Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 27-11-08, 23:49   #991
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]
Default Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

Quote:
Originally Posted by p3rv3r5ul View Post
vreau sa fac revizia la masina (la un fiat punto sporting din 2000). am cumparat eu toate piesele (placute frana, saboti, ulei, filtru aer, filtru ulei, kit distributie, pompa de apa, kit complet de ambreiaj, bujii si cam atat). Toate acestea mi-au cam "rupt" buzunarele si nu prea imi mai permit service scump. imi poate recomanda cineva un service unde pot monta toate aceste piese la un pret acceptabil si cu garantie la manopera?? MULTUMESC ANTICIPAT
Ai mai intrebat o data de service bun si ieftin, ti-am raspuns: "lipit de Arabesque"... sa inteleg ca:
-n-ai vazut raspunsul?
-n-ai gasit service-ul?
-ai fost acolo si nu esti multumit?
-n-ai incredere in ce-ti recomandam?
Mai cunosc mecanici buni care lucreaza acasa la tine/la ei, dar n-o sa-ti convina cand in loc de presa, o sa-ti scoata fuzeta cu ciocanul, folosind cricul pe post de elevator (din lipsa de scule si spatiu adecvat).
Old 28-11-08, 12:42   #992
p3rv3r5ul

Stage 5

p3rv3r5ul's Avatar

Quote:
Originally Posted by quick_5hifter View Post
Ai mai intrebat o data de service bun si ieftin, ti-am raspuns: "lipit de Arabesque"... sa inteleg ca:
-n-ai vazut raspunsul?
-n-ai gasit service-ul?
-ai fost acolo si nu esti multumit?
-n-ai incredere in ce-ti recomandam?
Mai cunosc mecanici buni care lucreaza acasa la tine/la ei, dar n-o sa-ti convina cand in loc de presa, o sa-ti scoata fuzeta cu ciocanul, folosind cricul pe post de elevator (din lipsa de scule si spatiu adecvat).
am fost la cei de langa arabesque dar imi cer 6 milioane si chiar nu mai dispun de suma asta
mai am cca. 4 mil.
pana la urma daca nu o sa gasesc, ma imprumut de inca 2 mil si ma duc acolo
p3rv3r5ul is offline   Reply With Quote
Old 28-11-08, 20:14   #993
me`TRC

Stage 3

me`TRC's Avatar

Salut!As avea si eu o nedumerire.De curand am terminat leasing-ul la masina, si a trebuit sa o inmatriculez, in fine, am inmatriculat-o, precizez ca nu am umblat eu pentru masina, a fost mama, deoarece eu eram la facultate in bucuresti, iar cand m-am dus sa ia talonul masinii in cele din urma exact cand am ajuns si eu pe acasa, ce sa vad in talon?? o hartie, care se face in 3 ca un pliant, si de care daca putin mai tare se rupe de iti este frica sa-l tii in mana, si surprinderea si mai mare mi-a fost atunci cand am vazut ca in talon nu scrie dimensiunile rotilor nu stiu ce sa cred, a si app. mai scrie si in mai multe limbi.. nu stiu, oare asa sunt astea noi acum?? nu stiu, dar eu cel putin am ramas surprins.. am intrebat aici, daca poate sa imi explice si mie cineva care este faza cu talonul asta, sau taloanele noi.. ca eu am ramas surprins si inca sunt!
me`TRC is offline   Reply With Quote
Old 29-11-08, 10:02   #994
semjke

Stage 5

Member of:
[CHEVROLET]
[FOTO]

Pune si tu o poza cu talonul, probabil e modelul cel nou insa ar fii mare minus daca s-ar rupe asa de usor dupa cum spui.. Pe site-ul politiei am gasit poza de mai jos sa inteleg ca asta ar fi noul talon (excluzand carnetul suprapus care am inteles ca si el s-a schimbat) ? Eu am unul deja de genul asta si urmeaza sa vad ce model primesc la jumatatea lui decembrie cand inmatriculez a doua masina ( astept sa pice taxa auto ). O zi buna tuturor
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	getimg.jpg
Views:	207
Size:	14.5 KB
ID:	713356  
semjke is offline   Reply With Quote
Old 29-11-08, 13:19   #995
wu_vladutz
Fanatik MotorSport Member

Stage 5

wu_vladutz's Avatar

Member of:
[Fanatik MotorSport]
[VW]
[4Tuning International]
[Competitor CNCA]

Un magazin cu piese ieftine in Cta stie cineva? Vreau sa schimb bujiile si fisele ( VW Polo din '95 - benzina ) ... am fost la Aska si imi cer 400 ron. Mi se pare cam mult ... ma poate ajuta cineva ?
VW Golf V 1.9 TDI - 105cp--->???cp

My Photos --- https://forum.4tuning.ro/album.php?u=37215

Instalatii Xenon, LED-uri SMD, folie faruri/stopuri, Polish faruri/stopuri, Alarme auto, Senzori de parcare, Faruri daylight Dectane, Stopuri pe LED Dectane, Angeleyes, LED-marker BMW, Chiptuning, Anulare filtru de particule ! http://bhp-tuning.ro
wu_vladutz is offline   Reply With Quote
Old 29-11-08, 14:19   #996
zbuf

Stage 4

zbuf's Avatar

Member of:
[DACIA]

incearca la UNIX pe atelierelor,am impresia.baietii de acolo sunt rapizi si au preturi destul de mici la piese.ar mai fi si solutia de rezerva TRACOM dar....mie nu mi-au lasat o impresie prea buna
Old 29-11-08, 14:32   #997
wu_vladutz

Stage 5

wu_vladutz's Avatar

Member of:
[Fanatik MotorSport]
[VW]
[4Tuning International]
[Competitor CNCA]

Ok,merci, am sa trec pe acolo
Old 29-11-08, 15:10   #998
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Si daca tot ai drum pe acolo, incearca si la General Auto Trading. Au preturi foarte bune si primesti marfa de pe o zi pe alta.
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 29-11-08, 22:43   #999
me`TRC

Stage 3

me`TRC's Avatar

Quote:
Originally Posted by semjke View Post
Pune si tu o poza cu talonul, probabil e modelul cel nou insa ar fii mare minus daca s-ar rupe asa de usor dupa cum spui.. Pe site-ul politiei am gasit poza de mai jos sa inteleg ca asta ar fi noul talon (excluzand carnetul suprapus care am inteles ca si el s-a schimbat) ? Eu am unul deja de genul asta si urmeaza sa vad ce model primesc la jumatatea lui decembrie cand inmatriculez a doua masina ( astept sa pice taxa auto ). O zi buna tuturor
Da, exact asa este, nu stiu, mie asa mi se pare, f.fragil. O fi el modelul nou, dar totusi, nu scrie dimensiunea rotile.. si asta ma suprinde f.tare..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	28112008090.jpg
Views:	110
Size:	1,013.1 KB
ID:	713870   Click image for larger version

Name:	a.jpg
Views:	118
Size:	611.6 KB
ID:	713871  
me`TRC is offline   Reply With Quote
Old 30-11-08, 10:40   #1000
semjke

Stage 5

Member of:
[CHEVROLET]
[FOTO]

E noul model ce ti-au dat tie, eu am primit dupa leasing la un kalos talonul vechi, banuiesc ca la urmatoarea inmatriculare o sa il primesc si eu tot modelul asta. Dimensiunea rotilor cred ca nu mai trebuie scrisa dar trebuie respectata din C.I.-ul vehiculului.
Old 01-12-08, 19:33   #1001
semjke

Stage 5

Member of:
[CHEVROLET]
[FOTO]

Va salut solicit si eu ajutorul celor care stiu.. Am cumparat o alarma de la metro + inchidere centralizata, as vrea sa stiu cat ma ajunge montajul si unde pot sa-l fac eventual zilele acestea. Cine poate sa-mi dea si mie un sfat e binevenit, va multumesc anticipat ( mentionez ca am un kalos din 2004 in 4 usi) O seara buna tuturor.
Old 02-12-08, 00:32   #1002
ct11lyv
X-Team Racing Club Member

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[VW]
[X-Team Racing Club]

Quote:
Originally Posted by me`TRC View Post
Da, exact asa este, nu stiu, mie asa mi se pare, f.fragil. O fi el modelul nou, dar totusi, nu scrie dimensiunea rotile.. si asta ma suprinde f.tare..
ce tare...nu mai arata dimesiunle la roti...se pare ca nu ii mai intereseaza ce jante punem...sau din lipsa de spatiu..
ct11lyv is offline   Reply With Quote
Old 02-12-08, 11:37   #1003
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

Recomanda cineva unde sa cumpar si sa montez niste ANGEL eyes pe un bmw? doar cerculetele... o adresa sau nr de telefon ceva !
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 02-12-08, 13:46   #1004
wu_vladutz

Stage 5

wu_vladutz's Avatar

Member of:
[Fanatik MotorSport]
[VW]
[4Tuning International]
[Competitor CNCA]

Eugen, ti`am lasat un mesaj cu un nr de tel ...
Old 02-12-08, 17:29   #1005
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

am vazut ... ms
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -