Quote:
Originally Posted by alexfaq
Sharky e destul de aiurea comparatia ta cu dintii, nu are nici cea mai mica legatura, eu am trimis poza cu ceea ce doream si vroiam ceva orientativ, daca lucrezi la iei te intreb pe tine daca viitoare, ce zici?
|
))) da... Ești nebun.. Nici să pui tapițerie nu se compară cu pusul plombelor.. Era vorba de prestarea serviciului în sine.. Că plm mă gândesc că nu te aștepți să îți ia 50 de ron.. 'Informativ' trebuie să ști singur... Îți mai pui o marjă de eroare de vre-o 50 de euro și când ești pregătit și poți să te eliberezi de la servici sau într-un week-end te prezinți frumos la băieți și faci treabă cum trebuie.
Nu începe cu copilărisme d'ălea că mă întrebi pe mine și frecție la picioru' de lemn.. Ți-am zis de la început că nu a fost cu răutate.. Te știu și pe tine și pe el și nu am nici un interes de la nici unul ca să îmi răspunzi tu mie așa.. Dar se pare că pe tine nu te știu...
Hai pa.
De FaceBook și de alte prostii aveți mereu timp.. 'Filing, iting, sliping, pișing', aroganțe pe burta goală.
Și vorbesc la modul general, nu o lua în nume de rau sau personal că oricum nu mă interesează...