Salut!
Bara fata, bara spate, pragurile si eleronul din kit-ul asta: http://www.rieger-tuning.de/Modellsh...f_4/RT_340.pdf
Un pret la un kit de r32 adica bara fata spate si praguri de r32?
Niste angel-eyes cu inelele albastre si lupa xenon(nu ca alea de la fk)
Cam la ce pret ajung toate astea?
Multumesc.
Preturile la kitul repectiv de la Rieger le ai deja in pagina pdf la care mai adaugi taxa pe valoare adaugata,cat despre alte angel eyes sunt sunt si alte modele de la Autostyle,Raid Hp,InPro,si sunt in jur de 250Euro
Salutare ! Acum m-am inscris si eu !poate imi spune si mie cineva unde este acest magazin ! raspund si la beep ! 0727722479 !Am un ople corsa negru pe care vreau sa-l aranjez !Ms mult
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
Re: PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling
vin cu o intrebare , pe spate dupa cum stiti la majoritatea ursuletilor cu suspensia coborata , automat rotile stau in V din ce in ce mai mult .
1 am inteles ca pot sa pun bara stabilizatoare si pe spate , ar ajuta sa se mai indrepte cat de cat rotile ? ( macar un pic) bara stabilizatoare reglabila daca este posibil , daca aveti si daca ma ajuta cu ceva ...
2. daca stiti alta metoda pt a mai indrepta rotile macar un pic , astept raspuns , mersi mult! bafta
Salutare ! Acum m-am inscris si eu !poate imi spune si mie cineva unde este acest magazin ! raspund si la beep ! 0727722479 !Am un ople corsa negru pe care vreau sa-l aranjez !Ms mult
La pagina10 a acestui thread gasesti si o harta(de la casa de c ultura o iei in sus pe tepes voda si faci dreapta pe mihaileanu)
Te asteptam
vin cu o intrebare , pe spate dupa cum stiti la majoritatea ursuletilor cu suspensia coborata , automat rotile stau in V din ce in ce mai mult .
1 am inteles ca pot sa pun bara stabilizatoare si pe spate , ar ajuta sa se mai indrepte cat de cat rotile ? ( macar un pic) bara stabilizatoare reglabila daca este posibil , daca aveti si daca ma ajuta cu ceva ...
2. daca stiti alta metoda pt a mai indrepta rotile macar un pic , astept raspuns , mersi mult! bafta
Pt a te putea ajuta incearca sa-mi dai mai multe date:
-Motorizarea
-Anul de fabricatie
ok..revin cu o noua intrebare de data asta pentru mine,cea cu Solenza fiind pt un coleg mai in varsta...care nu are acces la internet...dar acum zic eu...am luat de pe 4 tuning un kit kre apartine unui Polo...si ma intreb cat m-ar costa asa ceva pentru o Dacia SuperNova...la dimensiuni masinile sunt cam la fel....ce imi recomanzi?
Cumpar 4-5 jante pt un Opel Corsa pe 14 sa 15 ! 0727722479 ! vreau ceva frumos si cat mai bune !
Jante Opel Corsa 15" 4x100:
-Wolfrace Octane (black)-480Euro
-Wolfrace Hibryd (shadow chrome) -490Euro
-Wolfrace Rush (shadow chrome) -490Euro
-Wolfrace Katana(silver)-380Euro
-TSW Rocket(shadow chrome) -460Euro
Preturile contin TVA.Jantele sunt livrabile in MAXIM 1 saptamana din momentul comandarii,acestea continand si kitul de instalare(prezoane si inele de centrare)