27-06-07, 15:36
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
am fost la Convenabil si la Cormar si cam scumpe m-i sau parut!Am sa incerc treaba cu comandatul de pe net al jantelor...ai idee cam cat ajung taxele de curierat pt. 4 jante?Stii cumva si vre-un site cu preturi mai bune..
multumesc
|
|
|
27-06-07, 15:55
|
|
 Stage 4
|
da aici pe forum un search la JANTE si vei gasi multe oferte si bune sa stii
|
|
|
02-07-07, 10:47
|
|
Delta Racing Crew Member
 Stage 5
Member of: [Delta Racing Crew]
|
Aseara m-am hotarat cu prietena mea, dupa o plimbare de jumatate de ora, sa mergem in barul ala de pe isaccei(amsterdam parca) si bem ceva. am intrat in interiior pentru ca afara nu erau locuri. cam dupa 10 min apar niste tipi cu neveste si se aseaza la masa aia mare de la intrare. in acelasi moment unul dintre ei incepe sa racneasca cat il tineau bosogii "who let's the dog out" , da nu odata ci de mai multe ori...asa cat sa imi treaca rabdarea! la masa era cred chiar si olandezul ala care are barul! ma duc usurel la ei si le spun:
nu va suparati ... face ti cinste cu radul asta ...ca eu nu cred ca isi merita banii!!!
tipul care racnea(pe la vre-o 55 de ani) incepe sa-mi spuna...saracule...pleaca de-aici!
eu le repet ce le-am spus inainte...
altul de langa(de data asta cam de varsta mea) imi spune:
pleaca in plm de aici!
tip si eu: voi sunteti nebuni...in plm....!
o tanti de langa ma intreaba contrariata!!!??? tu cine esti?
eu ridic bratele si spun....clientul...stapanul...
pe fundal se auzea ..."tu stii cine sunt eu" si "saracule"
ii spun prietenei mele sa mergem (nu voiam sa platesc ca nici macar nu-mi terminasem bautaura) dar ea(tot o saraca),cu bun simt ,scoate banii si ii da chelneritei. la plecare le spun ca din fericire nu stiu cine sunt ei iar dinsii m-au binecuvantat cu acest lucru!
deci:
stau si ma gandesc...ce ar fi trebuit sa fac eu???
-sa ii spun ca bogatia e de mai multe feluri!(ar fi prea de tot...ar fi ras si mai mult de mine...)
-sa ii spun linistit ca macar ca "sarac" stiu ca exista tot timpul un licurici mai mare de la care trebuie sa "sugi"?
-ca eram "sarac" tocmai pentru ca intrasem in spelunca lui?
-ca nu am sa mai intru in viata mea acolo ca sa nu il mai inbogatesc pe el?
............
p.s. chelnerita spusese ca el era seful si nu avea ce face!
|
|
|
02-07-07, 13:10
|
|
 Stage 4
|
parerea mea e ca trebuia sa-ti vezi de treaba ..si sa te amuzi pe tampeniile lor! noi asa facem radem de ce se intampla in jur =))) si la cate prostii auzi crede-ma e f mare distractia !

Move fast, hit hard, don't die easy !
|
|
|
02-07-07, 13:27
|
|
Delta Racing Crew Member
 Stage 5
|
nu am apucat sa specific dar tipul tipa de 7 minute! nici macar nu ma mai auzeam cu prietena mea! merci pentru sfat...este o varianta viabila!
|
|
|
02-07-07, 19:12
|
|
 Stage 5
|
Cu prostii si idiotii nu trebuie sa te iei in gura ca.......!!!Data viitoare lasa-i sa traiasca in prostia si bogatia lor si trebuie sa iti vezi de treaba ta...te ridici si pleci!!!
|
|
|
02-07-07, 23:53
|
|
Delta Racing Crew Member
 Stage 5
|
ati auzit de regula 10/90 a lui robert kiyosaky? regula lui zice urmatorul lucru:
90 % din finantele lumii se afla in mana a 10% din po****tia acestei lumi
tipul explica asta prin faptul ca oamenii au un instinc de turma si din cauza ca de cele mai multe ori nu sunt foarte destepti ajung sa se ingroape unii pe altii in urma acestor decizii "colective"!
adicatelea: in caz de cutremur....daca stai la bloc turn...toti incep sa coboare in viteza pe scara(unii mai iau si liftul)...chiar si cei de la etajele superioare...
de ce? cred ca e simplu..toti fac asta
foarte putini se gandesc ca daca ar trebui sa faci ceva in timpul unui cutremur ar fi sa stai in casa sau sa incerci sa urci la ultimul etaj...ca daca se prabuseste blocul nu ai vrea sa fii sub tot molozul!(asta daca mai scapi)
este doar un exemplu de gandire colectiva!
cine face diferenta .... 10 % din noi care se mai gandesc si la alte variante!
de ce v am spus asta:
incer sa imi dau seama ce ar fi facut 90% din po****tie in locul meu.........
|
|
|
03-07-07, 00:09
|
|
 Stage 5
|
Chiar nu inteleg de ce te agiti atat, in cazurile astea, te ridici de la masa, te duci in alta parte. Daca ii porti pica, vezi ce masina are, ii tragi o zgarietura pe capota(in contu sucului) si gata treaba !!!
|
|
|
03-07-07, 00:13
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by webcathos
am fost la Convenabil si la Cormar si cam scumpe m-i sau parut!Am sa incerc treaba cu comandatul de pe net al jantelor...ai idee cam cat ajung taxele de curierat pt. 4 jante?Stii cumva si vre-un site cu preturi mai bune..
multumesc
|
Incearca sa cauti pe Bazar, taxele pentru curier ar fi in jur de 5-6 sute de mii, incerca si pe la dezmembrari, din cate stiu majoritatea jantelor de Opel intra la fix pe Cielo. Asta daca pleci in concediu undeva prin tara ca in TL nu cred ca ai vreo sansa.
|
|
|
03-07-07, 09:27
|
|
 Stage 5
|
Am luat deja!
Jante: Rial Campo pe 15' si cauciucuri Toyo 195/50 R15 (noi, sigilate)!
Oricum multumesc pt. sfaturi!
|
|
|
03-07-07, 11:15
|
|
Delta Racing Crew Member
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bogyciu
Chiar nu inteleg de ce te agiti atat, in cazurile astea, te ridici de la masa, te duci in alta parte. Daca ii porti pica, vezi ce masina are, ii tragi o zgarietura pe capota(in contu sucului) si gata treaba !!! 
|
da frate!!! asta e!!!
|
|
|
03-07-07, 11:31
|
|
Delta Racing Crew Member
 Stage 5
|
aaaaaa! si una tare!
mi-am lasat masina la cateva blocuri mai incolo si cand m-am dus sa o iau de acolo...cand am apasat pe butonul de la telecomanda...nu mai suna alarma! noroc ca s-au deschis usile! deschid capota sa ma uit...un sobolan sa uita de pe roata de rezerva la mine. am asteptat un minut ca sa se hotarasca sa plece si am vazut ca tipul rosese pe 10 cm cablurile de toate felurile inclusiv furtunul de la spalatorul de parbriz! m-am gandit eu ca intrase in compartimentul motor si incepuse alarma sa faca urat...iar tipul si-a facut de treaba!
|
|
|
03-07-07, 15:27
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by webcathos
Am luat deja!
Jante: Rial Campo pe 15' si cauciucuri Toyo 195/50 R15 (noi, sigilate)!
Oricum multumesc pt. sfaturi!
|
Poze ceva? Cati bani, de unde?
|
|
|
03-07-07, 17:33
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by flmoise
Aseara m-am hotarat cu prietena mea, dupa o plimbare de jumatate de ora, sa mergem in barul ala de pe isaccei(amsterdam parca) si bem ceva. am intrat in interiior pentru ca afara nu erau locuri. cam dupa 10 min apar niste tipi cu neveste si se aseaza la masa aia mare de la intrare. in acelasi moment unul dintre ei incepe sa racneasca cat il tineau bosogii "who let's the dog out" , da nu odata ci de mai multe ori...asa cat sa imi treaca rabdarea! la masa era cred chiar si olandezul ala care are barul! ma duc usurel la ei si le spun:
nu va suparati ... face ti cinste cu radul asta ...ca eu nu cred ca isi merita banii!!!
tipul care racnea(pe la vre-o 55 de ani) incepe sa-mi spuna...saracule...pleaca de-aici!
eu le repet ce le-am spus inainte...
altul de langa(de data asta cam de varsta mea) imi spune:
pleaca in plm de aici!
tip si eu: voi sunteti nebuni...in plm....!
o tanti de langa ma intreaba contrariata!!!??? tu cine esti?
eu ridic bratele si spun....clientul...stapanul...
pe fundal se auzea ..."tu stii cine sunt eu" si "saracule"
ii spun prietenei mele sa mergem (nu voiam sa platesc ca nici macar nu-mi terminasem bautaura) dar ea(tot o saraca),cu bun simt ,scoate banii si ii da chelneritei. la plecare le spun ca din fericire nu stiu cine sunt ei iar dinsii m-au binecuvantat cu acest lucru!
deci:
stau si ma gandesc...ce ar fi trebuit sa fac eu???
-sa ii spun ca bogatia e de mai multe feluri!(ar fi prea de tot...ar fi ras si mai mult de mine...)
-sa ii spun linistit ca macar ca "sarac" stiu ca exista tot timpul un licurici mai mare de la care trebuie sa "sugi"?
-ca eram "sarac" tocmai pentru ca intrasem in spelunca lui?
-ca nu am sa mai intru in viata mea acolo ca sa nu il mai inbogatesc pe el?
............
p.s. chelnerita spusese ca el era seful si nu avea ce face!
|
LOL , probabil era Bazgan    ...nu are sens sa te pui in gura si in mintea lor...chiar nu are , ori ii asculti si razi ori te ridici si pleci...asa e la noi aici la tzara...
|
03-07-07, 18:07
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by obrazNICK
LOL , probabil era Bazgan    ...nu are sens sa te pui in gura si in mintea lor...chiar nu are , ori ii asculti si razi ori te ridici si pleci...asa e la noi aici la tzara...
|
Ai dreptate frate, si cu toate sapaturile astea isi merita denumirea de sat, cat despre maghernitele astea pacat ca nu prea avem de unde alege, toti satenii si`au deschis baruri dupa ce au fost la furat prin afara, asa ca tre` sa le intelegi comportamentu`, e vina noastra ca ne`am nascut in Romania...
|
|
|
|
|