Quote:
Originally Posted by semjke
Incearca pe Th. Burada mai sus de intersectia cu I.C. Bratianu e si o vulcanizare non stop acolo. Sau mai poti gasi vis`avi de bazarul de pe Eliberarii, e un service bunicel pentru partea electrica.
|
Scuze ca ma bag, dar aia de la bazar sunt niste hoti si toata lumea o stie. Cand nu au service-ul full, trag de timp ca magarii pt. ca manopera se plateste la ora. Pe mine m-au tinut 5 ore ca sa-mi gaseasca un scurt la un bec de pozitie fata, pentru care si venisem in service. Adica am intrat si le-am zis ca mi se arde pozitia fata, iar ei au inceput de la instalatia electrica de sub mocheta, din portbagaj etc. (si eu m-am gandit ca stiu ei ce stiu, i-am lasat in pace). In ultimele 5 minute mi-au gasit (surpriza!) fasungul de pozitie topit, iar papucii se atingeau intre ei.
Back on topic: tester pentru Hyundai gasesti sigur la Kaufland in spate - cum treci de Rallye&Hot, faci dreapta, treci de Kaufland si mai mergi ~200 metri, iar pe partea stanga vei vedea un service maricel cu gard albastru (se vad masini inauntru). Ca reper in plus, e posibil sa vezi un Dodge Stealth portocaliu perlat in apropiere.