Andrei, se pot comanda la voi niste centuri Sparco in 4-5 puncte? poti sa-mi dai un pret estimativ cu taxe incluse, pentru 2 bucati? as trece pe la magazin, dar cred ca v-ati saturat de mine
off-topic - in legatura cu vulcanizarile
naspa de care ziceam, iata cateva exemple:
->cea de pe eliberarii, unde mi s-a intamplat de 2 ori anul asta sa "nu avem aer", insa nu asta m-a deranjat: venisem cu jantele si cu niste cauciucuri cu buza de protectie, si le-a luat aproape o ora sa le monteze pe jante...aparatura lor nu e facuta pentru astea cu buza de protectie, sau e prea uzata...baietii care lucreaza acolo sunt ok, n-am nimic cu ei, desi, pentru acelasi procedeu ca mai sus, dar la cateva zile dupa ce mi-am revopsit jantele, le-am atras atentia in mod insistent sa nu le zgarie, insa inevitabilul s-a produs....si s-a produs din nou....si de atunci nu mai calc pe-acolo (PS: nu erau vopsite la spray)
->tot pe aproape, dar pe soveja, undeva intre zonele
camp si
pod butelii, pe dreapta cum mergi spre pod, baietii de acolo arunca cu rotile tale de parca ti le-au dat ei cadou, iar daca le zici sa le manipuleze mai cu grija, ii ofensezi foarte tare si te trateaza cu sictir. pe langa asta, nu gasiti sa cumparati de acolo nici capace de ventile, nici ventile....ceea ce nu mi se pare normal la o vulcanizare.
->cea de langa liceul energetic mi se pare o mare aberatie inca de cand dai cu ochii de ea: e situata IN PANTA

iar mie mi-au facut presiunea la roti dupa calculele lor, adica indicatorul de presiune arata 1 atmosfera, si lucratorul spunea ca de fapt sunt 2 atm., ca stie el "doza". in plus, e un pericol sa iesi din masina in zona aia, si de asemenea personalul de acolo este expus pericolului in fiecare minutel, din cauza traficului din zona.
-la aceasta vulcanizare ar mai fi de adaugat si preturile cam mari, comparabile cu cele de la Seat, in conditiile in care serviciile lor nu se compara cu ale celor din urma mentionati...
->as vrea sa dau si 2 exemple cu plus, si anume cea de pe th. burada, intre i.c.bratianu si coltul cimitirului, situata pe partea dreapta cum mergi spre gara. baietii de acolo lucreaza cu grija si rabdare, si cred ca au cele mai mici preturi din oras.
->de asemenea, pe atelierelor este o vulcanizare mai modern utilata, si acolo nu ti-e frica sa nu te murdaresti cand te atingi de ceva din greseala...pe langa asta, cred ca e singura din constanta unde poti sa-ti pui azot in roata, iar preturile de asemenea sunt decente.
mii de scuze pentru off-topic! propun crearea unui nou topic, intitulat "servicii diverse" sau ceva asemanator, unde sa mutati ceea ce am scris eu in legatura cu vulcanizarile, si unde sa facem liste cu "+/-" la service-uri, vopsitorii, magazine de piese auto si nu numai etc. - nu mi-am permis sa fac singur topicul, ca poate in realitate nu este atat de util cum il consider eu.
EXISTA UN TOPIC DE GENUL ASTA CREAT AICI. - ERY