Asa cum am spus, am pregatit ceva pt club. Este facut cam pe repezeala, si as vrea sa-mi spuneti unde am gresit, ce trebuie sa mai fac, cum sa il fac, si promit ca voi tine cont si o sa revin cu altul !
Ms de pareri. Ma bucur ca va place cat de cat, si ca vi se pare interesant O sa mai fac si alte lucruri de genu, asa k daca aveti vreo propunere, contactati-ma !
baieti....mai am max 24 de ore si imi iau "bestia" acasa....sper sa fac fata la pitesti...iar daca o fi sa iau bataie....macar sa cad dupa un cal frumos.....deci.....sper k vremea sa tina cu noi.....si sa iasa ceva frumos...PS. sper ca rivalitatea sa ajunga la un consens...si sa se termine amenintarile.....pt k la urma urmei nu ma intereseaza c are X sau Y sub capota....(daca are capota) sau c bani au altii in buzunare...sau ce grade de jmecher poarta in oras...da?....deci...tot ce vreau este RESPECT!!!!! pt k si noi la randul nostru sa respectam...sper sa nu deranjez p nimeni prin postul meu....in rest....hasta la vista.....babe.......PS2....cn nu imi cunoaste "ursul" si vrea sa il vada....ma gaseste pe bulevard dupa ora...11 seara....aaaaaaaaa si sa nu uit....emil...am rezolvat una "mica" amicala cu M5 ala nou......sa vad cum stau......in spatele lui...))
Acuma am venit de la Primaria Bradu si am avut discutie cu Politia si Primarul sau dat telefoane la meteo Arges si ne-au asigura ca Duminica 1 Noimbrie vor fii maxim 7 grade si vremea urata (ploaie si lapovita).
Pentru o desfasurare mai buna am hotarat noi FullSpeed , primaria Bradu , Politia sa se amane o saptamana pentru ca week viitor o sa fie mult mai frumos .
Ne cerem scuze dar nu puteam sa riscam sa le facem pe ploaie cu putina lumea si sa fie un eveniment nereusit .
Poate asa sunt multumiti si cei de la rally .
Credetine ca si pe noi ne dat pentre cap vremea avem afise puse si spot la radio deci
Astept mail de la toti care ati trimis pana in momentul de fata cereri de insciere cu TEXTUL .
multumiri baietilor care au fost cu mine la bucuresi sa imi aduc "ursul" acasa....si anume...provenzano...emil....diabloxxx...lucian... .si mai ales pt ca au stat in frig si au inghetat pt a ma ajuta sa il aduc acasa....asta se numeste PRIETENIE!!!!! respect MAXIM!!!!.......sa nu uit....multumesc si la "COLET"...stie emil ce vreau sa zic....))