Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Closed Thread

Thread Tools
Old 30-04-07, 21:20   #31
atreidex

Stage 1

Default Re: Violenta la Volan

Quote:
Originally Posted by k4r4 View Post
moment de reculegere pentru una din rangile mai sus mentzionate....shi-a facut treaba...shi a facut-o bine....la inceput au fost 4....a ramas una...p'asta o vopsesc "in memoriam" dupa care o infig in mashina unuia care face scheme prin intersectzii
wow
atreidex is offline  
Old 30-04-07, 22:20   #32
aXeL.ZeY
BMW Driver

Stage 5

aXeL.ZeY's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Post Re: Violenta la Volan

bai in general nu e bine sa fii violent indiferent de greseala dar de ce sa vorbesc aiurea ca eu, ce era sa patesc pana acum ...
aXeL.ZeY is offline  
Old 29-09-07, 12:51   #33
aikman

Stage 5

aikman's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
[Opel]

ma cu violenta la volan eu am probleme ... o data eram la mtro 2 acolo si se opreste ala din fatza mea eu pastrez distanta ma opresc si eu ... ala din spatele meu mergea cam aproape dar se opreste si el si destul de aproape ... dar vine un al treilea din spate si ii da una lu asta din spatele meu de se propteste in mine (in ticolino) eu pana cobor din tico sa ma iau de unu din ei ei deja se bateau ... m-am uitat la masina , nu avea nimic , si mi-am vazut de drum ... oricum la cum se loveau aia cred ca ma plimbau pe la politie sau tribunale ca martor .... a trecut de la mine

a doua oare veneam dinspre brick spre casa de cultura (adica drum cu prioritate ) si pana in seamafoare acolo la capat la poporului ,un dobitoc cu un taxi care venea de pe drumul fara prioritate de langa cimitir , venea sprea mine si claxona de mama naibi , eu ma opresc ii acord prioritatea care o cerea si se baga in fatza mea si se opreste la semafor ... atunci deschide geamu si tot eu tipa la mine ca sunt nebun , cobor din mashina imi iau prietena mea ranga si ma duc spre el ( eu am 100kg ) asa ca idee , taximetristu ma vede is inchide geamu )) mai sta putin blocheaza usha ... si cred ca se tot uita in oglinda si paream mai departe ) ca la un moment dat se baga pe contrasens si se duce la dracu sa il ia ... dar ce ii caram atunci daca era sa pun mana pe el ... daca nu exista lege ... o fac eu cu prietena mea ranga
Old 29-09-07, 21:29   #34
CT-82-PWR

Stage 5

CT-82-PWR's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by aikman View Post
a doua oare veneam dinspre brick spre casa de cultura (adica drum cu prioritate ) si pana in seamafoare acolo la capat la poporului ,un dobitoc cu un taxi care venea de pe drumul fara prioritate de langa cimitir , venea sprea mine si claxona de mama naibi , eu ma opresc ii acord prioritatea care o cerea si se baga in fatza mea si se opreste la semafor ... atunci deschide geamu si tot eu tipa la mine ca sunt nebun , cobor din mashina imi iau prietena mea ranga si ma duc spre el ( eu am 100kg ) asa ca idee , taximetristu ma vede is inchide geamu )) mai sta putin blocheaza usha ... si cred ca se tot uita in oglinda si paream mai departe ) ca la un moment dat se baga pe contrasens si se duce la dracu sa il ia ... dar ce ii caram atunci daca era sa pun mana pe el ... daca nu exista lege ... o fac eu cu prietena mea ranga
asta chiar o merita,jegul
CT-82-PWR is offline  
Old 30-09-07, 17:46   #35
kirin
Old School Cars

Stage 5

kirin's Avatar

Member of:
[Opel]
[Old School Cars]

nu prea am avut altercatii pana acuma la volan,desi viteji au fost multi dar au dat inapoi ... (si eu ma apropii de 100 kg,chelios )

totusi,pe cel cel care conduce CTxx xxx [nu dau nr aici (clio alb in leasing de la primarie sau ceva de genul )] o are promisa de la mine ... traversam miercuri trecerea de la lukoil-ul de la far,mai sus de trecere se lucra la carosabil si masinile erau bara la bara pe 3 randuri ... dau sa ies de dupa al 3-lea rand si trece masina mai sus amintita pe contrasens cu vreo 80-90 la ora ... cred ca ne-am evitat reciproc la 10 cm max... nu a incetinit,nu a oprit ...

am vazut negru in fata ochilor...cred ca in momentele astea ies si altercatiile
kirin is offline  
Old 01-10-07, 00:52   #36
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

aikman ,uite asa iti gasesti masina facuta praf dimineata in parcare.omul cu siguranta te-a tinut minte ,ori pe tine ,ori pe mititica ta .....nu cred ca va uita
GABBY_ is offline  
Old 01-10-07, 11:55   #37
aikman

Stage 5

aikman's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
[Opel]

eu stau in inel2 ... unde imi parchez eu mashina stau o gramada de baieti de coltu strazi ... si stau mult afara ... eu zic ca sunt mai siguri decat orice sistem de alarma ... mai ales ca o parte imi sunt datori ... si restu au numaru meu de tel ... nu cred ca se incurca cineva sa imi strice mashina
aikman is offline  
Old 02-10-07, 12:55   #38
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

hai ca ne ambitionezi pe noi :P
treaba cu violenta e simpla :cu cat ai masina mai klumea cu atat ai mai multe c***e
nu ar fi justificata mai ales in cazul celor care umbla cu masinile prietenilor sau mai stiu cui.a doua zi il vezi alergand dupa tramvai .important e sa traiesti clipa in ziua de azi
GABBY_ is offline  
Old 12-10-07, 16:40   #39
dreaq

Stage 5

dreaq's Avatar

@atreidex dar ce faceai cu 4 rangi ? Voiai sa starnesti world war 3?
In general nu sunt de acord cu violenta la volan, nu ca as fi genul pacifist dar poti sa o belesti urat in instanta.
dreaq is offline  
Old 12-10-07, 22:57   #40
aikman

Stage 5

aikman's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by GABBY_ View Post
hai ca ne ambitionezi pe noi :P
treaba cu violenta e simpla :cu cat ai masina mai klumea cu atat ai mai multe c***e
nu ar fi justificata mai ales in cazul celor care umbla cu masinile prietenilor sau mai stiu cui.a doua zi il vezi alergand dupa tramvai .important e sa traiesti clipa in ziua de azi

mi-am pus si alarma mai nou ... deci sa vedem ambitie ... cine are ? )
aikman is offline  
Old 13-10-07, 20:12   #41
kirin
Old School Cars

Stage 5

kirin's Avatar

Member of:
[Opel]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by dreaq View Post
@atreidex dar ce faceai cu 4 rangi ? Voiai sa starnesti world war 3?
In general nu sunt de acord cu violenta la volan, nu ca as fi genul pacifist dar poti sa o belesti urat in instanta.
sau k4r4 ?
kirin is offline  
Old 14-10-07, 14:00   #42
Pmc78

Stage 3

Pmc78's Avatar

Quote:
Originally Posted by aikman View Post
eu stau in inel2 ... unde imi parchez eu mashina stau o gramada de baieti de coltu strazi ... si stau mult afara ... eu zic ca sunt mai siguri decat orice sistem de alarma ... mai ales ca o parte imi sunt datori ... si restu au numaru meu de tel ... nu cred ca se incurca cineva sa imi strice mashina
Ai noroc ca in inel2 sunt baieti de treaba. cat de taximetrist stai linistit ca nu are curajul sa iti faca masina praf decat eventual sa te prinda in trafic si sa dea un cod rosu prin statie
Old 14-10-07, 14:16   #43
aikman

Stage 5

aikman's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by Pmc78 View Post
Ai noroc ca in inel2 sunt baieti de treaba. cat de taximetrist stai linistit ca nu are curajul sa iti faca masina praf decat eventual sa te prinda in trafic si sa dea un cod rosu prin statie

nu ma agitam in legatura cu taximetristu ... cod rosu se da greu ... eu sunt intreprinzator si vand mai mereu ceva ... si nu dau tzepe .. pentru asta stiu o gramada de taximetristi , daca e ceva sunt sigur ca ei ma anunta sau se baga primii pentru mine ... le fac reducere la urmatoarele vanzari si ei stiu ... o mana o spala pe alta
aikman is offline  
Old 14-10-07, 18:02   #44
LKS
Old School Cars

Stage 5

LKS's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Old School Cars]
[FOTO]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Pmc78 View Post

da ..f de treaba baietii din inel 2 .. oglinzi rupte .. tribale cu cheia pe masina.. paint unicat cu spray galben pe toata masina .. in rest ..baieti de treaba
LKS is offline  
Old 14-10-07, 20:30   #45
k4r4
Old School Cars

Stage 5

k4r4's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
[DACIA]

io's ala a mai ramas una saracutza...singurica...nu eram in cursa de inarmare...da' s-au adunat...cu timpu...nujt d unde..k initzial au fost doar 2 ...da' ajuta sa ai ranga in loc de bata....e mai cu efect vizual

- Copyright 2026 4Tuning -