Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 28-10-09, 18:36   #1171
radu_nb1

Stage 5

radu_nb1's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Masini vazute in Rm.Valcea

M-ul de la divizia Motorsport BMW e M pana moare masina, da nu imbraca pisicutza in costum M ca tot un fals ramane, daca iti tunezi Bmw-u punei alt costum diferit si o sa ai un Bmw unic, iar daca ai de gand sa il conduci numai duminica lasal asa cum la fabricat tacso
Old 31-10-09, 03:04   #1172
Provenzano

Stage 5

Provenzano's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[BMW]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by gelu_r View Post
Stiu eu pisica asta , si va asigur ca daca avea vreo problema sigur era remediata in cel mai scurt timp..il cunosc pe proprietar si il stiu ca TIPICAR , deci ce ai vazut tu era probabil inainte de vopsire sau ceva care urma sa fie remediat..

Nu multi pun 2,5 cand mai e o luna si vine zapada , deci 5 luni de platit taxe mai mari degeaba , daca nu era omu pasionat o lasa 1,8 pana la vara , sau nu ii lua jante de M si imediat sa le schimbe cu unele de iarna , dar doar sa stie el ca are si de M pentru la vara.

probabil ai ceva personal cu el si ai vrut sa ii dai aici peste nas ca si normal ai o masina mult mai tare si nu avea ce sa iti zica , dar eu unu stiu masina asta tzipla si pe om il stiu foarte pasionat.
in 1 rand jantele de M nu sunt originale sunt Replici
taxe...stiu pe unii de platesc de 10 x mai mult taxe pe an la 1 singura masina
personal ..nu am nimic...doar ca imi place adevarul
Provenzano is offline   Reply With Quote
Old 31-10-09, 03:06   #1173
Provenzano

Stage 5

Provenzano's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[BMW]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by MiTzA- View Post
dap . noile jante + interioru'

mai arata mi alta pisicuta cu pachet complet exterior / interior de m3
daca chiar te intereseaza asa mult...mai citeste si mai uita-te pa poze cu un Interior de M3...vezi ca scaunele astea nu sunt de M3....
Old 31-10-09, 03:10   #1174
Provenzano

Stage 5

Provenzano's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[BMW]
[4Wheels]
Thumbs down Re: Masini vazute in Rm.Valcea

Quote:
Originally Posted by TEO_VL View Post
Era de asteptat sa se ajunga la discutii de genu asta ca cea mai tare cea mai frum etc etc da cand aud ca are lipituri si drkau si laku lucruri care pe mine ce l putin si pe orice pasinoat lar obseda .sinncer innebunesk.in loku tau as tacea draku din gura si n uas mai vorbi ca vb asa ca prostu fara sa stii nu sunt genu de om sa stau sa vorbesk pe forumuri si asta e unu din motive ....cat depsre lipituri si indoituri sau mai stiu io ce drak viseza asta...il asigur sau va asigur ca nu exista asa ceva(cine nu ma crede il invit oricand sa vada masina sa se convinga) masina a fost revopsita acum 1an datorita micilor probleme sa zik asa la majorit e36 pasaje aripi si putin portbagaj ak n uma insel.....imi cer scuze fata de ceilalti dar mi sa parut cel putin corect sa fiu dator cu o expilcatie.toate masinile sunt frumoase sau muncit la ele sau invesit bani SOB BJP si tot ce ati mai enumerat voi si va asigur cand bagi bani intro masina nu o lasi cu indoituri kitt rugina sau mai stiu io ce abereaza colegu vostru.....dak ai cva de impartit ma suni pe mine nu te mai agita asa ca nu ai vazut u masina ....referitor la scaune ca am vazut ca sa discutat.aceste scaune RECARO sau pus si pe modelu ///M din fabrika diferind doar tetiera si pernuta de jos modelul fiind tot scoika...per total va multumesk tuturor pt aprecieri si critici ele vor fi bine venite intotdeauna......sunt cateva pisici frumoase in vl ati mentionat mai sus .....felicitari proprietarilor si bafta in continuare cu ele....O SEARA PLACUTA VA UREZ
vad ca de vb frumos nu stii.....Dar sincer Ascunde-te cu masina AIA.E o masina plina de Kit si cand zic KIT pai e mult ......in poze se vede ceva ...Realitatea e Dura.
Old 01-11-09, 12:47   #1175
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

corect, mie imi placea "bemveu" ala care era prin valcea cu BAR la numar, am cazut in genunchi cand l`am vazut, ala tuning adevarat, rog cine are poze sa la puna nu l`am mai vazut de mult, o masina cum rar vezi. Atata gust si finetze mai rar. cred ca au intrat vreo 100000 de ceva in el.

VW Corrado VR6 - new engine

"I started out with nothing and I still got most of it left"
www.midnightracersvl.blogspot.com
http://forum.midnightracers.ro
Kaluvr6 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-09, 13:46   #1176
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

a da ... mi`a placut atat de mult incat l`am cautat iara .... acum a vazut ca era turbo si asta misto, cate BMW`uri turbo am avut in valcea si noi nu stiam

https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-...tml#post950598
Old 01-11-09, 13:48   #1177
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Kalu te rog
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-09, 13:52   #1178
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

nu ma...chiar mi`a placut si uitasem, acu na am vrut s`o revad, cu ce am gresit? Ca tot era vb de BMW`uri vazute in valcea, am adus aminte de unu mai special.
Old 01-11-09, 13:52   #1179
VL 77 SYD
VW Driver

Stage 5

VL 77 SYD's Avatar

Member of:
[VW]

Frate, mie de ce nu mi-a zis nimeni ca Fasole a avut Nissan 350 z si cu numere de VL? Trebuie sa aflu singur, habar nu aveam si vad ca postul e din 2007. https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-...tml#post805972
Old 01-11-09, 13:54   #1180
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

senzatie masina
Old 01-11-09, 13:55   #1181
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

dap, pacat ca l`a dat
Old 01-11-09, 16:30   #1182
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

mutati-va si voi va rog cu cearta pe alt topic ca aici ma bate nenea moderatorii si ramanaeti fara ei pe valcea
Old 01-11-09, 16:40   #1183
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Haideti va rog eu incetati cu injectiile astea si sa pastram curatenie pe topicu asta macar
Old 01-11-09, 16:54   #1184
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Va rog si eu....plec din oras si nu as vrea cand vin sa gasesc probleme cu moderatorii ca nu am tinut ordine. va rog mutati cearta pe alt topic...multumesc
Old 01-11-09, 17:32   #1185
luci4n_vl

Stage 5

luci4n_vl's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

asa.....ia sa imi laud si eu masina...sau...masinile....k si asa nu am c face...in primul rand...nu eram racer.....poate k nici nu sunt...imi place fenomenul...asa k m`am implicat foarte adanc in el....mi`am luat un e36....325tds...VARZA!!! dar de un an mai bun....costul..3 mii...imatricularea....2200....si incep urmatoarele:...vopsit total...pchet M..exterior....nu am umblat la interior...pt k imi pierd optiunile..incalzirea in scaune...catifeaua....etc......cred k acum masina sta la mn undeva la peste 9 mii d euro...bine`nteles cu muzica...dvd....ecrane...alea alea...asa k nu pot sa cred k altii isi lauda...masinile lor de 2-3 mii si zic k noi...eu...BJP...si altii...k noi nu avem masini..poi sa ma scuzati..daca gresesc....daca aia este ce`a mai tare masina din VL..si vb aici de model E36...eu la a mea ii dau foc...acum sa se inteleaga...tot din pasiune...am luat un E30...urs...in fne..cu instalatie turbo....dar...intr`o stare deplorabila...si sa o vedeti peste.....2-3 sapt cum va arata...si c victime va face...si atunci mai...copii...sa mai vb d masini..knd va luati din gura...sa puneti ceva pe ale voastre...si apoi sa intrati si sa comentati...da?..pana atunci...ciocul mic...si joc de glezne...RESPECT la all.....PS..sper k nu va`ti suparat p mn...
luci4n_vl is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -