15-06-10, 14:23
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
Quote:
Originally Posted by YZF-PWR
|
da frate ... tu esti .. superman ... cred ca taica`tu in loc sa vina acasa ... va mintit ca mai are vreo 2-3 luni de voiaj .,.. si o fi stat pe la hunedoara .. ) )
|
|
|
15-06-10, 14:43
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE]
|
ASTA MAI MERGE yzf`ULE
|
|
|
15-06-10, 14:44
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
|
|
|
15-06-10, 20:22
|
|
X-Team Racing Club Member
Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
Originally Posted by CT-89-POT
Vizal ai mai facut si tu ceva la masina sau tot cu dCI te lauzi ? )
|
dulce va fi razbunarea nepoate
|
|
|
16-06-10, 04:33
|
|
Stage 3
|
Re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
Originally Posted by vizal
dulce va fi razbunarea nepoate
|
pana atunci savurez momentu )
|
|
|
16-06-10, 04:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
ala cu 200 si ceva de cai te face nepoate, de GSI-ul ala preparat de cei de la opel ce sa mai zic
|
|
|
16-06-10, 04:44
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by vizal
ala cu 200 si ceva de cai te face nepoate, de GSI-ul ala preparat de cei de la opel ce sa mai zic
|
ala cu GSI are full electric ) e prea puternic pentru mine :P
|
|
|
16-06-10, 10:40
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Cat am putut sa rad ). Mare e prostia...
|
|
|
16-06-10, 22:47
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
Quote:
ala cu GSI are full electric ) e prea puternic pentru mine :P
|
Full digital
Nici eu n-oi fi vreun munte de intelepciune... da' si cand vad astfel de specimene, ma simt un norocos
|
|
|
20-06-10, 22:20
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Honda]
|
Reportajul ala e de prin 2001...nu stiu cati dintre voi aveau macar permis pe atunci...
Marea majoritate a celor ce apar in reportaj inca activeaza in lumea curselor...
Habar nu aveti cat scandal a provocat reportajul ala pe vremea aia...cei de la Alpha tv ne-au rugat sa ii ajutam...au promis ca nu vor aparea numere de inmatriculare in clar, ca fetele vor fi ascunse si vocile schimbate...dar a iesit ce vedeti...nici una din masinile ce apar acolo nu mai exista...gsi-ul a ramas fara talon si numere...mercedesul a trebuit vandut...dacia aia era adusa de panarama...oricum nu a mai mers dupa seara aia...citroenul a mai participat mai tarziu la cateva legale de indemanare dupa care a fost retras din circulatie...
21-06-10, 02:05
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
Quote:
Originally Posted by amadeus_and
Reportajul ala e de prin 2001...nu stiu cati dintre voi aveau macar permis pe atunci...
Marea majoritate a celor ce apar in reportaj inca activeaza in lumea curselor...
Habar nu aveti cat scandal a provocat reportajul ala pe vremea aia...cei de la Alpha tv ne-au rugat sa ii ajutam...au promis ca nu vor aparea numere de inmatriculare in clar, ca fetele vor fi ascunse si vocile schimbate...dar a iesit ce vedeti...nici una din masinile ce apar acolo nu mai exista...gsi-ul a ramas fara talon si numere...mercedesul a trebuit vandut...dacia aia era adusa de panarama...oricum nu a mai mers dupa seara aia...citroenul a mai participat mai tarziu la cateva legale de indemanare dupa care a fost retras din circulatie...
|
Asa si daca multi dintre ei nu aveau carnet care e faza? ca nu am vazut nimeni sa intrebe ceva , daca unii de aici nu aveau carnet asta nu inseamna ca trebuie sa admiram toate rablele din clipul ala si sa incepem sa ii aplaudam ca acum ceva mai multi ani aveau carnet. Azi maine ne pui sa iti aplaudam si bunicii ca au avut parte de carnet. Formidabil , care mai de care nu stie cu ce sa se mai laude.
Daca te intreba cineva ceva sau cerea cineva parerea din orasul vostru mai inteleg , asa ca nu inteleg de ce te lauzi la un oras ca si Constanta care este mult peste al vostru din absolut toate punctele de vedere , mai ales Racing
|
21-06-10, 03:02
|
|
Stage 5
|
drepturile de autor pentru skickers
|
|
|
21-06-10, 03:07
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by YZF-PWR
Asa si daca multi dintre ei nu aveau carnet care e faza? ca nu am vazut nimeni sa intrebe ceva , daca unii de aici nu aveau carnet asta nu inseamna ca trebuie sa admiram toate rablele din clipul ala si sa incepem sa ii aplaudam ca acum ceva mai multi ani aveau carnet. Azi maine ne pui sa iti aplaudam si bunicii ca au avut parte de carnet. Formidabil , care mai de care nu stie cu ce sa se mai laude.
Daca te intreba cineva ceva sau cerea cineva parerea din orasul vostru mai inteleg , asa ca nu inteleg de ce te lauzi la un oras ca si Constanta care este mult peste al vostru din absolut toate punctele de vedere , mai ales Racing
|
Mda...nu uita ca m-am dat si eu in orasul vostru...pe partea de racing gresesti mult...ar trebui sa mai veniti si voi pe aici...
Spuneam ca reportajul este foarte vechi...pe vremea aia cam alea erau masinile care se dadeau...
PS: Sunt Mihai, cu Civicul Type R FN2 rosu...
|
|
|
21-06-10, 03:15
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by amadeus_and
Mda...nu uita ca m-am dat si eu in orasul vostru...pe partea de racing gresesti mult...ar trebui sa mai veniti si voi pe aici...
Spuneam ca reportajul este foarte vechi...pe vremea aia cam alea erau masinile care se dadeau...
PS: Sunt Mihai, cu Civicul Type R FN2 rosu...
|
si ala tot full digital?
|
|
|
|
|