Quote:
Originally Posted by Dj. Kameleon
am patzit-o si eu inainte de craciun......cu gume de vara...plm....
|
Nu vreau sa ma dau ala care are si anvelope de iarna dar daca sunt doritori sa-si achizitioneze si sunt indecisi, frate recomant cu toata increderea Good Year Ultra Grip modelul din poza atasata. Isi fac toti banii cu conditia sa fie fabricate in Germania. Sunt socat in fiecare zi de unde ma scot, ce pante am urcat pe zapada si cum rulez pe ele chiar daca le consider urate. Deci BESTIALE calitativ!!! Sunt dispus oricand sa fac demonstratie cu ele langa alte marci cum urca pe zapada.
Inainte de astea am avut tot de iarna DUNLOP SP WINTERSPORT M3 ca-n poza de mai jos si fata de cele de mai sus sunt o dezamagire totala. Le-am dat repede ca erau frumoase.
Pt vara imi trebuie un set asa ca ma gandesc la NEXEN N 3000
sau TOYO Proxes T1R. Astept pareri de la ce-i care au avut cu toate ca balanta imi bate catre NEXEN.
Masina mi-a venit cu anvelope de vara Michelin Pilot (foarte bune la aderenta dar florile la jumatate
) si dupa ce mi-am luat eu nerabdator Dunlop Sport Maxx ca-n poza de mai jos
noi noute ca vazusem pe noul X5 si muream dupa ele, (made in Germany) dezamagire MARE!
Simteam ca merg pe plastic, nu scartaiau, dar pe curbe parca alunecam. Le-am dat cu tot cu jantele originale de aluminiu.
Deci TOYO sau NEXEN, a avut cineva?