20-03-07, 10:47
|
|
Stage 2
|
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
Quote:
Originally Posted by TuningBoy
chira am o nelamurire cu aceste drive tests ... cine poate face un astfel de drive... trebuie ceva indeplinit? in ce consta? te plimbi cu ala de acolo sau ti-l da tie ... etc etc ....
|
drive test inseamna ca te duci acolo cu permisu' si buletinu' si testezi maisna ... tu conduci iar in dreapta e reprezentantu lor ... te inscrii pe o lista si asta e ... se face un traseu, iti alegi ce masina vrei sa testezi si cam atat ...
P.S. sambata trecuta am facut la ''noul E classe'' cu face-lift 320 cdi 4matic - aceleasi conditii ... si vorba aia era mertan !!!
|
|
|
20-03-07, 11:29
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport]
|
Frumos..cred ca am sa ma bag si eu.....dar probabil intodeaunaa va fi un imbecil care sa nu te lase sa ii dai in gura.
|
|
|
20-03-07, 11:35
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by mikafly
Frumos..cred ca am sa ma bag si eu.....dar probabil intodeaunaa va fi un imbecil care sa nu te lase sa ii dai in gura.
|
nu stiu cum procedeaza astia ... dar la mercedes am mers cu un prieten de la ei de la firma si am facut eu ce am vrut ... al naibii barca : 224 CP , 6.7 s / 100 km/ora ... i-am dat si 220 mergea bine dar si o caruta de bani
|
|
|
20-03-07, 14:38
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
ms de rasp misha..intrebam pt ca auzisem mai multe vorbe cum ca n-ar da masina la oricine .. si ca sunt conduse de cei de acolo....
|
|
|
20-03-07, 15:19
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
La multi ani Vlad si din partea mea , tot ce iti doresti si multa sanatate 
Mergem si noi la drive test ? Dar daca bat drumul degeaba pana acolo? Adica daca ma duc prind o masina la drive test sau listele sunt facute deja?
|
20-03-07, 18:03
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by mikafly
|
Frumos din partea ta...(glumeam...) imbecilu ala s-ar putea sa fiu chiar eu. Dupa cum v-am mai spus sunt conbsilier vanzari Subaru.Masinile nu sunt conduse de noi, ci de clienti, mai putin pe traseul off road care e chiar periculos, si daca va purtati frumos poate va las sa-i dati si in gura.  Va astept la cta intre 23-25, dak doriti imi dati un msg pe privat k sa va pot face o programare k sa nu veniti degeaba.Va astept!
Apropo, unul din colegii mei e cam tacanit,ii place viteza si nu v-as recomanda sa va urcati in STI cu el.
Conditii test drive:
1) "Solicitantul" trebuie sa aiba permis de conducere de mai mult de 1 an;
2) Proba de drum se va efectua pe durata stabilita de insotitor;
3) Itinerariul va fi stabilit de insotitor;
4) NU se va aplica un mod de conducere agresiv sau periculos;
Anunt pentru toti fanii Subaru!
In perioada 23-25 martie, Nippon Car Center dealer autorizat Subaru pe zona Dobrogea, organizeaza cu ocazia inaugurarii showroom-ului sesiune de test drive on road si off road extrem cu toate modelele Subaru. Pentru programari,contactati-ne telefonic sau trimiteti e-mail la adresa de mai jos.
Nippon Car Center, Bd. Tomis nr. 309, Constanta
Tel : 0241 65 77 88/0341 43 96 00
E-mail : vanzari@subaru-constanta.ro
Asta e reclama. Numai bine!
Last edited by Eugen_TL; 20-03-07 at 20:44.
|
|
|
20-03-07, 19:50
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Alecu_2fast
Apropo, unul din colegii mei e cam tacanit,ii place viteza si nu v-as recomanda sa va urcati in STI cu el. 
|
D-abia astept sa vad cat de tzacanit e.......sunt greu de impresionat.
Quote:
Frumos din partea ta...(glumeam...) imbecilu ala s-ar putea sa fiu chiar eu. Dupa cum v-am mai spus sunt conbsilier vanzari Subaru.Masinile nu sunt conduse de noi, ci de clienti, mai putin pe traseul off road care e chiar periculos, si daca va purtati frumos poate va las sa-i dati si in gura.  Va astept la cta intre 23-25, dak doriti imi dati un msg pe privat k sa va pot face o programare k sa nu veniti degeaba.Va astept!
|
Imi cer scuze...faza cu imbecilul nu era adresata direct tie......pur si simplu....
Te rog sa faci o programare pt mine ...chiar sunt interesat....pot sa vin doar vineri...........ca dup-aia plec la tl......
Last edited by Eugen_TL; 20-03-07 at 20:43.
|
|
|
20-03-07, 20:44
|
|
Renault Driver
 Stage 5
|
ALECU te-am mai rugat sa nu mai faci posturi consecutive ...exista buton de EDIT pt a mai scrie ceva daca vrei  incearca sa te folosesti de el pe viitor
|
|
|
20-03-07, 20:52
|
|
 Stage 5
|
Quote:
ALECU te-am mai rugat sa nu mai faci posturi consecutive ...exista buton de EDIT pt a mai scrie ceva daca vrei  incearca sa te folosesti de el pe viitor
|
Ooffff!!!...a dreq promptitudine......lasa omu sa traiasca!!!!
Nu tr sa te porti ca un pitbull......hoo!!.....mai tango
|
|
|
20-03-07, 20:58
|
|
Renault Driver
 Stage 5
|
daca se poate intr-un singur post de ce sa faci 1000?  atsa e ....vrei sa incerci ca moderator si sa fac si eu 10 posturi sa vedem ce spui?
|
|
|
20-03-07, 21:16
|
|
 Stage 5
|
Quote:
daca se poate intr-un singur post de ce sa faci 1000?  atsa e ....vrei sa incerci ca moderator si sa fac si eu 10 posturi sa vedem ce spui?
|
Sigur nu spu nimic..ma rog ...ideea e alta.....hai sa vorbim discutii,,,,
|
|
|
21-03-07, 09:41
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
ok, dar din cate stiu eu nu mi-ai mai atras atentia, k poate ma conformam, oricum din cate vezi nu prea am postat asa mult, asa k n-am experienta cu chestii de genu "edit", si o sa incerc sa nu mai postez asa mult dak te deranjeaza...
|
|
|
21-03-07, 09:43
|
|
 Stage 5
|
Quote:
ok, dar din cate stiu eu nu mi-ai mai atras atentia, k poate ma conformam, oricum din cate vezi nu prea am postat asa mult, asa k n-am experienta cu chestii de genu "edit", si o sa incerc sa nu mai postez asa mult dak te deranjeaza...
|
Lasa domne ca nu are nimic...avea doar o zi mai proasta.........
Ia zi cum si ce fel facem cu test drive-ul?....ma pot baga sau tre sa fii Fitipaldi sa poti conduce un asemenea bolid?
|
|
|
21-03-07, 09:46
|
|
Stage 2
|
fly are dreptate ... nu te mai preocupa de lucruri fara importanta si mai bine spune-ne cum ne dam si noi cu STI-ul ... asa in limitele traseului si a politicii de teste a firmei importatoare ... multumiri anticipate !
|
|
|
21-03-07, 09:50
|
|
 Stage 5
|
Mai da ce promt esti. Masinile nu se dau chiar la oricine... dar daca aveti un simt al raspunderi, normal k puteti conduce un subaru, mai ales ca veniti de la tl. banuiesc ca te intereseaza sti-ul nu? imi lasi nr tau de telefon si te sun eu sa-ti comunic ora.
|
|
|
|
|