![]() |
Care e cea mai tare masina din Tulcea?
Nu prea mai sunt la curent ...dar ce model e 6aru lu Uscatu'?Aia e cea mai rapida?
|
Re: Care e cea mai tare masina din Tulcea?
BMW 645i ;) este masina
|
nu e cea mai rapida din tulcea masina aia
|
dar care e ?:)
Imi vine in cap si S4 ala kombi.... |
la s4 si eu ma gandeam cand am zis ca nu e 6aru cel mai rapid din tl
|
dar parca totusi are alta prestanta 6le decat S4:)
|
hmmm...oare...???cati cai are s4 ala?
|
Hmmm....la sprint pe 400 de m nu e nici una din cele doua mentionate mai sus.......din cate stiu eu este o Lancia Delta Integrale turbo Martini Racing..,,,,eu cred ca aia e rapida pe 400m(nu dati cu pietre,parerea mea)
|
da cred ca ai dreptate...nu m-am gandit la lancia aia...ce motor are?stiu ca e foarte rapida
|
Quote:
|
da , ai mare dreptate...
|
pai in cate sec prinde lancia aia suta ? sa zicem ca s4`u prinde in cam 5.5 sec
|
nu conteaza , oricum vorba lu fly , e o masina de luat in calcul , si liniuta si traseu...e o masina de raliu totusi , nu iti spune nimic?
|
cu riscu de a parea nebun eu zic ca 6-le ala poate sa fie impins de la spate ( pe traseu - drumul de somova pana la galati ...) de nova lu' fly la momentul de fata : depinde de ce stie sa faca si piesa aia dintre scaun si volan ... vorbesc dupa ce am vazut ce poate sa faca fiecare... si mai e ceva "cea mai tare la ce ???" ca in oras ala cu 6-le nu prea are pe unde sa mearga ... parerea mea "care este" si totusi sunt fan bmw.
|
Quote:
Cand naiba ai vazut tu cum merge masina mea?......ca nu imi aduc aminte sa te fi facut vreo tura. Este penal sa spui ca ma pot tine dupa un seria 6...e o aberatie.... Revenind la discutia anterioara.....Lancia Delta Integrale e o masina completa,si de traseu si de accelerare....le combina pe amandoua de minune. Cu un pilot dibaci....cam nu prea ai cum sa te tii dupa ea......cu 90 la suta din masinile actuale. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:39. |
- Copyright 2026 4Tuning