Custom Performance Tuning - Atelier Tuning Auto Complet
Custom Performance - atelier de tuning specializat in productia de piese si accesorii auto din fibra de carbon. Custom Performance este o solutie integrata de tuning, oferind servicii complete pentru tuning exterior, tuning interior, tuning motor/tehnic, tuning audio/video si orice alt proiect de tuning auto. Custom Performance dispune de toate dotarile necesare efectuarii oricarei lucrari de tuning. www.custom-performance.ro
Custom Performance Shop - magazin online specializat pe piese si accesorii OEM cat si de tuning pentru VW, Skoda, Seat, Audi. Tuning OEM Audi, VW, Skoda, seat, Mercedes-Benz, BMW. Accesorii R-line, R32, S-line, S4, RS4, S6, etc. Toate piesele si accesoriile OEM cat si tuning OEM sunt la cele mai bune preturi, calitatea fiind garantata de productia OEM. www.custom-performance.ro
Re: Custom Performance Tuning - Atelier Tuning Auto Complet
Salut Dragos.
Interesant ca a aparut si la noi in oras un atelier de tuning unde se pot face o gama atat de variata de modificari. Va felicit pentru curaj si va urez la cat mai multe proiecte.
Am cateva intrebari legate de prelucrarea elementelor de caroserie din carbon. La voi se lamineaza anumite elemente sau sunt realizate integral din carbon? Aveti parteneri in acest domeniu sau dispuneti voi de cuptor, matrite si toate cele?
Ma intereseaza sa laminez capacele de oglinzi pentru A4 B8 si un eleron marca Rieger . La acesta ma intereseaza daca poate fi realizat integral sau doar se lamineaza carbon.
De asemenea pe partea de softare am vazut ca aveti partener pe RBN. Daca as face soft la voi e acelasi lucru pe care il face si Rabane ca sa nu mai bat drumul pana la bucuresti? In legatura cu filtrul de particule, se poate face si aceasta operatiune la voi, ma refer la DPF off.
Am atasat cateva poze cu ce as dori sa fac si eventual astept o oferta de pret.
Sal ! Imi poti trimite un pm cu pretul pt resoftare si cati cp castig dupa... ? Cei de la RBN promit undeva la +28 cp ( Opel Astra Bertone 2.0T 192 cp )
Ms !
- De ce ai folie ?
salut,
ti-am trimis PM
Quote:
Originally Posted by 11tun
Salut Dragos.
Interesant ca a aparut si la noi in oras un atelier de tuning unde se pot face o gama atat de variata de modificari. Va felicit pentru curaj si va urez la cat mai multe proiecte.
Am cateva intrebari legate de prelucrarea elementelor de caroserie din carbon. La voi se lamineaza anumite elemente sau sunt realizate integral din carbon? Aveti parteneri in acest domeniu sau dispuneti voi de cuptor, matrite si toate cele?
Ma intereseaza sa laminez capacele de oglinzi pentru A4 B8 si un eleron marca Rieger . La acesta ma intereseaza daca poate fi realizat integral sau doar se lamineaza carbon.
De asemenea pe partea de softare am vazut ca aveti partener pe RBN. Daca as face soft la voi e acelasi lucru pe care il face si Rabane ca sa nu mai bat drumul pana la bucuresti? In legatura cu filtrul de particule, se poate face si aceasta operatiune la voi, ma refer la DPF off.
Am atasat cateva poze cu ce as dori sa fac si eventual astept o oferta de pret.
Salut,
Ti-am trimis PM.
Multumesc.
Quote:
Originally Posted by Vl-91-KpE
Sal ! Imi poti trimite un pm cu pretul pt resoftare si cati cp castig dupa... ? Cei de la RBN promit undeva la +28 cp ( Opel Astra Bertone 2.0T 192 cp )