Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Ady81GBX\"
Da e k-lumea pe mircea ...zona aia pana la capitol... da nu se compara cu varianta... Mie unu varianta mi se pare cel mai taree lok la racing...sosea marfa... linie dreapta.. skoti o liniutza perfecta si o turatie maxima :d
sa se duca vara ... o sa inceapa din nou .. si poate atunci nu o sa ne mai alerge politia. ...
doua opel calibra se faceau azi prin oras.. ce pot sa zic.. SUPER! cei care le-au vazut, probabil sunt de acord cu mine.. e ceva sa mergi cu peste 100 la ora pe o straduta cu loc pentru o masina, marginile fiind ocupate de masini parcate.. eh.. draguta intrecerea
La asta ma gandeam si io MDN... dupa ce trece vara poate nu mai fac astia razie prin port... si poate atunci va redevenii portu ce a fost o data.. in fine atunci cand era portu in voga X-Team-u facea tot show-u...
poate cand le va trece romanilor frica din oase un pic atunci se vor mai aduna pe varinata la o liniuta.si aseara am trecut pe acolo si mama mama ce senzatie belea este la 3 dimineata sa mergi pe acolo mai ales sa ai si o masinuta klumea care sa rupa asfaltul.
io zic s nu te mai lansezi in afirmatii cu denumiri de locatii ... si daca vrei PE VARIANTA du-te si date singur daca vezi k baietii nu se dau ....dupaia se mai intreaba toata lumea de ce a sarit toata politia p noi .... si de ce sunt date amenzi si luate taloane la greu ... uite asha deaia ... k se gasesc unii s s dea in mijlocu verii si se nimereste si cineva mare prin zona accidental si ii oripileaza vederea....si zbang telefon \"ia sa va vad ma pe toti l treaba (p masinile tunate sau \"tunate\")\".....
bai GABBY sau cum e useru tau nu mai vb aiurea cu varianta si chesti tresti ca acolo oricum nu prea o sa se mai faca nimik ca nu se mai poate ca Politia este abonata acolo!Si macar de ai fii intr-un club si ai avea o masina mai tare asa da ai vb toata ziua buna ziua de liniute dar asa?
pt ce?
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Insanity\"
JAndarmii or sa patruleze si pe timpul iernii stati calmi...
si daca o sa patruleze ce frate .... fara sa vreau .... s`a blocat fraan de mana si controlam mashina in nenumarate derapaje .. CONTROLATe .... ahahaha si ce poa sa`mi faca .. sa`mi dea amenda k imi aluneca , cauciucurile pe gheatza ... ?!!?!? please .... vreau sao vad si p asata ..
Nu te baza pe chestia asta... daca vor ei, pot sa te lase fara permis...
Nu e chiar atat de greu sa ti-l suspende...
Stiu eu loc de liniute, in caz ca vrea jandarmeria sa ne pandeasca... pe Str. Atelierelor!!!
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Insanity\"
Nu te baza pe chestia asta... daca vor ei, pot sa te lase fara permis...
Nu e chiar atat de greu sa ti-l suspende...
Stiu eu loc de liniute, in caz ca vrea jandarmeria sa ne pandeasca... pe Str. Atelierelor!!!
frate eshti nebun .. petntru ce sa`mi ia permisu ... k am alunecat pe gheatza .. anu trecut am intrat in curba la capitol cu frana de mana ... pe gheatza ... si de jos venea vento ... si ce mi`au facut ... se uitau la mine si dadeau din cap .... ce sa`mi faca .. intelege .. daca eu ii zic k am alunecat pe gheatza ce`mi face .. eshti nebun ... si daca ma prinde in port .. k ma dau cu frana de mana pe gheatza ii zic k mi`a inghetzat de exemplu .. asta e un exemplu si incerc sa ii dau drumu .. ii zic k am venit cu femeia sa stam la un pahar de vb si a inghetzat frana de mana eshti nebun ... si ii zic daca vrea sa mi`o traga el ... :P .. frana de mana