misto dar vezi totusi ai grija ca doamne fereste sa dai intro groapa sau hop SAB misto cu grila fara stema chiar da bine da cum ai acoperit gaura din capota?
Asa merg de doua saptamani si eu chiar o folosesc zilnic km buni. Pana acum nu am atins nimic. Ba mai mult, trec mereu si pe drumul combinatului iar acolo asfaltul e decopertat in stil barbar. Totul e bine pana ma uit sub ea, atunci raman . Azi am vazut si eu ca nu-mi mai intra cheia pana la partea cea mai de jos a scutului...
e bn k ai scut
oricum cam riscant cu ea asa joasa...
misto dar vezi totusi ai grija ca doamne fereste sa dai intro groapa sau hop SAB misto cu grila fara stema chiar da bine da cum ai acoperit gaura din capota?
iti da la grila niste capacele care sa astupi gaura din bara si cea din capota
merci frumos o sa incerc sa am ca m-am invatat minte acum )) maine o iau o sa mai fie prin Valcea pana miercuri sau joi dupa care o sa plec.va multumesc inca o data pt aprecieri si mai ales pt voturi
merci frumos o sa incerc sa am ca m-am invatat minte acum )) maine o iau o sa mai fie prin Valcea pana miercuri sau joi dupa care o sa plec.va multumesc inca o data pt aprecieri si mai ales pt voturi
She's gone! A fost o masina cel putin interesanta....din punctul meu de vedere, foarte placuta de condus..si am condus-o!!!!! Acum o are propietar un pensionar...care doar se va plimba cu ea