08-03-08, 23:06
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
sunt penibili? da ce ati vrea mai oameni sa faca dacia? masini sport? sedanuri de lux? e o masina ieftina si care cat dai atat face.e facuta sa fie cumparata in numere mari si au motorizari flex fuel.Masina o sa fie comercializata doar in america de sud si poate in viitor o vezi si pe la noi cu ceva imbunatatiri sub capota si chiar nu mi se pare ca arata asa rau pt o masina low cost.
|
|
|
09-03-08, 03:35
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
Quote:
Originally Posted by Psycho
bai adi ce s-a spart la voi in scara de ati murdarit asa strada ?!?!?
|
Niste idioti au dat foc la cauciucuri in scara blocului ... a ars scara blocului 8 etaje in sus.... nu va doresc sa patiti ce am patzit noi aseara , sa dea domnu sa-l imbrace cineva in costum de lemn pe ala care a facut asta!!!
In tomis 3 la 1 si jumatate noaptea , o mana criminala clar... sau idiotenie pura! cateva poze .. dar sunt doar de la parter... oricum pana la 8 asa e
|
09-03-08, 13:49
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by YZF-PWR
Niste idioti au dat foc la cauciucuri in scara blocului ... a ars scara blocului 8 etaje in sus.... nu va doresc sa patiti ce am patzit noi aseara , sa dea domnu sa-l imbrace cineva in costum de lemn pe ala care a facut asta!!!
In tomis 3 la 1 si jumatate noaptea , o mana criminala clar... sau idiotenie pura! cateva poze .. dar sunt doar de la parter... oricum pana la 8 asa e
|
o gluma proasta.... bine k a fost doar atat si nu s-a intamplat nimik grav
|
|
|
09-03-08, 14:39
|
|
Stage 3
|
"8 Martie 2008
Curse ilegale de maşini
cristina.dan@tvneptun.ro
Weekendul, prilej de relaxare pentru unii, ocazie să-şi testeze adrenalina, pentru alţii. Vorbim despre împătimiţii vitezei, pe care amenzile nu-i mai sperie de mult dar nici faptul că drumul ales de ei îi poate duce direct către moarte. Nu mai puţin de 50 de autoturisme îşi aşteptau rândul noaptea trecută, între localităţile Mihail Kogălniceanu şi Nazarcea, pentru a lua parte la aşa-numitele „liniuţe". Poliţiştii de la Rutieră spun că în astfel de situaţii au practic mâinile legate şi asta pentru că o amendă nu potoleşte setea de senzaţii tari a tinerilor aflaţi la volanul acestor bolizi tunaţi. Mulţi cai putere şi în spatele complexului Aqua Magic, acolo unde aproape 300 de autoturisme de lux îşi încălzeau motoarele pentru binecunoscutele drift-uri."
|
|
|
09-03-08, 14:41
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
zici presa shi tragi apa
nici la tokyo nu gaseshti 300 de mashini la un loc pt drift )
|
|
|
09-03-08, 15:18
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Urban_Racing
zici presa shi tragi apa
|
tru tru ...
ia vedeti au ceva reportaje filmade de la stiri si de aseara ..ca si aseara erau acolo mi se pare .. la magic
|
|
|
09-03-08, 20:19
|
|
Dacia Driver
Stage 3
Member of: [DACIA]
|
|
|
|
09-03-08, 23:54
|
|
Stage 3
|
mai baeti mai .. renaultu e o masina super buna ..parerea mea..poti face multe cu ea..nu stiu cati dintre voi care vati dat cu parerea ati condus un reno si ati facut unele chesti cu el..bine acum fiecare cu parerea lui ..dar mai intai informativa bine si testatile si porma discutati nu cea zis nea` gigi nea nu stiu cine... care nici macar nu nimereste sa bage in viteza ca nu are lumina aprinsa` in cutie ... si orice masina luata din reprezentanta este scumpa la intretinere..asa ca ganditiva bine cand mai vb de unele lucruri..si inca un lucru important la fiecare masina conteaza cel mai mult soferu ...!!
|
|
|
10-03-08, 00:33
|
|
X-Team Racing Club Member
Stage 5
Member of: [DACIA] [VW] [X-Team Racing Club]
|
))))))))))))))))))))))))
|
|
|
10-03-08, 01:47
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Opel] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by Urban_Racing
zici presa shi tragi apa
|
nici in tokyo drift nu au aparut 300 de masini adunate in tot filmul( masini "preparate")
si in tokyo aia o ard in port (au strazi mai bune decat avem noi pe tomis) au un fel de "circuite" facute pe acolo in curtile la niste depozite private.
|
|
|
10-03-08, 02:24
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
|
sa puna careva un link ceva....sa vedem si noi astia care nu am vazut reportajul
|
|
|
10-03-08, 18:08
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
pai nu erau preparate erau de LUX )
|
|
|
10-03-08, 18:47
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Opel] [Old School Cars]
|
pt aia ( mass-media ) e acelasi lucru
|
|
|
10-03-08, 19:06
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Virtual Tuning 3D] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by Skyppy
"8 Martie 2008
Curse ilegale de maşini
cristina.dan@tvneptun.ro
Weekendul, prilej de relaxare pentru unii, ocazie să-şi testeze adrenalina, pentru alţii. Vorbim despre împătimiţii vitezei, pe care amenzile nu-i mai sperie de mult dar nici faptul că drumul ales de ei îi poate duce direct către moarte. Nu mai puţin de 50 de autoturisme îşi aşteptau rândul noaptea trecută, între localităţile Mihail Kogălniceanu şi Nazarcea, pentru a lua parte la aşa-numitele „liniuţe". Poliţiştii de la Rutieră spun că în astfel de situaţii au practic mâinile legate şi asta pentru că o amendă nu potoleşte setea de senzaţii tari a tinerilor aflaţi la volanul acestor bolizi tunaţi. Mulţi cai putere şi în spatele complexului Aqua Magic, acolo unde aproape 300 de autoturisme de lux îşi încălzeau motoarele pentru binecunoscutele drift-uri."
|
doamne cata idiotenie ....
reporteri prosti si idioti
mai ales la fazele de genul "amenzile nu-i mai sperie" pai cum sa nu ii faca pe gabori sa ia masuri mai drastice .....
"încălzeau motoarele pentru binecunoscutele drift-uri"
bai frate dar nu se nimereste chiar nici un reporter care sa aibe cat de cat idee despre asa zisele "curse ilegale , drift-uri" .... numai reporterii idioti se gasesc sa scrie .... din cate reportaje stiu eu nici unul nu a fost prezentat calumea .....
in fine ....
|
|
|
10-03-08, 19:20
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Old School Cars] [DACIA]
|
vineri am intors din drum ca am mers incet si m-a ajuns politia din urma...nici acte n-aveam.
|
|
|
|
|