Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Tulcea

Reply

Thread Tools
Old 20-03-07, 10:47   #166
mishaRS

Stage 2

mishaRS's Avatar

Default Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri

Quote:
Originally Posted by TuningBoy View Post
chira am o nelamurire cu aceste drive tests ... cine poate face un astfel de drive... trebuie ceva indeplinit? in ce consta? te plimbi cu ala de acolo sau ti-l da tie ... etc etc ....
drive test inseamna ca te duci acolo cu permisu' si buletinu' si testezi maisna ... tu conduci iar in dreapta e reprezentantu lor ... te inscrii pe o lista si asta e ... se face un traseu, iti alegi ce masina vrei sa testezi si cam atat ...
P.S. sambata trecuta am facut la ''noul E classe'' cu face-lift 320 cdi 4matic - aceleasi conditii ... si vorba aia era mertan !!!
mishaRS is offline   Reply With Quote
Old 20-03-07, 11:29   #167
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]

Frumos..cred ca am sa ma bag si eu.....dar probabil intodeaunaa va fi un imbecil care sa nu te lase sa ii dai in gura.
mikafly is offline   Reply With Quote
Old 20-03-07, 11:35   #168
mishaRS

Stage 2

mishaRS's Avatar

Quote:
Originally Posted by mikafly View Post
Frumos..cred ca am sa ma bag si eu.....dar probabil intodeaunaa va fi un imbecil care sa nu te lase sa ii dai in gura.
nu stiu cum procedeaza astia ... dar la mercedes am mers cu un prieten de la ei de la firma si am facut eu ce am vrut ... al naibii barca : 224 CP , 6.7 s / 100 km/ora ... i-am dat si 220 mergea bine dar si o caruta de bani
Old 20-03-07, 14:38   #169
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

ms de rasp misha..intrebam pt ca auzisem mai multe vorbe cum ca n-ar da masina la oricine .. si ca sunt conduse de cei de acolo....
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 20-03-07, 15:19   #170
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

La multi ani Vlad si din partea mea , tot ce iti doresti si multa sanatate
Mergem si noi la drive test ? Dar daca bat drumul degeaba pana acolo? Adica daca ma duc prind o masina la drive test sau listele sunt facute deja?
Old 20-03-07, 18:03   #171
KAB

Stage 5

KAB's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by mikafly View Post
Frumos din partea ta...(glumeam...) imbecilu ala s-ar putea sa fiu chiar eu. Dupa cum v-am mai spus sunt conbsilier vanzari Subaru.Masinile nu sunt conduse de noi, ci de clienti, mai putin pe traseul off road care e chiar periculos, si daca va purtati frumos poate va las sa-i dati si in gura. Va astept la cta intre 23-25, dak doriti imi dati un msg pe privat k sa va pot face o programare k sa nu veniti degeaba.Va astept!

Apropo, unul din colegii mei e cam tacanit,ii place viteza si nu v-as recomanda sa va urcati in STI cu el.

Conditii test drive:
1) "Solicitantul" trebuie sa aiba permis de conducere de mai mult de 1 an;
2) Proba de drum se va efectua pe durata stabilita de insotitor;
3) Itinerariul va fi stabilit de insotitor;
4) NU se va aplica un mod de conducere agresiv sau periculos;

Anunt pentru toti fanii Subaru!
In perioada 23-25 martie, Nippon Car Center dealer autorizat Subaru pe zona Dobrogea, organizeaza cu ocazia inaugurarii showroom-ului sesiune de test drive on road si off road extrem cu toate modelele Subaru. Pentru programari,contactati-ne telefonic sau trimiteti e-mail la adresa de mai jos.

Nippon Car Center, Bd. Tomis nr. 309, Constanta
Tel : 0241 65 77 88/0341 43 96 00
E-mail : vanzari@subaru-constanta.ro
Asta e reclama. Numai bine!

Last edited by Eugen_TL; 20-03-07 at 20:44.
KAB is offline   Reply With Quote
Old 20-03-07, 19:50   #172
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Alecu_2fast View Post
Apropo, unul din colegii mei e cam tacanit,ii place viteza si nu v-as recomanda sa va urcati in STI cu el.
D-abia astept sa vad cat de tzacanit e.......sunt greu de impresionat.

Quote:
Frumos din partea ta...(glumeam...) imbecilu ala s-ar putea sa fiu chiar eu. Dupa cum v-am mai spus sunt conbsilier vanzari Subaru.Masinile nu sunt conduse de noi, ci de clienti, mai putin pe traseul off road care e chiar periculos, si daca va purtati frumos poate va las sa-i dati si in gura. Va astept la cta intre 23-25, dak doriti imi dati un msg pe privat k sa va pot face o programare k sa nu veniti degeaba.Va astept!
Imi cer scuze...faza cu imbecilul nu era adresata direct tie......pur si simplu....
Te rog sa faci o programare pt mine ...chiar sunt interesat....pot sa vin doar vineri...........ca dup-aia plec la tl......

Last edited by Eugen_TL; 20-03-07 at 20:43.
Old 20-03-07, 20:44   #173
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

ALECU te-am mai rugat sa nu mai faci posturi consecutive ...exista buton de EDIT pt a mai scrie ceva daca vrei incearca sa te folosesti de el pe viitor
Old 20-03-07, 20:52   #174
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
ALECU te-am mai rugat sa nu mai faci posturi consecutive ...exista buton de EDIT pt a mai scrie ceva daca vrei incearca sa te folosesti de el pe viitor
Ooffff!!!...a dreq promptitudine......lasa omu sa traiasca!!!!
Nu tr sa te porti ca un pitbull......hoo!!.....mai tango
Old 20-03-07, 20:58   #175
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

daca se poate intr-un singur post de ce sa faci 1000? atsa e ....vrei sa incerci ca moderator si sa fac si eu 10 posturi sa vedem ce spui?
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 20-03-07, 21:16   #176
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
daca se poate intr-un singur post de ce sa faci 1000? atsa e ....vrei sa incerci ca moderator si sa fac si eu 10 posturi sa vedem ce spui?
Sigur nu spu nimic..ma rog ...ideea e alta.....hai sa vorbim discutii,,,,
Old 21-03-07, 09:41   #177
KAB

Stage 5

KAB's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Toyota]

Quote:
ok, dar din cate stiu eu nu mi-ai mai atras atentia, k poate ma conformam, oricum din cate vezi nu prea am postat asa mult, asa k n-am experienta cu chestii de genu "edit", si o sa incerc sa nu mai postez asa mult dak te deranjeaza...
Old 21-03-07, 09:43   #178
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
ok, dar din cate stiu eu nu mi-ai mai atras atentia, k poate ma conformam, oricum din cate vezi nu prea am postat asa mult, asa k n-am experienta cu chestii de genu "edit", si o sa incerc sa nu mai postez asa mult dak te deranjeaza...
Lasa domne ca nu are nimic...avea doar o zi mai proasta.........
Ia zi cum si ce fel facem cu test drive-ul?....ma pot baga sau tre sa fii Fitipaldi sa poti conduce un asemenea bolid?
Old 21-03-07, 09:46   #179
mishaRS

Stage 2

mishaRS's Avatar

fly are dreptate ... nu te mai preocupa de lucruri fara importanta si mai bine spune-ne cum ne dam si noi cu STI-ul ... asa in limitele traseului si a politicii de teste a firmei importatoare ... multumiri anticipate !
Old 21-03-07, 09:50   #180
KAB

Stage 5

KAB's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Toyota]

Mai da ce promt esti. Masinile nu se dau chiar la oricine... dar daca aveti un simt al raspunderi, normal k puteti conduce un subaru, mai ales ca veniti de la tl. banuiesc ca te intereseaza sti-ul nu? imi lasi nr tau de telefon si te sun eu sa-ti comunic ora.
- Copyright 2025 4Tuning -