Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 29-05-07, 19:39   #1651
CT-07-APV

Stage 5

CT-07-APV's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: Constanta - Accidente

Tuaregul are partea din fata, ma refer la bara fata si aripi, din fibra deci e normal sa se sifoneze mai mult.
CT-07-APV is offline   Reply With Quote
Old 29-05-07, 19:57   #1652
sonykel
Dacia Driver

Stage 5

sonykel's Avatar

Member of:
[DACIA]

oricum mashina poate sa se faca muci sai plece motoru atat timp cat au ramas stalpi ne indoiti si implicit nu sa spart geamu e OK...
sonykel is offline   Reply With Quote
Old 30-05-07, 23:36   #1653
hitman454

Stage 4

hitman454's Avatar

am si io o intrebare pentru cine a mai patit asa ceva deci.....astazi la strada bucurestiului cu 1 decembrie am facut accident. eu ieseam de pe bucuresti dinspre atelierelor si faceam spre gara la stanga. m`am asigurat si langa intersectie treceau pietoni si toate masinile erau oprite si unu mia facut semn ca ma lasa sa trec si in momentul in care am trecut de al doilea rand de masini oprite brusc in fata a aparut o supernova cu mai mult de 50 la ora. Problema e ca mi`au luat carnetu si tre sa imi platesc si reparatia la masina mea. Ia uitati la poze putin sa imi ziceti o parere si sa vedeti unde e masina oprita. Si politaiu la sectie mi`a zis ca nu am dat prioritate si cu asta basta altceva nu la mai interesat. Am de gand sa fac, contestatie poate careva sa imi dea un sfat?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Imag000.jpg
Views:	109
Size:	401.3 KB
ID:	278426   Click image for larger version

Name:	Imag001.jpg
Views:	116
Size:	367.1 KB
ID:	278427  
hitman454 is offline   Reply With Quote
Old 30-05-07, 23:48   #1654
hitman454

Stage 4

hitman454's Avatar

Quote:
Originally Posted by hitman454 View Post
am si io o intrebare pentru cine a mai patit asa ceva deci.....astazi la strada bucurestiului cu 1 decembrie am facut accident. eu ieseam de pe bucuresti dinspre atelierelor si faceam spre gara la stanga. m`am asigurat si langa intersectie treceau pietoni si toate masinile erau oprite si unu mia facut semn ca ma lasa sa trec si in momentul in care am trecut de al doilea rand de masini oprite brusc in fata a aparut o supernova cu mai mult de 50 la ora. Problema e ca mi`au luat carnetu si tre sa imi platesc si reparatia la masina mea. Ia uitati la poze putin sa imi ziceti o parere si sa vedeti unde e masina oprita. Si politaiu la sectie mi`a zis ca nu am dat prioritate si cu asta basta altceva nu la mai interesat. Am de gand sa fac, contestatie poate careva sa imi dea un sfat?
apropo si pe procesul verbal la martor era o semnatura da io nu am vazut nici un martor la politie cu noi in schimb cu baiatu mai venisera vreo 2 masini.
Old 31-05-07, 01:33   #1655
SMocKey21
X-Team Racing Club Member

Stage 5

Member of:
[X-Team Racing Club]

Quote:
apropo si pe procesul verbal la martor era o semnatura da io nu am vazut nici un martor la politie cu noi in schimb cu baiatu mai venisera vreo 2 masini.
daca zici ca cel cu sn era insotzit de inca 2 masini,fii sigur ca ti s-a facut cheie pe fatza,cu o contestatzie nu stiu ce o sa reusesti,chiar o sa iti faci mai multzi nervi aiurea ,ca politia rutiera nu cred ca o sa se uite peste ea.
SMocKey21 is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 01:44   #1656
CT-84-DiN

Stage 3

CT-84-DiN's Avatar

oricum nu ai nimic de pierdut... poate iti da macar carnetul inapoi si ramai doar cu paguba
CT-84-DiN is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 10:33   #1657
CT-07-APV

Stage 5

CT-07-APV's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Nu am inteles prea bine dar te intreb masina care tea lovit depasea cardul de masini oprite la trecere pe linia de tramvai? Din cate stiu eu nu ai voie sa depasesti o coloana de masini care sunt oprite. Cu asta ai putea sa faci contestatie daca a fost asa. M-am luat dupa poza. Dar oricum daca nu ai pile la politie nu rezolvi mai nimic chiar daca ai avea dreptate
CT-07-APV is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 11:12   #1658
13RvR

Presedinte Street Vision

Stage 5

13RvR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Vision]
[VW]
[SEAT]

Quote:
fa contestatie, daca nu se rezolva intra pe situl politiei rutiere si fa reclamatie on-line. functioneaza garantat . succes
13RvR is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 13:19   #1659
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Contestatia nu o rezolva Politia Rutiera...va fi inaintata Judecatoriei Constanta, unde nu prea ai sanse, din cate ai spus aici si din cate am mai vazut si eu. Cheltuielile de judecata le vei suporta tot tu, daca pierzi procesul.

Martorul in mod cert a fost folosit ca martor doar la incheierea procesului verbal, nu la savarsirea contraventiei. Este o chestiune de forma, in lipsa careia procesul verbal ar fi foarte usor de anulat.

Dupa datele problemei, desi te inteleg ca nu aveai cum sa vezi din cauza masinilor oprite, are dreptate cel ce te-a lovit (asa zice legea - contraventia cea mai grava ai savarsit-o tu), si:

1)daca avea peste 50 la ora, masina ta era mult mai varza decat vad eu in poze;

2)chiar daca avea peste 50 la ora, nu se poate stabili decat pe baza de expertiza (pe banii tai, in instanta), ca doar nu te crede Politia pe cuvant si oricum nu-i intereseaza.

N-am auzit de asa ceva, ca nu ai voie sa depasesti o coloana oprita...poate o coloana oficiala, asta-i altceva, si oricum nici asta nu-i intereseaza pe politisti. Acum doar n-o sa tina cont si daca avea centura respectivul, sau daca avea trusa medicala in portbagaj...

Daca ajungi in instanta cu contestatia (vezi ca ai un termen scurt sa faci contestatie, deci hotaraste-te repede), trebuie sa ceri anularea procesului verbal si exonerarea de la plata amenzii....daca se anuleaza procesul verbal, automat primesti si permisul inapoi, si nu mai platesti nimic, iar cheltuielile judiciare raman in sarcina organului constatator.

Nu exista situatie in care sa fii gasit vinovat (neacordare de prioritate) si totusi sa-ti primesti permisul inapoi, asta ar insemna ca judecatorul sa pronunte o hotarare cu incalcarea legii...ori esti vinovat (si raspunzi administrativ+civil), ori esti nevinovat si atunci raspunde celalalt (sau nimeni).

Inca o chestie: in momentul in care ai facut contestatie, masura suspendarii permisului se....suspenda, adica primesti dovezi de circulatie pana la finalizarea procesului, care poate avea loc destul de tarziu. Daca pierzi procesul, de-abia cand se termina acesta incep sa curga cele 3 luni de suspendare....si tot nu scapi.

Parerea mea: las-o asa cum e, ai avut ghinion, invata sa iei testul ala si mergi mai departe. Nu e capat de lume, nu esti nici primul si nici ultimul...

PS: chiar n-ati putut sa va intelegeti intre voi, fara politie? Eu asa as fi facut, as fi lasat orgoliul la o parte (daca n-as fi sigur 100% ca am dreptate) si as fi dat omului asigurarea. In fine...
Old 31-05-07, 14:21   #1660
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

Salut , parerea mea , invata pt carnet decat sa te judeci cu ei ... am avut 2 procese cu ei pana acum , fiecare m`a tinut cel putin un an , unu l-am pierdut la culpa comuna si unu l-am cashtigat doar dupa jdemii de expertize si prezente la proces.... mai grav a fost ca in acei ani am fost tzinta politiei odata p saptamana luam cate o amenda , erau toti cu ochii pe mine la fiecare abatere. Cel mai bine invata pt examenu ala si iti reduce si din timp daca il iei parca... , succes

Liga Moderatorilor
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 14:34   #1661
aXeL.ZeY
BMW Driver

Stage 5

aXeL.ZeY's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Post Re: Constanta - Accidente

Quote:
Originally Posted by GABBY_ View Post
este a lu Marius "pit bull-ul " ct -xx MRS .el a venit pe linia de tramvai avand totusi prioritate ,iar matizul a fost plesnit lateral in momentul cand a iesit de pe iorga facand stanga catre casa de cultura.faza mult prea tare a fost ca VW era mult prea mult sifonat dupa pocneala cu matizul.
Da ?? de aia nu-i mai vad masina prin parcare
aXeL.ZeY is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 16:39   #1662
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

neacordarea de prioritate e clara ,suspendarea perimisului
GABBY_ is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 16:48   #1663
ct77pia

Stage 5

ct77pia's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

te-am vazut cind te-a lovit
tu erai de vina
ct77pia is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 19:14   #1664
hitman454

Stage 4

hitman454's Avatar

daca tu zici. asta e nu ma mai agit pot sa mai conduc pana pe 14 si peste 3 zile pot sa ma duc sa ma inscriu la examen asa mi`a zis politistu
Old 31-05-07, 19:21   #1665
aXeL.ZeY
BMW Driver

Stage 5

aXeL.ZeY's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Post Re: Constanta - Accidente

Quote:
daca tu zici. asta e nu ma mai agit pot sa mai conduc pana pe 14 si peste 3 zile pot sa ma duc sa ma inscriu la examen asa mi`a zis politistu
Nu e vb ca zice el dar asa e, esti vinovat ce mai la deal la vale nu te mai agita cu contestatii si altele, nu esti nici primu nici ultimu cum a zis si Alex.Multa bafta la examen !
aXeL.ZeY is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -