20-08-08, 10:33
|
|
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
Originally Posted by vizal
te provoc eu ...accepti 
|
Tu mai bine iti vezi de treba ta. Ma provoci tu sa ce ? M-ai vazut tu pe mine sa particip la vreo cursa ilegala?
Ai participat vreodata la vreo cursa legala ? Crezi ca ai o masina care are ce demonstra la clasa ei ? Vino la cursa la Buzau si o sa ai ocazia sa te dai cu mai multe masini, si poate si cu a mea.
20-08-08, 12:00
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
@ CT 87 ADY . da 6+1
ERY ,cand e cursa de la buzau ?
Last edited by ERY; 20-08-08 at 13:12.
|
|
|
20-08-08, 12:34
|
|
X-Team Racing Club Member
 Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by sonykel
ba vizal ai inebunit la cap? cum ma? provoci tu masina nemteasca?
opelul care reprezinta tot cei mai bun la nemti? aceasta masina ca o statuie reprezentatitva a ingineriei auto tu o provoci?
de unde atata tupeu ba baiatule???
|
sa vezi ce-ti sparg rotile pt asta
Quote:
Originally Posted by ERY
Tu mai bine iti vezi de treba ta. Ma provoci tu sa ce ? M-ai vazut tu pe mine sa particip la vreo cursa ilegala?
Ai participat vreodata la vreo cursa legala ? Crezi ca ai o masina care are ce demonstra la clasa ei ? Vino la cursa la Buzau si o sa ai ocazia sa te dai cu mai multe masini, si poate si cu a mea.
|
pana acolo sa ma dau cu tine?...pfff...cu alta ocazie
|
|
|
20-08-08, 21:26
|
|
 Stage 5
|
@ CT90SNR - daca imi spui si cine esti poate te stiu ... si de dat ma dau ... nu cred k am vreo sansa .. dar ne dam sa vedem cum si ce , la categoria golf de 105 cp stau bine , sa vad si cu tine cu stau ... ma gasesti in orash si stam de vb
|
21-08-08, 01:35
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Hellman
@ CT90SNR - daca imi spui si cine esti poate te stiu ... si de dat ma dau ... nu cred k am vreo sansa .. dar ne dam sa vedem cum si ce , la categoria golf de 105 cp stau bine , sa vad si cu tine cu stau ... ma gasesti in orash si stam de vb
|
atunci ai plecat rpd.... 1-1?
|
|
|
21-08-08, 11:38
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
@ Hellman - un id de mess sa vb mai multe ..
|
|
|
21-08-08, 18:45
|
|
 Stage 5
|
cand am plecat repede ? si ce 1-1 ?
|
|
|
22-08-08, 08:02
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
cum cand ai plecat repede? atunci acolo in seara aia colt cu strada aia can era si ala cu aia si ai plecat repede...
|
|
|
22-08-08, 09:59
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
Quote:
Originally Posted by ERY
|
Na na na na ce foc a luat el ma )))))) te pupa tata
|
|
|
22-08-08, 11:01
|
|
 Stage 5
|
Esti slab mah....ti-am zis ca iti rezervasem nr de inmatriculare cu ERY....nu ai vrut sa ma asculti
|
|
|
22-08-08, 13:38
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
Nu nu nu ca dupaia ma sufocau prea mult femeile si racerii prin constanta daca aveam nr tau de vedeta ))) heheh
|
|
|
23-08-08, 12:35
|
|
 Stage 5
Member of: [Anonymous Motorsport ]
|
Quote:
Originally Posted by sonykel
ba vizal ai inebunit la cap? cum ma? provoci tu masina nemteasca?
opelul care reprezinta tot cei mai bun la nemti? aceasta masina ca o statuie reprezentatitva a ingineriei auto tu o provoci?
de unde atata tupeu ba baiatule???
|
Mia placut faza cu masina nemteasca... din cate am vazut in semnatura... ai LOGAN...
Eu zic sa nu faci misto de opeluri ca nu-si are rostul... o fii e o masina nemteasca mai slaba decat BMW su Mercedes dar stai linistit ca e muuult mai buna decat mandria ROMANIEI, dar in fine ce stiu eu despre masini...
|
|
|
23-08-08, 13:25
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Insanity
Mia placut faza cu masina nemteasca... din cate am vazut in semnatura... ai LOGAN...
Eu zic sa nu faci misto de opeluri ca nu-si are rostul... o fii e o masina nemteasca mai slaba decat BMW su Mercedes dar stai linistit ca e muuult mai buna decat mandria ROMANIEI, dar in fine ce stiu eu despre masini...
|
a dat boala in voi sau ce ? ce importanta daca ai dacia, opel sau renault .. toate sunt pe acolo . CEA MAI BUNA MASINA E AIA CARE O AI . si chiar nu vad cu ce e mult mai bun opelul ca dacia. dar nu stau sa intru in polemici.
|
|
|
23-08-08, 14:39
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Hellman
chiar nu vad cu ce e mult mai bun opelul ca dacia
|
Cu faptul ca opelul are peste 35 de modele de masini in productie ce acopera tot segmentul de piata auto in timp ce Dacia are 2 modele.Numai vorbim de performante, dotari si listele de optionale pe care le primesti la fiecare
|
|
|
|
|