ma cu violenta la volan eu am probleme ... o data eram la mtro 2 acolo si se opreste ala din fatza mea eu pastrez distanta ma opresc si eu ... ala din spatele meu mergea cam aproape dar se opreste si el si destul de aproape ... dar vine un al treilea din spate si ii da una lu asta din spatele meu de se propteste in mine (in ticolino) eu pana cobor din tico sa ma iau de unu din ei ei deja se bateau ... m-am uitat la masina , nu avea nimic , si mi-am vazut de drum ... oricum la cum se loveau aia cred ca ma plimbau pe la politie sau tribunale ca martor .... a trecut de la mine
a doua oare veneam dinspre brick spre casa de cultura (adica drum cu prioritate ) si pana in seamafoare acolo la capat la poporului ,un dobitoc cu un taxi care venea de pe drumul fara prioritate de langa cimitir , venea sprea mine si claxona de mama naibi , eu ma opresc ii acord prioritatea care o cerea si se baga in fatza mea si se opreste la semafor ... atunci deschide geamu si tot eu tipa la mine ca sunt nebun , cobor din mashina imi iau prietena mea ranga si ma duc spre el ( eu am 100kg ) asa ca idee , taximetristu ma vede is inchide geamu

)) mai sta putin blocheaza usha ... si cred ca se tot uita in oglinda si paream mai departe

) ca la un moment dat se baga pe contrasens si se duce la dracu sa il ia ... dar ce ii caram atunci daca era sa pun mana pe el ... daca nu exista lege ... o fac eu cu prietena mea ranga