Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 10-02-06, 18:16   #556
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

apropos baiatu e la reanimare si face destul de grav ...
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 10-02-06, 18:19   #557
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

da stiu , am stat pana la 5 dim azi noapte acolo , o sa-l mai tzina ceva timp! Doamne ajuta! bine ca nu a murit!
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
Old 10-02-06, 18:21   #558
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"CT-06-YZF***X-Team\"
da stiu , am stat pana la 5 dim azi noapte acolo , o sa-l mai tzina ceva timp! Doamne ajuta! bine ca nu a murit!

pai idiotii aia d la antena 1 au zis k a murit k l`au scos ashtia si statea pe jos si cica a murit ... cretini
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 10-02-06, 18:24   #559
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

stii cum e cu presa , tre sa minta si ei ca sa aiba o paine buna
Old 10-02-06, 18:37   #560
AdiNX

Stage 5

AdiNX's Avatar

Absolut oribil ce s-a intamplat. Soferi ca tipu' cu BMWu' nu ar trebui lasati sa conduca fara supraveghetor . Sper sa se faca bine SHA.
AdiNX is offline   Reply With Quote
Old 11-02-06, 04:23   #561
Nesanatosu

Stage 2

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"GABBY_\"
simplu.la 100km/h in afara localitatii parca zici ca esti melc pe cand in oras senzatia este cu totul alta mai ales daca stai pe banda alaturata masinilor parcate.incearca si mai vb.apoi vin figurile care le are fiecare il el ,mai ales atunci cand scaunul din dreapta se afla si o femeie.stii si tu cum este de fapt.totusi incearca faza cu viteza macar o data si vei vedea ca este alta senzatie,una super placuta
E doar un exemplu de gandire si din pacate nu e singurul.
Una e cand la 3 dimineata am chef sa rup masina in doua in mamaia(sau oricum caut o zona putin populata) fiindca asa mi se scoala mie si asta ma face pe mine sa uit de cacaturile de peste zi si-mi ridica mie \"mood\"-ul.In schimb in caz de accident eu sunt singurul care trage consecintele si nu alte persoane care au avut ghinionul sa ma nimereasca pe mine intr-o astfel de stare.Sau chiar daca ma \"dau\" cu cineva o facem in asa fel incat daca e sa se intample ceva doar cei direct implicati sa aiba de suferit ca doar am stiut in ce ne-am bagat.
Dar cand cineva se apuca si-si \"rupe\" masina prin oras ca asa crede el ca e cool asta e grav, nedandu-si seama ca daca ceva merge prost(iar in astfel de cazuri oricat de soferi am fi stim cu toti cate pot merge prost)exista riscul sa mai ia si pe altcineva cu el.Fiindca pe acel om nu l-a intrebat nimeni daca vrea sa fie bagat spital(a mi se scuza sarcasmul) ci a ajuns acolo doar din inconstienta altuia.Iar inconstenta e o consecinta a unei gandiri puerile,gandire care n-are ce cauta in spatele unui volan cu multi cai putere in el.

Chiar sper ca cel din Tico sa-si revina cat mai curand iar accidentul sa nu-i lase urmari grave.
In ceea ce-l priveste pe cel cu Bmw nu-l cunosc si nici nu vreau sa o fac.Dupa cum spunea cineva aici sper sa primeasca glontul care il merita,pardon, sper ca organele competente sa-si faca datoria
Nesanatosu is offline   Reply With Quote
Old 11-02-06, 08:10   #562
AdiNX

Stage 5

AdiNX's Avatar

Frumos spus Nesanatosu... I admire you
AdiNX is offline   Reply With Quote
Old 11-02-06, 08:15   #563
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"CT-06-YZF***X-Team\"
Accident serios aseara la casa de cultura din pacate! BMW`ul CT-26-DMX din prostia lui pe shoselele riscante de aseara a facut o cursa riscanta cu cineva , si a intrat intr-un prieten de al meu cu un tico gri CT-**-SHA , dupa care a ricoshat in alte 2-3 masini parcate! Am un sfat , oricat de shoferi suntem si cluburile in care suntem , hai sa fim atentzi si sa nu facem ca acest imbecil cu BMW`u care la 160 km a bagat in spital un tip de 19 ani care este posibil sa nu mai poata sa mearga , si sa dea dovada de o lashitate si mai mare a plecat pt putin timp de la locu accidentului si s`a intors rapid..! Degeaba au unii BMW cu sute de cai putere daca nu au ei \"bile\" sa manevreze asa putere! Sper sa fie un exemplu de acum sa participam la curse legale , cu toate ca stim bine ca nu ne putem abtzine si de la altele , dar macar sa nu fie in locuri chiar asa publice! Stim locurile unde se pot face asemenea lucruri , dar in aprox. centru constantzei sa faci asemenea cascadorii ... nu e bine! Pt Dragos CT-**-SHA va fi f greu avand in vedere ca e posibil sa nu poata sa mai mearga bine sau deloc ! Speram cu toti sa se faca bine! DMX ... nu am nimic cu tine, dar sper sa primesti ce tzii se cuvine!
Quote:
DMX ... nu am nimic cu tine, dar sper sa primesti ce tzii se cuvine![/
Vrb cu mine cumva?
Si ai uitat sa spui ca prietenul tau are si el o parte din vina.....te las pe tine s-o zici gresala care a facut-o)dar vina majora este a celui cu bmw-ul.
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 11-02-06, 09:51   #564
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

Ma refeream la DMX tipu cu bmw`u care l`a lovit nu la tine! CT-26-DMX!
Cel cu tico iti zic eu ca daca stam sa ne gandim nu a avut vina , pt k la 160 km/h cat avea ala cu bmw`u ... poti sa fii si cel mai mare shofer sa te asiguri , sa lasi sa treaca cine trebuie din acel sens , si pe ala cu 160 nu apuci sa`l vezi ca in 2 secunde apare si dispare la viteza aia! si aia nu e zona de facut asa ceva! cum crezi k se simte SHA ca de`abea ce o lasase pe pretenasa acasa si s`a dus la casa de cultura sa`i faca o surpriza flori etc , o aniversare de`a lor , si sa vina un tampit k asta si sa`l faca praf si sa stea cu gandu k e f probabil sa nu mai poata folosi un picior! nu zic k SHA nu a avut o mica vina ... da la viteza care o avea ala ...! in fine!

Liga Moderatorilor
Old 11-02-06, 10:20   #565
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

nu contest nici o secunda ca bmw-ul are cea mai mare parte din vina dar dupa lege si tico a fost vinovat...locul unde a intors el este f aproape de intersectie si din cate stiu eu parca nu ai voie sa intorci sub 50 de m de intersectie sau in intersectie
.Eu nu tin partea bmw-ului nu-l cunosc si nici nu ma intereseaza de el....ideea este ca tre sa cascam bine ochii pe strazi.Apropo si eu era s-o patesc odata la intersectia din 5 ..vroiam sa fac dreapta si inainte sa apuc sa ma uit in oglinda s-a vazut ca o strafulgerare ceva in masina si in secunda urmatoare m-a depasit un g 4 pe contrasens....si noi eram 4 in masina....
Sper ca prietenul tau sa scape cu bine din nenorocirea care s-a abatut asupra lui.
Noroc si sanatate
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 11-02-06, 10:25   #566
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

cat de cat si`a revenit , vorbeste ok etc , doar k ink nu poate sa miste degetele de la picioru stang , nimic nimic! asta e , vorba ta , multzi trec asa ca zici k sunt un fulger , prostia lor ca o fac in zone aiurea. eu cand am avut accidentu la dacia .. m`a aruncat ala de pe tomis pe lapushneanu k nu mai stiam de mine 2 zile! asta e , au aparut multzi cretini pe shosea
Old 11-02-06, 11:39   #567
Aurash

Stage 3

Aurash's Avatar

eu sunt de parere ca nu ar trebui sa spunem nimic despre nici unul, tinand cont de faptul ca fiecare dintre noi s-a alergat cel putin o data cu o masina prin oras, sau am intors macar o data peste linia continua. Adevarat, cel cu bmw alerga foarte tare, a trecut pe langa mine la Dacia cu cateva minute inainte de-am crezut ca ma arunca de pe shosea...se alerga cu un superb. Daca-ti este scris s-o comiti, o comiti si la 3 dimineata pe bulevard pustiu. Parerea mea...
Aurash is offline   Reply With Quote
Old 12-02-06, 15:44   #568
kalvin77

Stage 5

kalvin77's Avatar

din cite stiu eu ala la fata locului atunci dupa accident avea kilometrajul blocat la 160 .... dar cine stie cit a avut in momentu impactului??? ca oricum mai scade viteza , ori ca schitezi o frina ... ori in frinarea care se produce la impact.
kalvin77 is offline   Reply With Quote
Old 13-02-06, 11:53   #569
CT-07-APV

Stage 5

CT-07-APV's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Parca ar fi stirile de la ora 5 aici pe bune ) accidente si \"crime\" ce bine ar fi daca s-ar potoli lumea si ar merge mai atenta, poate atunci politia nu ar mai fi atat de mult pe strazi sa ii opreasca pe cei care poate merg frumos, dar cu atatia \"criminali\" pe langa noi...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ct_07_apv_24_306.jpg
Views:	120
Size:	461.2 KB
ID:	68564  
CT-07-APV is offline   Reply With Quote
Old 13-02-06, 13:20   #570
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

cred ca te referi sa nu mai fie atata polite pe strazi ca sa mai putem si noi sa dam o liniuta sau un scart .oricum politia este si va fi de cele mai multe ori exact unde nu te astepti.numai bine si aveti grija pe unde va alergati
GABBY_ is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -