Salut RZN ! Salutare tuturor ! RZN, uite pe acasa..eram pe aici pe forum, citeam niste posturi.. sunt hotarat sa-mi modific batranica.. dar nush cum.. ca nu stau prea cotizeaza MINISTERUL DE FINANTE ( parintii ) )
Salut RZN ! Salutare tuturor ! RZN, uite pe acasa..eram pe aici pe forum, citeam niste posturi.. sunt hotarat sa-mi modific batranica.. dar nush cum.. ca nu stau prea cotizeaza MINISTERUL DE FINANTE ( parintii ) )
Salut Bodo,ce masina ai?poate venim cu idei sa o modifici:P
RZN, sa nu razi.. o dacie 1310 ) , cea din poza de la avatar... nush.. as vrea ceva la ea.. voi ce ziceti? vreau sa o cobor..( tai cate o spira de la arcuri, coboara cam 3-4 cm ). dar asta mai spre primavara. voi ce idei aveti?
imi permit sa vorbesc si eu:d..ce vrei tu bogdan se numeste personalizare...sau ma rog...am inteles ca e bine sa tai cel mult o spira jumate ca sa nu sara arcul din "oala" ...si in legatura cu dacia 1310...nu e ceva de ras pentru ca au fost si sunt dacii care fac multe masini din ziua de azi...uite de exemplu sgmul ....sau replica de gordina a lui morcov...acum depinde de tine ...eu zic sa iti faci topic la sectiunea Dacia mea si o sa primesti acolo sfaturi de la cei care au dacii si se pricep...si daca ai taia din arcuri nu cred ca e aceeasi performanta cu un arc sport amortizoare sport...sau macar arc sport si amortizoare intarite...
salut!
Da Laur si eu tot cam asa stiu..cel mult o spira juma.. Sunt constient k nu e aceeasi performantza cum ar fi cu un arc si amortizor sport..dar `na.. banuiesc ca ma intelegi..( cand nu esti pe banii tai ) O sa-mi fac topic, si sper sa aflu mai multe ! Ms frumos Laur !