23-09-08, 11:30
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
Originally Posted by metal-militia
cum se poate afla adresa unei persoane daca ii stii numele? am vazut ca de la evidenta populatiei...platesti taxa de 1leu dar trebuie sa completezi o fisa prin care sa explici motivul pt care ceri detaliile persoanei respective. nu se poate sari etapa cu explicatia?  legal sau ilegal..nu conteaza cum 
|
Incearca sa ceri sprijin cuiva de la militie sau jamanderie.... ca la ei nu trebuie explicatii, poa` sa il verifice oricand
|
|
|
23-09-08, 15:29
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
E vreun atelier in Constanta care fabrica/monteaza tobe?
|
|
|
23-09-08, 16:00
|
|
Honda Driver
 Stage 5
|
Eu am montat pe 1 mai dupa billa pe stanga cum mergi spre mangalia! Lucreaza cu suduri in argon si kestii deastea , au si aparat de indoit tevi
|
|
|
23-09-08, 18:38
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
sa zis de minim 4ori in ultimele 6-7saptamani de acel atelier
|
|
|
23-09-08, 22:14
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
este al celor de la borla ... si da sunt ok ...
|
|
|
23-09-08, 23:44
|
|
X-Team Racing Club Member
 Stage 5
Member of: [DACIA] [VW] [X-Team Racing Club]
|
borla  podu dorali  lucreaza bine am facut si io ceva acolo pt filtru aer ..cam scumpicel ..dar...
|
|
|
24-09-08, 08:13
|
|
 Stage 4
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by ct11lyv
borla  podu dorali  lucreaza bine am facut si io ceva acolo pt filtru aer ..cam scumpicel ..dar...
|
pentru filtru aer ?! ...lucreaza si cu aluminiu ? adica sudeaza aluminiu sau ai facut din inox ?
PS. Da... lucreaza bine baietii, acolo mi'am facut si eu evacuarea.
|
|
|
24-09-08, 10:31
|
|
Honda Driver
 Stage 5
|
numai ca mosu ala e cam nebun putin  )))))
|
|
|
24-09-08, 11:12
|
|
X-Team Racing Club Member
 Stage 5
Member of: [DACIA] [VW] [X-Team Racing Club]
|
Quote:
Originally Posted by Catalin_BMW
pentru filtru aer ?! ...lucreaza si cu aluminiu ? adica sudeaza aluminiu sau ai facut din inox ?
PS. Da... lucreaza bine baietii, acolo mi'am facut si eu evacuarea.
|
inox.. le face acolo pe loc..
|
|
|
24-09-08, 12:02
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
Tocmai ce mi-au terminat si mie evacuarea la honda cap coada ,acolo la Borla dorraly lucreaza excelent baiatu , si cum au zis baietii mai sus au si sculele necesare.
Singuru dezavantaj e ca nu sunt seriosi in legatura cu banii , vorbesti o chestie cu ei .... un pret estimativ sau maxim si te trezesti k la momentul platii dai cam 2 mil in plus.
Am patit asta si eu , si MYR`u si RIP`u si TRA`u ... deci daca iti faci ceva acolo , te poti duce linistit ca fac treaba buna , doar sa ai ceva bani in plus peste ce iti zice el , sa nu te intorci dupaia din drum
|
24-09-08, 19:03
|
|
 Stage 5
|
Am fost azi, mi-au montat finala. Foarte multumit, lucreaza foarte bine. Eu le-am zis de la inceput de cati bani dispun la mine si s-au incadrat. Se uitau ciudat la mine cand le-am zis ca nu vreau sa sune ca o masina de curse, si nici macar sa nu se vada toba
|
|
|
24-09-08, 20:19
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CT-00-DNS
Am fost azi, mi-au montat finala. Foarte multumit, lucreaza foarte bine. Eu le-am zis de la inceput de cati bani dispun la mine si s-au incadrat. Se uitau ciudat la mine cand le-am zis ca nu vreau sa sune ca o masina de curse, si nici macar sa nu se vada toba 
|
atunci de ce ti'ai mai schimbat toba finala ?
|
|
|
24-09-08, 21:23
|
|
Stage 2
Member of: [DAEWOO]
|
salut!
care stie sa_mi zica si mie la sfi 16v suportul pentru servo directie care se prinde de bloc este de mai multe feluri(dimensiuni)?? ca daca fixez un surub celelalte 2 nu vin pe pozitie cam cu 5mm.(suportul care il am e mai mic sau nul fixeaza mecanicul bine??)
|
|
|
24-09-08, 21:23
|
|
 Stage 5
|
Pentru ca era ruginita si una originala GM de tabla era mai scumpa  Asta nu suna sa trezeasca mortii, doar maraie putin
|
|
|
24-09-08, 21:46
|
|
Honda Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by YZF-PWR
Tocmai ce mi-au terminat si mie evacuarea la honda cap coada ,acolo la Borla dorraly lucreaza excelent baiatu , si cum au zis baietii mai sus au si sculele necesare.
Singuru dezavantaj e ca nu sunt seriosi in legatura cu banii , vorbesti o chestie cu ei .... un pret estimativ sau maxim si te trezesti k la momentul platii dai cam 2 mil in plus.
Am patit asta si eu , si MYR`u si RIP`u si TRA`u ... deci daca iti faci ceva acolo , te poti duce linistit ca fac treaba buna , doar sa ai ceva bani in plus peste ce iti zice el , sa nu te intorci dupaia din drum
|
La fel am patit si yo cu banii!
|
|
|
|
|