Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
|
Nu man .. nu am 240 ... se poate duce la 240 fara Turbo , Nos , \" MOX\" sau \" Ozon\" cum i-am auzit pe unii de m-am tavalit pe jos de ras ...
Trebuie umblat si in motor ... Volanta usurata, Biele schimbate , compresie marita , Supape si arcuri din titan , Axa cu came sport , PowerChip ( in calculator ) dar eu nu am desfacut motorul niciodata , doar i-am schimbat uleiul , curesua de distributie si ambreiajul ... atata tot ... nu am nici cipuri , nici bancheta din spate scoasa , nici muzica din portbagaj data jos ... nimik de genul asta ...
Cat am ... maxim 200 ... mai mult nu !
Si care a fost cea mai tare masina pe care am facut-o ...
Nu stiu ..
Am mai scris pe undeva pe forum masinile cu care m-am facut ...
Dar majoritatea aveau sub 200 ( standard peste 150 ) :
Peugeot RC , BMW 323 , BMW 325 ( 2 buc ), Seat Toledo 2000 GTI , Golf 2 GTI G60 ( 3 bucatzi ), Hyundai Coupe 2.0 16v , Camaro V6 ( model mai vechi ) , Vectra V6 2.5 ( 3 buc ) , Vectra 2.0 16V ( 2 buc ), Nissan Maxima 3.0 V6 220 Cp ( din a 3-a luam distanta ), BMW 525 , Audi A4 2.0 T , Scoda Superb , Passaturi la greu , Audi A6 2.5, Audi A8 4.2 ( eu eram singur , ei erau 4 dar asta la drum ... nu m-a lasat tipul sa il depasesc , o calca ... si am calcat-o si eu pe contrasens ), Seat Leon Cupra Diesel , mai nou BMW 528 6L 180 Cp , Golf 3 GTI 16V , si singura masina care m-a halit pe 1 Km a fost o Astra GSI umblata rau de tot la \" intern\" + filtre + powerchip + evacuare dusa la 200 Cp ... dar cu 2 masini ... poate din prostia mea ca am plecat aiurea .. poate ca era masina mai puternica ... dar am sa incerc sa ma mai fac 1 data cu tipul ... iar la scurte am dat 5 linii , ba rata el viteza , ba ratam eu ... si au fost atat de stranse liniutzele ca dupa 5 linii pe 400 m aveam amandoi discurile rosii de mi-am aprins tzigarea pe ele !
Nu am mai enumerat \" alte\" masini .... si poate am uitat cateva ...
Dar ... depinde f. mult cum ai motorul reglat ! ca daca iti merge aiurea poti sa fi tu super sofer .. sau invers .. sa imi mearga motorul super K-lumea si sa fi prost ...