As vrea mai multe poze daca aveti ,sa le puneti si aici pentru ca erau frt multe persoane care pozau de pe margine .
Referitor la ce s-a scris aici pana acum,pentru ca pun pariu ca va iesi o intreaga telenovela pe marginea lezatilor care nu au fost multumiti de cum a decurs tot . ( si nu,nu sunt un membru x-team sub acoperire ca sa sar cu gura pentru ei ) . Ideea e ca peste tot se fac greseli , nu ai cum sa organizezi un eveniment fara sa o mai dai in bara din cand in cand.Eu cred ca asta a fost unul ok.NU mi s-a parut ca a fost prea scump biletul,dadeam si mai mult.
Mi-a placut prestatia motoarelor,frumos.Domnisoarele alea de la Flavour mai bine stateau pe scena sa dea din membre,ca din gura nu se pricep,a fost penibil . Cat despre domnisoarele de la linia de sosire,aveau picioare lungi si atat.
Cat despre public,tzarani sunt peste tot in Constanta,era culmea sa nu vina si ei la asa ceva,si sa nu le taca gura ore in sir ,sa vorbeasca porcarii si cu greseli gramaticale.
Nu am putut sa stau pana la sfarsit ca m-a ars soarele pe fata.sunt un ou prajit.
Felicitari baietilor care au organizat.Speram ca urmatorul o sa fie si mai reusit.
deci,poze va rog