28-03-07, 22:29
|
|
Stage 2
|
Re: Care e cea mai tare masina din Tulcea?
n-am mers cu masinuta ta dar am vazut filmuletele ... si tu ai spus ca ai modificat directie, suspensie, C.V + ambreiaj etc. si daca toate astea's adevarate iti spun eu ca esti acolo cu 6'le. Un prieten,Bogdan, de la buc. avea o berlina din 2001 modificata : bloc motor de renault 5 turbo, chiuloasa de alpine, 4 carburatoare, c.v. sport (ffffff scurta) si statea in curu' la un impreza sti pe toate acele de par de la predeal la brasov ( nu si in linii drepte - logic)... masina fugea doar pana la 140 dar fugea ... si amintirea asta m-a facut sa am aceeasi parere si despre "Gallardo" al tau ...
P.S. conteaza fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mult "pilotul".
|
|
|
28-03-07, 23:16
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
mi-am cam facut cruce la ce ai spus tu sincer
|
|
|
28-03-07, 23:19
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by TuningBoy
mi-am cam facut cruce la ce ai spus tu sincer
|
care parte nu-ti vine a crede ???
|
|
|
28-03-07, 23:25
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
in primul rand comparatia cu 6arul care are vreo 300 cp 330 nush exact....apoi cu sti aceste masini vin de la mama lor cu superlativul SUPER ! f greu de crezut ca o dacie s-ar tine dupa astfel de masini ..in fine daca tu spui
|
|
|
28-03-07, 23:29
|
|
Stage 2
|
daca ramai inchis in satucul asta "tulcea" nu ai sa vezi masini cu adevarat tunate
ca asa doua spoilere si trei dungi pui pe orice roaba .masina tre sa arate doar sub motor: cum e alu' fly - nu dai 2 bani pe ea din exterior dar cand vezi ce poate sa faca ... aviz doar cunoscatorilor si celor cu adevarat pasionati de tuning
|
|
|
28-03-07, 23:33
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
lol dar cine a zis ca nu am vazut...sau ca am ramas inchis in acest SAT uiti ca de aici te tragi sau mi se pare? in mare parte ai dreptate ...pot exista masini care sa faca fata si chira peste "avioane" dar ce ai spus tu imi vine greu sa cred fara suparare! uite mai bine sa ne spuna fly daca ar avea vroe sansa la 6ar ...
|
|
|
28-03-07, 23:38
|
|
Stage 2
|
nu te condamn deloc, fiindca parerea ta am avut-o si eu la inceput (absolut aceeasi) doar pana in momentul in care am vazut - moment in care am pierdut si niste banuti la un pariu facut anterior ... dar vorba aia pana nu vezi nu crezi...
|
|
|
29-03-07, 00:08
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
frate , BMW lu` Dani e ...SMG iti spune ceva?
|
|
|
29-03-07, 02:53
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport]
|
Mai baieti......acum am schimbat suspensia de curse cu cea de strada.....am o barca veritabila.....deci nu o mia luati prin porumb....
Pot sa ma dau eu peste cap......nu o sa ajung niic macar jumatate din ce poate acea masina.....vreodata.
Eu nu am zis nimic despre masina mea ca e mia tare ca x sau ca y.......deci va rog nu mai faceti presupuneri care ma includ.
Intr-adevar...conteaza pilotul....capitol la care sunt prastie cu scoabe.Sunt mic copil nevinovat ....nu am nimic in copmun cu pilotajul ...subliniez pilotajul..unei masini.Am vazut ce inseamna limita....adevarata limita....eu sunt departe....ani lumina de ea.
Masina mea e asa cum e.....asa va ramane cu mici upgrade-uri de putere si stabilitate.(si pt Misha...te asigur ca totul e cat se poate de real,sa nu te indoiesti de asta,intreaba-l pe alecu2fast cum merge maisna mea,el este in masura sa iti zica daca e competitiva sau nu)
|
29-03-07, 06:57
|
|
Stage 1
|
Lol...cum sa te tii cu dacia..chiar daca are 150 de cai dp un bmw automat de 333cp???de fapt la drum lung nu prea conteaza puterea ci viteza...iar cum spunea cosmin(obraznick) documenteaza-te despre cat de rapid lucreaza smg-ul...
|
|
|
29-03-07, 14:40
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by mishaRS
n-am mers cu masinuta ta dar am vazut filmuletele ... si tu ai spus ca ai modificat directie, suspensie, C.V + ambreiaj etc. si daca toate astea's adevarate iti spun eu ca esti acolo cu 6'le. Un prieten,Bogdan, de la buc. avea o berlina din 2001 modificata : bloc motor de renault 5 turbo, chiuloasa de alpine, 4 carburatoare, c.v. sport (ffffff scurta) si statea in curu' la un impreza sti pe toate acele de par de la predeal la brasov ( nu si in linii drepte - logic)... masina fugea doar pana la 140 dar fugea ... si amintirea asta m-a facut sa am aceeasi parere si despre "Gallardo" al tau ...
P.S. conteaza fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mult "pilotul".
|
ti-ai pus problema ca poate acela cu STI nu ii dadea chiar suparat?...Ma indoiesc ca acea berlina , oricat de preparata ar fi fost avea cum sa stea pe viraje cam ca un STI....
Si referitor la masina lui fly , e tare , e foarte tare , e una dintre cele mai rapide dacii dar....nu poate fi totusi comparata cu o masina sport model nou care costa cat costa si fuge....cum fuge...eu stiu cum merge un 645....
|
29-03-07, 20:01
|
|
Stage 2
|
masinile e clar ca nu pot fi comparate dar ceea ce poti sa faci cu ele permite un mare grad de comparare...
|
|
|
29-03-07, 20:36
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mishaRS
masinile e clar ca nu pot fi comparate dar ceea ce poti sa faci cu ele permite un mare grad de comparare...
|
Asa mai vii de acasa.....e ca si cum as compara doua motociclete de curse......un 125...si un 800...amandoua merg tare....amandoua is de curse....dar una castiga datorita puterii.
Sa lasam comparatiile imaginare.......
|
|
|
29-03-07, 20:43
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
omu macar a vorbit frumos de masina ta chestia cu intrecutul 6arului poate fi ca o metafora eu m`as simti mandru sa vb cineva asa de dacia mea
|
|
|
29-03-07, 21:45
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vlad_Mafiotu
omu macar a vorbit frumos de masina ta chestia cu intrecutul 6arului poate fi ca o metafora eu m`as simti mandru sa vb cineva asa de dacia mea
|
Eu nu m-am suparat.....apreciez ca a vb frumos de maisna mea...
Sunt mandru de masina mea...dar nu cat ar trebui...dar o sa o fac sa fie asa cum imi doresc.Apreciez toate comentariile....criticile sunt bine-venite.
|
|
|
|
|