Quote:
Originally Posted by Alexik
legat de ce ziceti voi cu parcarile de la hypermarket-uri...oricare parcare ati alege-o eu zic ca timp se poate gasi...dar gratis nu cred ca e...plus trebuie politie, trebuie pompieri, salvare etc...ca cine stie ce se intampla...nu stiu daca ati fost curiosi sa va interesati despre "zilele vitezei" sau cum s-a numit evenimentul de anul trecut din vara
hai ca ne auzim...tre' sa ne intalnim sa vedem faza cu tricourile...poate ne facem si placute din alea de inmatriculare =)
|
Deci, nu zicea nimeni sa fie "organizate" cu politie, si tot tacamu`, ca nu cred ca cele de la real timisoara au fost organizate cu politie, salvare and stuff...noi ziceam daca stie careva pe patronu` de la interex, sa facem noaptea, cand nu e nimeni acolo...
Cu tricourile eu am fost pentru de la bun inceput... si daca facem o "chermeza" cu lume sa ne vada, o sa avem mai multi vizitatori, de unde rezulta la urmatoarea intalnire mai multe persoane....
DjRainMan nu ai dreptate, sincer... pentru ca acolo nu prea ai ce sa faci, e spatiu mic, deja au inceput astia sa puna namol pe jos, s a dus sufletului nisipu` ala fin de era inainte... si ma repet, e si spatiu foarte mic... plus ca nu prea vine nimeni acolo.
Eu m-as da cu masina, si o sa ma dau daca vad ca se merita, dar atata timp cat mergem numai 10 masini.... toata lumea stie ce facem... (din astia care mergem) si toti stim ca tu esti nenea "frana de mana" ... mai are rost sa concurez impotriva ta??
Hai ca poate ne intalnim in 2 sapt. si vedem ce mai facem....