Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Closed Thread

Thread Tools
Old 22-05-09, 23:54   #121
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: CURSA ACCELERARE 23 MAI - AEROPORTUL KOGALNICEANU

intr-adevar.. sunt greseli de transformari din kw in cp..asa ca cel mai bine ar fi sa se tina cont de KW x coeficient. ( ar fi mai corect ) si nu ar mai fi discutii

dolb is offline  
Old 23-05-09, 17:28   #122
aikman

Stage 5

aikman's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
[Opel]

sa ma anuntati cand mai organizati ceva , sa nu mai vin ...
aikman is offline  
Old 23-05-09, 17:40   #123
topser
Fiat Driver

Stage 5

topser's Avatar

Member of:
[Fiat]
[DACIA]
[DAEWOO]

pitzipoancele alea cu steagu`n mana la finish nu aveau ce cauta acolo !!!!!!!!!!!
varza , praf si pulbere.

in rest a fost ok.

Last edited by topser; 23-05-09 at 18:56.
topser is offline  
Old 23-05-09, 18:26   #124
KAB

Stage 5

KAB's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Toyota]

Deci sa inteleg ca nu am pierdut nimic. Puneti si voi niste poze sa vedem despre ce a fost vorba. Oricum la banii care s-au cerut pe intrare nu cred ca a fost multa lume...
KAB is offline  
Old 23-05-09, 18:29   #125
Hellman

Stage 5

Hellman's Avatar

Singura mea parere de rau a fost ca pista de concurs nu a avut 400 m si mi'am luat'o din prima desi aproape il ajunsesem pe adversal la finish. Eram cam la aripa spate a lui

Hellman is offline  
Old 23-05-09, 18:34   #126
k4r4
Old School Cars

Stage 5

k4r4's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
[DACIA]

se putea mult mai bine, avand in vedere ca locatia este foarte buna. dar e ok, asa se capata experienta.
k4r4 is offline  
Old 23-05-09, 18:54   #127
ginnjuice

Stage 3

ginnjuice's Avatar

As vrea mai multe poze daca aveti ,sa le puneti si aici pentru ca erau frt multe persoane care pozau de pe margine .
Referitor la ce s-a scris aici pana acum,pentru ca pun pariu ca va iesi o intreaga telenovela pe marginea lezatilor care nu au fost multumiti de cum a decurs tot . ( si nu,nu sunt un membru x-team sub acoperire ca sa sar cu gura pentru ei ) . Ideea e ca peste tot se fac greseli , nu ai cum sa organizezi un eveniment fara sa o mai dai in bara din cand in cand.Eu cred ca asta a fost unul ok.NU mi s-a parut ca a fost prea scump biletul,dadeam si mai mult.
Mi-a placut prestatia motoarelor,frumos.Domnisoarele alea de la Flavour mai bine stateau pe scena sa dea din membre,ca din gura nu se pricep,a fost penibil . Cat despre domnisoarele de la linia de sosire,aveau picioare lungi si atat.
Cat despre public,tzarani sunt peste tot in Constanta,era culmea sa nu vina si ei la asa ceva,si sa nu le taca gura ore in sir ,sa vorbeasca porcarii si cu greseli gramaticale.
Nu am putut sa stau pana la sfarsit ca m-a ars soarele pe fata.sunt un ou prajit.

Felicitari baietilor care au organizat.Speram ca urmatorul o sa fie si mai reusit.
deci,poze va rog

Last edited by ginnjuice; 23-05-09 at 19:01.
ginnjuice is offline  
Old 23-05-09, 19:16   #128
MeHy

Stage 2

MeHy's Avatar

am capatat experientza ... se putea si mai bine ... poate data viitoare... cel mai mare minus a fost.. ca .. nu s`a dat "liber" la "libere" ... erau multi care asteptau .... dar na ... na fost sa fie .. felicitari inca odata pt masinile de buzau - ibiza - leon fr - si parca si fiatu galben ... care au facut senzatie .. si aici si la TL...
MeHy is offline  
Old 23-05-09, 19:22   #129
CT-82-PWR

Stage 5

CT-82-PWR's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Locatia e super,mie sincer mi-a placut,a fost ok.
CT-82-PWR is offline  
Old 23-05-09, 20:27   #130
ct77pia

Stage 5

ct77pia's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

DAR DECE TI-AI FACUT CONT NOU ACUM? TI-E FRICA SA SCRII CU ID TAU?SI CARE E PROBLEMA CA AI MERS PE JOS TI-AU CAZUT GRADELE?IN CAZ CA NU AI AUZIT MERSUL PE JOS FACE PICIORUL FRUMOS

ct77pia is offline  
Old 23-05-09, 20:31   #131
ginnjuice

Stage 3

ginnjuice's Avatar

si-a sters postul ,s-a razgandit,i-a placut sa mearga pe jos.daca va dadeau voie sa stati cu masinile voastre obosite in sufletul concurentilor si sa vizionati cursele de pe scaunul masinii cu volanul in fatza cred ca erati mai fericiti.
ginnjuice is offline  
Old 23-05-09, 21:30   #132
aikman

Stage 5

aikman's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
[Opel]

am eu poze ... le bag maine ... acum sunt la munca
*ginnjuice daca nu ne dam cu ele nu inseamna ca sunt si obosite masinile.... si cu taranii din constanta ... cred ca ai mici probleme ... ala din organizatori care a tipat "treceti in p..a mea inapoi" era de al tau , adica de la oras ? .... aici e un forum in care fiecare din noi ne dam cu parerea si incercam sa nu jignim pe nimeni ... vad ca ai 2 posturi ... daca nu mai ai alt cont si pe asta intri doar sa pari altcineva ... iti explic eu cam ce facem noi aici .... parerea mea este ca nu a meritat drumu pana acolo ... si in afara de cativa care sunt x-team ,sau sunt simpatizati ,sau ca tine cu usere noi ... nu cred ca ma contrazic multi .... poate in viitor o sa iasa mai bine , sau poate nu
Old 23-05-09, 21:59   #133
-=X-Team=-82-MDN

Stage 5

-=X-Team=-82-MDN's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]

imi pare rau sa aud astfel de comentarii ... ca mai bine nu mai veneam ... ca mai bine stateam acasa ... .asta e ... din greseli se invatza .... macar noi ne`am chinuit ca sa facem ceva ... nu ca altii care tot au zis ca fac ... si ..... pauza ....
cred ca este prima cursa de accelerare in ultimii doi in facuta in constnata. speram ca peste ceva timp sa mai vina una care sa fie mai buna.

Always Behind You.
-=X-Team=-82-MDN is offline  
Old 23-05-09, 22:12   #134
ct77pia

Stage 5

ct77pia's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

daca vrei sa stii mai era o solutie sa platesti 50 ron ca si concurent si sa intri cu masina dar sa nu te dai cum a facut DNC
ct77pia is offline  
Old 23-05-09, 22:17   #135
ginnjuice

Stage 3

ginnjuice's Avatar

ar35 fac surf pe internet si am intrat pe forum ca sa comentez si ca sa imi dau cu parerea,ca de asta e forum.
se face atata caz pentru 20 de lei,parca se imbogateste cineva cu banii vostri.nu cunosc niciun detaliu din organizare,dar cateodata , de cele mai multe ori adica,se iese pe ZERO,asta intr-un caz fericit,cand nu aduci bani din buzunar.(ma refer aici in general la evenimente care nu fac parte din categoria monden pitzipoance)
ginnjuice is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -