Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 17-07-06, 12:00   #481
ZET-EVO
PoweredBYRacers Team Leader

Stage 4

ZET-EVO's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza

Eu chiar imi cer scuze daca v-ati format opinia asta YZF. Adevarul este , si recunosc, m-ati ajutat la inceput. Dar ce impresii am facut eu in fata voastra ramane un mister pentru mine. Eu nu am facut impresii in fata nimanui si nici NU VOI FACE ACEST LUCRU. Tine de morala mea. Va multumesc din nou pentru ajutorul acordat... dar ce ai zis mai departe nu mi se pare deloc corect. In fine... e o tara libera... fiecare cu parerea lui. Si totusi... cand v-am rugat sa-mi explicati cum sta treaba cu legalizarea m-ati trimis dintr-un loc in altu si tot nu am aflat nimic despre acest lucru. Lucru pe care l-am invatat singur cu timpul. YZF tu ai fost singurul care m-ai ajutat cu sfaturi (in special cu aparitia noastra pe 4tuning si iti sunt recunoscator pentru acest lucru). Dar... te rog sa te ma gandesti la acele cuvinte ce mi le-ai adresat.

Team Leader XCE Constanta
ZET-EVO is offline   Reply With Quote
Old 17-07-06, 12:58   #482
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

eu stiu ca daca vrei sa faci o liga treci pe la toti liderii de grup la toate cluburile din cta si vrb cu ei.....
Pe la mine nu ai trecut asa ca habar nu am de liga aia a ta pe care o tot ridici in slavi
Ideea nu este rea dar nu vad sa fi incercat sa faceti ceva.
Si inca ceva e f greu ca masinile din acea liga sa se i-a la intrecere cu cele din buc de ex.....
Dute la o cursa facuta in buc si uitate numai ce masini stau in parcare si nu se dau ...nu mai vrb de cele care se dau...
In cta nu este decat masina lu cosmin care poate sa se ia la tranta cu cele din bucuresti....si lambo lu perifan daca are de gand sa-l bage la curse...si aici ma refer la masini care au shanse de castig nu doar sa participe
Sa sparam ca din toamna vor mai aparea pe strada inca 2 bucati grele....
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 17-07-06, 14:19   #483
ZET-EVO

Stage 4

ZET-EVO's Avatar

Member of:
[Moderators]

Sa speram ca vor aparea mai multe . Ce zici tu este adevarat. Bucurestenii au masini puternice. Dar trebuie sa fim optimisti. Cu timpul nu se stie ce se va intampla...
Old 17-07-06, 15:04   #484
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

uite invatza de la D M X ca el stie , faza cu liga nu ar trebui sa poarte numele unui club , ar trebui sa fie cum era pe vremuri si se ducea la cate un membru (sau presedinte) al clubului se stabilea ceva , si era impotriva altor orashe purtand simpla denumire de "Liga" din constanta ( in cazul nostru ) , nu liga XCE sau x team sau altzii ca sa fie cel mai corect pt toti. asa k liga voastra probabil ati facut`o pt distractia voastra nush dc dar nu e treaba mea , dar vba lu dmx nu sunt masini asa grele ca sa se ajunga acolo decat a lu cosmin plus cei care urmeaza perifan si etc daca vor.
plus ca tu esti PBR powered by racers , sper sa se intelega prin chestia asta ca n-am adus afirmatii XCE , am adus clubului PBR specific ZET ca sa nu intelegeti altceva.
Ideea este buna , dar nu v`ati anuntzat decat pe voi , la mine sau andu sau membrii x team nu a venit nimeni sa ne zica , sau la anynomous de exemplu la fel , si street racers si evil team si toate celelante cluburi . numa bine

Liga Moderatorilor
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
Old 17-07-06, 15:23   #485
ZET-EVO

Stage 4

ZET-EVO's Avatar

Member of:
[Moderators]

Oke. Am inteles ideea. Sper sa revina la normal legatura intre noi 2 pentru ca nu-mi doresc sa fiu certat cu tine, tinand cont de faptul ca tu ai fost cel ce m-a bagat in seama. Si pentru tine am un mare respect si de aceea fata de tine imi cer din nou SCUZE. SPer sa mi le poti accepta.
Old 17-07-06, 16:01   #486
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

nu`i nev sa-mi ceri mie scuze si eu nu m-am certat , asa sunt vbesc eu dar nu m-am certat cu nimeni acolo stai linistit. bft
Old 17-07-06, 16:20   #487
13RvR

Presedinte Street Vision

Stage 5

13RvR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Vision]
[VW]
[SEAT]

Ma bucur ca v-ati linistit , cat despre masinile grele ce sa zic... fiecare grupa are masina ei (cea care castiga , care e cea mai bine lucrata). Nu cred ca tre' sa ai motor de 500 de cai ca sa ai masina de curse, ca asa exista numai o grupa si gata. Eu zic ca fiecare masina (indiferent de puterea stock) are sansa ei sa devina cea mai buna din grupa ei, asta bineinteles daca asta doreste/poate proprietarul.

Street Vision Racing Team
13RvR is offline   Reply With Quote
Old 17-07-06, 17:36   #488
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

baaa am o musca pe monitor so ia dracu de nesimtzita)) , da dar in cazul ligii sau etc trebuie sa se presteze ceva serios pt k e vba de competitii pe orase si trebuie sa recunoastem ca nu suntem chiar pe primu loc in romania , constanta se situeaza in primele 3 orase dar pt primul loc mai trebuie sa apara mai multzi ca si cosmin cu subaru.
Old 17-07-06, 19:35   #489
ZET-EVO

Stage 4

ZET-EVO's Avatar

Member of:
[Moderators]

Eu zic ca daca am spulbera minim 3 grupe ar fi destul de bine la o competitie pe orase. Parerea mea... Da chiar... nu org nimeni un astfel de eveniment national?
Old 18-07-06, 09:42   #490
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

pai klumea ar fi un concurs aici care sa stabileasca cele mai bune masini la fiecare grupa din orasul nostru si acelea sa mearga la concursul national.dar aici sa fie ceva serios si corect ,nu abureala care a fost in statiuni de 1 mai .
GABBY_ is offline   Reply With Quote
Old 18-07-06, 09:52   #491
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by GABBY_
pai klumea ar fi un concurs aici care sa stabileasca cele mai bune masini la fiecare grupa din orasul nostru si acelea sa mearga la concursul national.dar aici sa fie ceva serios si corect ,nu abureala care a fost in statiuni de 1 mai .
Adica sa participe cate o singura masina din Cta la fiecare grupa? I think NOT.
ERY is offline   Reply With Quote
Old 18-07-06, 11:31   #492
13RvR

Presedinte Street Vision

Stage 5

13RvR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Vision]
[VW]
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by CT-81-ERY
Adica sa participe cate o singura masina din Cta la fiecare grupa? I think NOT.
Ai dreptate! Ideea este sa participe cat mai multe si cat mai bune .
13RvR is offline   Reply With Quote
Old 18-07-06, 11:59   #493
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

care sunt alea klumea si bune si care sa se mai si dea ?cred ca le numaram pe degete
Old 18-07-06, 19:57   #494
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

pana atunci ne limitam la ce avem , concursuri pe organizate de fiecare oras in parte pt k oricum vorba umbla in toata tzara de fiecare concurs ca e din cta sau buc sau cluj sau oradea , ideea e ca nu vin toti , dar si aia care vin se duc din oras in oras si dovedesc ceva , asa cum am facut si noi la bucuresti sau cum vin altii din bucuresti sau alte orase si arata ce pot la noi.
Old 19-07-06, 12:06   #495
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

in mare parte totul depinde de bani ,sa nu ziceti ca nu e asa.lumea asteapta 5 mii restul la taxi si voi vreti sa mearga aia pana la bucuresti cu masinile lor si sa le mai si rupa.lumea e mult prea zgarcita iar aia care sunt pasionati si care ar face multe ,nu au posibilitati.asa e viata asta mai grea ,mai nedreapta
- Copyright 2025 4Tuning -