30-12-07, 00:05
|
|
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Care mai vb in halul asta (mesajele sterse) isi ia un warn mititel rapid...pt injuriile care s-au folosit se poate acorda usor si un ban temporar...asa ca va rog sa pastrati decenta.
Last edited by ERY; 30-12-07 at 00:07.
|
|
|
30-12-07, 01:06
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [PARTICIPANT CURSE]
|
da... sa ma scuze admini .... dar eu raman la ideea mea ca fiecare ar tr sa isi vada de ale lui si d ce e in curtea lui nu sa stea sa vorbeasca despre altii (mai ales pe la spate) ... pace , bani si femei pt toata lumea !!!
|
|
|
30-12-07, 19:54
|
|
X-Team Racing Club Member
Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
daca mai injuratzi va sparg sa moara mama ) ery daca mai ai probele ma sunii ))))))) ca vad ca nu faci fatza ))))))
|
|
|
31-12-07, 15:53
|
|
Stage 5
|
Pai nu fac pt ca imi iei tu toti clientii la facut "fatza"
|
|
|
12-01-08, 11:01
|
|
Stage 4
Member of: [X-Team Racing Club] [DACIA]
|
pai yzf-ule un quatro stagioni fara ciuperci merge ?? fac eu cinste cu toate ingredientele ) ) ) ) ) ) ) )
|
|
|
15-01-08, 12:40
|
|
Xtreme Club Emotion Member
Stage 2
Member of: [Xtreme Club Emotion] [AUDI] [FORD] [Mitsubishi] [Opel]
|
salutare,
se mai fac inscrieri in club? am tot cautat pe net si nu am gasit nici un site functional, cu niste date de contact, ceva. Merci
|
|
|
15-01-08, 13:11
|
|
Stage 5
|
0723 345 604 - Andu TRA
|
|
|
15-01-08, 14:12
|
|
Xtreme Club Emotion Member
Stage 2
Member of: [Xtreme Club Emotion] [AUDI] [FORD] [Mitsubishi] [Opel]
|
Merci pentru promptitudine
|
|
|
15-01-08, 15:01
|
|
Stage 5
|
Cu placere.
|
|
|
09-02-08, 13:16
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
Salut baieti , un mic montaj cu masinuta mea , ca nah , de cand am servo pot si eu sa invart volanu )) https://www.youtube.com/watch?v=QcQoAahZA28
|
|
|
09-02-08, 13:49
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Frumos, dar totusi mai mult mi-a placut ce a pus pe asfalt cel negru, incearca sa mai contrelezi putin treaba nu doar cercuri simple, oricum frumos si astept sa te vad peste o luna la bucresti, succes.
|
|
|
09-02-08, 15:10
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
Mi-e greu sa o controlez la bordurile alea pt ca am ceva mai multi calutzi putere si autoblocant fatza de ala negru ii este mai usor pt el sa le faca larg... el nu are nici una nici alta ,si prefer sa probez prima data undeva delimitat cu creta sau ceva decat sa distrug masina in bordura ... baie de ulei etc , e f greu de controlat masina imediat te arunca , le`am condus pe amandoua ..
|
09-02-08, 16:21
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
bv tie frate , dar nu vad filmultele si cu ceilalti membii ai clubului :P:P
|
|
|
09-02-08, 16:47
|
|
X-Team Racing Club Member
Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club]
|
Quote:
Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team
Mi-e greu sa o controlez la bordurile alea pt ca am ceva mai multi calutzi putere si autoblocant fatza de ala negru ii este mai usor pt el sa le faca larg... el nu are nici una nici alta ,si prefer sa probez prima data undeva delimitat cu creta sau ceva decat sa distrug masina in bordura ... baie de ulei etc , e f greu de controlat masina imediat te arunca , le`am condus pe amandoua ..
|
bai frumos )) diseara ai ficatul pregatit?
|
|
|
09-02-08, 22:03
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team
|
Sa clarific ca nu vreau sa inteleaga alti ca am zis in nume de rau, respect ca o invarti nu o lasi sa stea degeaba si am vzt si cateva manevre frumose, doar sa nu te limitezi la alea, se poate mult mai mult, usor usor se invata, nu este de loc usor stiu, problema este ca rulezi cu gume mici sh-uri pe spate si pe fatza iti lasi pe cele late, si masine este intr-un dezechilibru mare, acuma nu poti sa le rupi pe spate pe cele care le tii normal pe masina ca stiu sunt scumpe, dar pune si pe fatza tot dinalea subtiri sh-uri sau de care oi avea, ca se echilibrezi nivelele de aderenta fatza spate, o sa vezi ca n-o sa mai fuga chiar asha imediat, o sa fie putin mai controlabila. Succes in continuare si respect
|
|
|
|
|