M3 fara sa ma gandesc ...fan Bmw , only love :X
TVR putini stiu cum arata o masina k asta..cu siguranta intorci priviri dac o ai
Jaguar o masina frumoasa insa nu's innebunit dupa ea
TVR TUSCAN
motor de 4.0 l 390 de cai
an fabricatie 2001
Desi la in prima faza as fi tentat sa aleg M3-ul ....masina e prea comuna ...imi place ...dar as opta pt TVR ...pt ca ...ai cativa caluti in plus si masina este mult mai usoar decat M-ul
esti crazy? TVR e una din ultimile masini pt sofer, e preferata mea fara sa aleg dintre alte sute de marci de duzina, cum sunt cele enumerate de tine. Bine, acum trebuie sa fii mai putin pretentios si sa treci cu vederea ca stergatoarele nu mai fac fata dupa o anumita viteza sau ca anumite echipamente de confort lipsesc cu desavarsire. Sunt curios cu noul proprietar al marcii daca se va schimba ceva, oricum am inteles ca se va imbunatati calitatea fabricatiei, dar spiritul se va pastra oare? I love this car...
ca idee, ce pret mai are una la mana a 2-a? Nu merita adusa in tara din Anglia, avand in vedere unde se afla volanul si taxele de la noi pt inmatriculat, dar sunt curios cate masini scoate de pe lista mea de preferinte pretul respectiv
preturile sunt aproape similare .in jur la 30-35 000 de euro.o sa ma gandesc bine si vad ce voi cumpara pana la urma.m5-ul nu-l dau oricum si cred ca voi opta pt tvr pt ca e in 2 locuri. nu am copii deocamdata si nu ma gandesc , ca nu am unde sa-i bag. in romania nu as avea de ce sa aduc una dintre ele pt ca nu am nici un gand sa ma stabilesc acolo deocamdata.voi vedea oricum.va mai dura ceva timp sa ma hotarasc.
merci pt sugestii oricum.