza baietii aia, ca strada nu prea au.
In schimb sunt cateva stradele printre blocuri facute noi, creca pe acolo se mai dau.
dar vai de mentalitatea lor, unu mi-o blocat masina pe acolo la 20 cm de portiera din stanga, si altu in spate, am inceput sa fac un scandal cu clanxoane pe acolo de iam scos pe oameni din casa sa-si mute masinile, multe am mai zis in seara aia, multe pacate am depus datorita lor si vai de mama lor creca s-o inecat de la sughitzat.
De, nu vreau sa jicnesc per total, dar mi-o scos fulgii aia doi, cu parcarea lor.
sonyc_me is offline   Reply With Quote
Old 08-06-10, 15:26   #7
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]
Exclamation Re: Trecerea la cale ferata Iasi Tomesti- un pericol !!!

Timpul trece si ne distrugem masinile in continuare la trecerea de la Tomesti (la ambele treceri NU se face nimik de peste 2 ani )

daca fac rost de Autorizatie de Miting , care mergi cu mine sa pichetam acolo linga trecerea CFR ? am pe cineva la un ziar local care ne poate ajuta cu "publicitatea" + antena unu , se baga cineva ? sau preferati sa taceti si sa inghititi ?!

Cred ca trebuie sa fim vreo 50 pers pt a putea obtine o autorizatie pt manifestatie !

eu deschid o lista unde va puteti inscrie :

1. BCC. ( eu adic )
2 .
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Old 08-06-10, 15:51   #8
alex_maf2007

Stage 4

alex_maf2007's Avatar

Member of:
[RENAULT]

sunt si nu sunt deacord cu tine sa-ti spun si de ce :
e adevarat ca ne stricam masinile si dam NOI banii pentru reparatii dar odata ce drumul o sa fie ca in palma acolo o sa vedem numa masini in camp(accidente) pentru ca multi descreierati sunt in lumea asta.
alex_maf2007 is offline   Reply With Quote
Old 08-06-10, 16:23   #9
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]
Exclamation Re: Trecerea la cale ferata Iasi Tomesti- un pericol !!!

Quote:
Originally Posted by alex_maf2007 View Post
sunt si nu sunt deacord cu tine sa-ti spun si de ce :
e adevarat ca ne stricam masinile si dam NOI banii pentru reparatii dar odata ce drumul o sa fie ca in palma acolo o sa vedem numa masini in camp(accidente) pentru ca multi descreierati sunt in lumea asta.
nu pe bune ? chiar crezi asta ? sau ce te determina sa crezi asta ? dar esti foarte , dar FOARTE optimist , cand spui ca va fi " ca in palmă", eu nu indraznesc sa visez asa departe ! Doresc sa pot trece pe acolo macar cu 5 Km la ora..nu cu 70 ca altii :

"am patito si eu acolo.. cand am trecut pe acolo cu vreo 70 " by d3mon , 6 mesaje in urmă !!! ...despre cei ca el spui c-ar putea face accident ?! n-ar fi o pierdere prea mare....

Eu nu stiu multe accidente in partea cealalta de oras,la Leţcani , poate de unul care n-a vazut ca vine trenul...in rest.... si crede-ma ca NICIODATA , nu va fi si la Tomesti la bariera cu e pe Europeană....dar macar cat de cat sa putem trece !!!

Deci se baga cineva ?!

P.S. adica vrei sa spui ca din cauza unora care ar putea "zbura" prin acea zona, trebuie sa chinuim masinile si nervii acolo ? Nu cred ca gandesti " limpede",alex, ce-ai fumat azi ?

Last edited by zorro6299; 08-06-10 at 16:25.
Old 08-06-10, 17:38   #10
2slow4u
Opel Driver

Stage 5

2slow4u's Avatar

Member of:
[Opel]
[RENAULT]

Cu viteza masinilor se poate rezolva: inainte de trecerea la nivel cu cale ferata (cu 10 m sa zicem) trebuie un speed bumper mai inalt incat sa franeze toti apoi se asigura daca vine sau nu trenul, apoi trec.

Ar trebui luata legatura cu primaria, fiindca ei trebuie sa faca ceva. La CFR nu cred ca rezolvati nimic.

Last edited by 2slow4u; 08-06-10 at 17:40.
2slow4u is offline   Reply With Quote
Old 08-06-10, 18:01   #11
Bogdan.IS
Audi Driver

Stage 5

Bogdan.IS's Avatar

Member of:
[AUDI]
[PEUGEOT]

in unele orase am vazut ca la 2 metri de trecerea de pieton este un material mai abraziv(ceva in genul smirghelului) care ajuta la o frana mai rapida decat pe sosea . asa ar trebui si la cai ferate .
Old 08-06-10, 18:01   #12
alex_maf2007

Stage 4

alex_maf2007's Avatar

Member of:
[RENAULT]

pai nu am fumat nimic si nu sunt genu', dar mersul zilnic prin oras face sa vad multe chestii care ma scarbesc. soferii nostri numai tin cont de nimic unde vad ca e drumul mai bunicel.
mai nou taximetristii daca ocolesti o groapa in stanga ei te deparsesc prin dreapta
era doar o parere de'a mea aiurea sau cum o crezi tu...din cate stiu e un forum liber...nu trebuie sa ma bagi in ghena cu toti copchii care fumeaza chistoace de pe la weed shop.
daca se pune si un speed bumper sunt deacord
alex_maf2007 is offline   Reply With Quote
Old 08-06-10, 20:13   #13
MihaiCsl

Stage 5

MihaiCsl's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex_maf2007 View Post
mai nou taximetristii daca ocolesti o groapa in stanga ei te deparsesc prin dreapta
Am patit-o de cateva ori, mare noroc de ABS. 8-|
@Claudiu,nu rezolvi nimic cu un protest,cum a zis si slip,risti chiar sa-ti iei si o amenda, in tara asta daca n-ai pile,mai bine stai in banca ta. =))
Old 09-06-10, 10:13   #14
D3m0N
Peugeot Driver

Stage 5

D3m0N's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by zorro6299 View Post
"am patito si eu acolo.. cand am trecut pe acolo cu vreo 70 " by d3mon , 6 mesaje in urmă !!! ...despre cei ca el spui c-ar putea face accident ?! n-ar fi o pierdere prea mare....
P
pierderea cea mai mare ar fi daca ai disparea tu cu aspiratorul tau de gagici de tot ... gen sa te duci dupa elodia... multii vor plange dupa tine ... (eu, kmk, ciri, cretz etc)))))))

Tel: 0740.288.511 - 0232.212.703 YM: juntos.auto
www.JUNTOS.RO
D3m0N is offline   Reply With Quote
Old 09-06-10, 11:39   #15
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by D3m0N View Post
pierderea cea mai mare ar fi daca ai disparea tu cu aspiratorul tau de gagici de tot ... gen sa te duci dupa elodia... multii vor plange dupa tine ... (eu, kmk, ciri, cretz etc)))))))
promit ca ma duc după Elodia...si chiar am s-o si gasesc ! dar ma duc cu o conditie...sa te duci si tu pe la orele de romană...sa te invete ca "păţit-o" se scrie dezlegat si "mulţii "se scrie cu un singur " i " !!! si cel mai important NU MAI FĂ OFF-TOPIC , DACA AI CEVA DE SPUS LA SUBIECT , CHIAR TE ROG ..DACĂ NU .... abtine-te !!! te rog.

on topic : astazi , miracol MARE , au venit muncitorii sa plombeze din gropile de la bariera cu Tomesti .... oare sa fi văzut ca li se pregatea o " surpiză ?!

Mihai_csl ...niciodată , dar niciodată NU VOI STA CU MAINILE IN SAN CA MAJORITATEA !!! nu-mi pasă de riscuri...dar eu nu-s din " grupa " celor care prefera sa taca si sa inghită !!!! baftă.

alex_maf2007 ..m-ai inteles gresit, eu glumeam...dar tu te.ai cam aprins, relax dude, pe strada ai sa vezi de toate... n-o sa-ti vina sa crezi ce manevre pot face taximetristii.... incredibile e putin spus !!!

Bogdan.IS... ce legatura au trecerile de pietoni cu ce vorbeam eu ? si apoi... la cate gropi sunt acolo...nu cred ca mai trebuie benzi abrazive !!!

2slow4u... desigur ca la primarie mergeam după autorizatie de miting !!! ce dreaq sa caut la CFR ???

Baftă.
- Copyright 2026 4Tuning -