Ah, m-a prins Kalu ...dar mai intai daca as aveam masinile alora, le-as da tovarasilor cate una...deci Trafy ai un Ferrari de la mine, Kalu un biturbo pentru VR6, Adytzule un slr
da da ...ms ms ...merge slr la mine
dar as prefera sa fie negru sau rosu
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Re: Fotografii artistice facute de voi.
nu ne`am stricat...da acuma spune si tu pe bune...daca unu isi ia dacie 1310 si ii pune emblema M si io fara sa stiu fac la fel inseamna ca il copiez pe el ?...ai si tu grija la limbaj te rog....bafta
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO] [SKODA]
Re: Fotografii artistice facute de voi.
daaaaaaaaaaaaa... si arroororororrorrrrrrrrrrrrrrrrrroneeel inainte sa editeze pozele astea NICI nu a vazut vreo poza E*S... si.. NICI nu a comentat NICI o poza E*S pe topicul 'fotografii care bat inspre artistic'.... nu'i asa?
'ai ma.. lasa'ne..
andrey...sincer imi pare rau ca am ajuns sa ne certam din nimicuri...unii din foame de posturi altii au vazut ca aaronel e vazut mai rau pe forum...macar de l`ati sti personal....bafta
in afara de poza cu lanu de flori galbene sau ce`s alea.. si aia cu apusu ... restu vrei sa zici k sunt artistice ? se mai vedea k sunt facute si din mashina