21-05-06, 20:48
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 3
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Violenta la Volan
Am facut acest topic pt a afla si eu parerea voastra in legatura cu Violenta la volan. Ce paprere aveti despre ea? Credeti ca e ok sa fii violent? Stiti vre-o lege care interzice asa ceva si ce amezi se dau?
|
|
21-05-06, 23:25
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Re: Violenta la Volan
exista si o lege care interzice asa ceva .. exista si lege care interzice violentza verbala + gesturile obsecene ... si de asemenea la legatura cu problema ta legata de violentza .. parerile sunt impartite .. daca erau mai multzi te coteai daca era doar unu coborai cu bata la el ... varianta buna dar cel mai bine acum k ai aripa indoita etc .. te duci frumushel la politie .. depui plangere ... si cred k se rezolva .. in primu rand locu .. si ora daca le`ai retinut si dupa aia e ushor ... se afla ce microbuze trec pe acolo .. cine era shoferu care avea in grafic la aceaa ora locatzia respectiva
si ...  te`ai scos .. daca il dai in judecata .. o cam beleshte .. si iti face mashina si daune si etc ..
|
22-05-06, 08:39
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
e frectie la picior de lemn.am auzit multe cazuri in care gaborianul nici nu s-a mai agitat sa cerceteze in amanunt toate detaliile si in felul asta s-a pierdut de tot firul de cautare a faptasului.totul e sa fi u spontan dar si in acelasi timp mai rabdator in trafic.nu toti conducatorii sunt femei sau incepatori ca sa ne putem impune.take care
|
|
|
22-05-06, 18:49
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 3
|
Merci pt sustinere, m-ati ajutat f mult pe plan moral. Am reparat aripa astazi si am indreptaato frumos, mai trebuie putin chit si vopsea si e ca noua.
Mi-a mai trecut supaprarea...dar sper sa nu il gasesc pe respectivu ca o sa iasa nasol.
|
|
|
23-05-06, 09:28
|
|
 Stage 5
|
daca il gasesti si vrei sa te razbuni .....masina nu are nici o vina,omul e problema....deci pe el sa il trantesti.totusi ai grija
|
|
|
21-12-06, 00:28
|
|
Stage 3
Member of: [X-Team Racing Club]
|
Adevarat, il sustin pe gabby. nici eu nu merg pe principiul violentei...dar pe bune acum, daca tu cobori din masina si ai o urma de speranta sa o dai la pace, si vezi k omu` e nef***T si prost, nu iti vine sa-i spargi capu`??? Gabori?? Aia aar fi in stare sa te bage pe tine ca i-ai luat de la cafea:P! Depinde de caracterele oamenilor!
|
24-12-06, 15:37
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Vorbind de violenta sau ma rog in cazul meu de prostia conducatorilor auto va dau exemplu de aseara: cred ca stiti masina aia cu numere straine calibra verde din yce team baiatu vad ca nu prea stie sa conduca urcam din port aseara si sa fac stanga pe langa faptul ca se agita pe langa mine sa depaseasca sa se bage in fata era pe prima banda la intersectia unde trebuie acordata prioritate si eu pe a doua. Eu faceam stanga si el la fel, Din cate stiu eu legal vorbind el trebuia sa intre pe banda 1 iar eu pe banda 2. dar el sa bagat intai pe banda unu si apoi brusc a tras pe 2 "aruncandu-ma" pe contrasens chiar si sub claxoanele mele prelungite el nu a facut nimik. ba chiar la semafor sa dat jos si a inceput sa strige. Stiu ca merita o bataie buna dar nu mi-am pus capul cu el ca la cate masini eram si-o lua rau. As vrea ca soferii din Cta sa mai invete sa conduca si nenorocitii de politai sa nu mai dea permisul la toti prostii pe bani.
|
|
|
24-12-06, 21:04
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
apv-ule unde eram eu? ca si asa imi era frig ma incalzeam...
din cate stiu eu legal el in cazu asta nu avea voie sa faca stanga de pe banda1... cum nai voie sa faci dreapta de pe banda2... deci nu mai tu aveai voie sa faci stanga...
Last edited by sonykel; 24-12-06 at 21:08.
|
|
|
25-12-06, 14:03
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
lewl...io am patit-o acu 1 an jumate la posta mare  )) sincer...s-a rezolvat....l-a costat distractia 14 mil  )))
cam scump "sucu" ala  ))
|
|
|
26-12-06, 11:12
|
|
 Stage 5
|
am ajuns la concluzia urmatoare :romanii nu cunosc semnificatia becului galben intermitent ptr virajul la drepta al semafoarelor.ei cred ca e obligatoriu sa il lasi sa faca drepta chiar daca te impinge in afara zonei de oprire la semafor.eram la pod la butelii cand unul cu o strainoasa il tot claxona pe pe un tataie cu o dacie iar alaturi masina de politie.cap de creta urla prin statie cat il tin amigdalele :virajul la drepta se face doar daca banda permite asa ceva si numai in cazul in care nu fortezi un paticipant la trafic sa incalce o regula de circulatie
|
|
|
26-12-06, 12:45
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
da mai gabby
dar sunt benzii in oras uite nush intersectile
unde de pe banda 1 faci nu mai si nu mai dreapta... asa ca unii care se pun acolo si stau si asteapta verdele si u vrei sa faci drepata te apuca dracii...
asa ca banuiesc ca omu claxona ca o fi crezand ca el are tot dreptu... oricum e amuzanta... dar ce zici de aia:care stau la galben intermintent sa faca dreapta si fac doar cand se pune verde...
|
|
|
26-12-06, 17:02
|
|
 Stage 5
|
si ce sa faci man ?sa te duci sa ii dechizi usa omului si sa iti arati caii putere ?nu e frate nici o graba pe lumea asta ,din nimicuri din astea se isca multe certuri si uneori se ajunge la gloante ,cutite si alte prostii.zmeii sunt pe toate strazile si abia astepta sa le dai motive sa se umfle.mai schimbi si u o melodie la mp3 sau mai bagi o limba in gat femeii pana se face verde :P oricum la violenta nu trebuie sa se ajunga
|
|
|
26-12-06, 22:01
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
da man asa e... dar tre sa scapam de prostie cas multi prosti in trafic...
|
|
|
27-12-06, 00:12
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Dar ce parere aveti ca atunci cand se mai enerveaza cate un "ciumeg" si se da jos din masina si vine la tine la geam si tipa la tine dupa ce a "parcat" masina blocand ambele benzi de pe un sens pe Tomis? Ce lege exista impotriva acestor specimene? Daca e cineva in masura sa imi raspunda la aceasta intrebare il rog foarte frumos sa imi raspunda macar intr-un pm daca nu aici pe forum
|
|
|
27-12-06, 01:04
|
|
 Stage 5
|
e simplu man ,il ocolesti.nu incerci acum sa faci dreptate pe strazi ptr ca esti prea mic.gandeste-te cate masini scumpe au fost oprite ptr folii ,jante mai mari decat in talon sau centura de siguranta si alte dotari pe care ar trebuii sa le aiba masina acum cu nou cod rutier.bani sunt puterea in ziua de azi .ai bani ,ai un cuvant de spus mult mai apasat decat cel fara.s-a dus de mult echilibrul dintre oameni,acum fiecare e ptr el .
|
|
|
|
|