Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Closed Thread

Thread Tools
Old 22-01-09, 16:31   #496
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]
Default Re: Roman

Quote:
Originally Posted by Ali_ump View Post
Aia alba ...sper sa pot pune poze de maine seara.
Se misca treaba ..trebuie dora putina promovare ...si cativa oameni...cu masini care sa faca promovarea asta!

Deci , eu am facut lista cum v-am promis , nu o sa va vina sa credeti , cum nici mie , dar m-am gandit eu de ieri pana azi , si am gasit cam 57 de masini tunate mai mult sau mai putin oricum , orice masina cat de putin "tunata" e bine'venita , pentru ca e prima oara si o sa avem nevoie de masini.
Acum sa ii contactez pe proprietari , si sa vedem care poate sa vina si care nu , oricum , sunt constient ca din aia 57 , e imposibil sa vina toti , oricum , e bine ca am gasit multi , ca din aia macar 15-20 o sa vina sigur.
Iar acum am sa caut numarul de telefon a lu' Razvan Anania, sa il sun si sa ii aduc la cunostinta sa stie si el sa nu ii spunem pe ultima suta de metri , am sa postez dupa ce vorbesc cu el , in jumatate de ora maxim.
scturoag is offline  
Old 22-01-09, 16:34   #497
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

57 masini??? De unde drq ai scos tu atatea masini nu stiu =)) dar is maxim 10 masini TUNATE/MODIFICATE in Roman...restul nu stiu de unde leai scos...tiam zis si aseara...nu suna lumea degeaba. Nu o sa populam parcarea cu masini care au xenon/folie/jante/cip...trebuie ceva mai mult...putini da buni decat multi si stock Daca te mai las 2 zile scoti 100 masini? )
morpheusmaster is offline  
Old 22-01-09, 16:56   #498
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
57 masini??? De unde drq ai scos tu atatea masini nu stiu =)) dar is maxim 10 masini TUNATE/MODIFICATE in Roman...restul nu stiu de unde leai scos...tiam zis si aseara...nu suna lumea degeaba. Nu o sa populam parcarea cu masini care au xenon/folie/jante/cip...trebuie ceva mai mult...putini da buni decat multi si stock Daca te mai las 2 zile scoti 100 masini? )
Dar si 26WRC are masina stock , oricum , nu sunt stock maa
uite niste exemple de cele mai tari/frumoase de pe la noi:
-2x Subaru WRX STI
-BMW M3 ( 2008 )
-Renault Megane F1
-Subaru WRX
-Chrystler 300c
-Chrystler PT CRUISE
-Opel Calibra (ala din FAVORIT tunat full aproape)
-BMW 318i E46 ( NT 18 AMA)
-BMW 318i Compact M-Power (Ciordel)
-Alfa Romeo 156 (Pantelimon - sunt vreo 2 poze cu ea pe threadu' asta , una neagra tunata bine)
-Alfa Romeo 147 Facelift (Parvoiu - NT 33 GEO)
-Fiat Brava (Jder , una rosie , are turbo electric , evacuare full , jante cromate , xenon , amortizoare sport , folie )
-Fiat Seicento (Morpheusmaster)

Deci astea mentionate mai sus is cele mai tari masini de pe la noi(NU le-am pus in ordine care si cum e mai tare ) , si o sa mai vina alti care au doar jante , folie , evacuare , xenon , oricum , orice masina cate de putin tunata e bine-venita. pentru primul meeting , e bine si asha

Last edited by scturoag; 22-01-09 at 22:24.
scturoag is offline  
Old 22-01-09, 17:00   #499
Scarto
Old School Cars

Stage 5

Scarto's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[VW]

Hm .. nu e bine Cred ca e bine venit orice pasionat de masina, fie cu dacie, fie cu BMW M3 .. nu doar aia cu masini tunate ...nu?
Scarto is offline  
Old 22-01-09, 17:03   #500
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by Scarto View Post
Hm .. nu e bine Cred ca e bine venit orice pasionat de masina, fie cu dacie, fie cu BMW M3 .. nu doar aia cu masini tunate ...nu?
Da , stiu , problema este , ca la noi nu prea sunt asha ceva , ce am spus acum cateva posturi , trebuie sa ii chemam odata , si sa prinda ideea , sa ii facem ca tuningul sa ii atraga , asta e ideea , sa se invete ca tuningul nu e foar o toba si un filtru , e mult mai mult decat atat si nu am refer la iteme.
scturoag is offline  
Old 22-01-09, 17:09   #501
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Da pantelimon nujt dak mai are alfa
VladM is offline  
Old 22-01-09, 17:10   #502
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by VladM View Post
Da pantelimon nujt dak mai are alfa
ba da , o mai are , problema e ca el e plecat in afara , si nu stiu cum sa il contactez , si daca il contactez, sper sa fie in tara cand o sa fie meetingul
scturoag is offline  
Old 22-01-09, 17:15   #503
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Hmmm....avea tata numarul lui,cand vine tata acasa am sa ma uit in agenda Si o poza din Alfa lui Pante,de pe vremea cand era a lui Matei
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC02341.JPG
Views:	176
Size:	470.9 KB
ID:	764026  
VladM is offline  
Old 22-01-09, 17:17   #504
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by VladM View Post
Hmmm....avea tata numarul lui,cand vine tata acasa am sa ma uit in agenda Si o poza din Alfa lui Pante,de pe vremea cand era a lui Matei
Asta e poza cu interiorul , pune niste poze cu exteriorul daca ai te rog frumos.
scturoag is offline  
Old 22-01-09, 17:18   #505
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

https://www.220.ro/ebuUTrAILc/Oaia-Ghiavol.html Oaia ghiavol =))
morpheusmaster is offline  
Old 22-01-09, 17:23   #506
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Cine ma poate ajuta cinve in legatura cu: un prieten d'ameu are un BMW 318i FACELIFT(145bhp) a incercat odata sa faca burn-out si a spus ca a rupt planetara , cand tinea frana(de picior) se blocau toate rotile , si daca stie cineva sa ii spuna cum poate sa rezolve sau cum poate sa dea burnout , nu in plecare , sa stea pe loc.
scturoag is offline  
Old 22-01-09, 19:59   #507
nck_xx
VW Driver

Stage 4

nck_xx's Avatar

Member of:
[VW]

Hai sa va mai spun eu o niste masini modificate: Opel Calibra NFS....si nu e doar folie, filtru, si xenon ci are si un bodykit si am inteles ca e lucrat si sub capota.....am observat ca are in geam si abtipildul 4Tuning si mai era si o alta Calibra albastra HMI dar am observat ca a inceput sa o dea in kitch cu ea....are vreo 10 abtipilduri care imita gaura de glont si alte prostii cromate pe bara fata
Dragos acel M3 2008 de care zici tu nu e acela condus de o tipa?

Last edited by nck_xx; 22-01-09 at 20:02.
nck_xx is offline  
Old 22-01-09, 20:02   #508
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Calibra NFS nujt dak mai exista,proprietarul a botito` de cateva ori f bine ) am mers si eu cu masina aia si nu prea are nimic la motor...
VladM is offline  
Old 22-01-09, 20:02   #509
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Masini am gasit destule , acum sa vedem de autorizatii , am vb cu mama , si maine se intereseaza de ele , sa ne obtina o autorizatie pentru "expo" cum aveau si cei de la OPEL sau cei de la TATA la statuie

Ma poate ajuta cineva cu intrebarea de mai sus , in legatura cu burn-out-ul pls !
scturoag is offline  
Old 22-01-09, 20:04   #510
nck_xx
VW Driver

Stage 4

nck_xx's Avatar

Member of:
[VW]

Am reamintit'o din cauza ca am vazut'o inainte de craciun.....stiu ca soferul era un pic cam nebun si avuse cateva accidente am inteles ca a omorat si un motor

L.E.: Am gasit ceva pe net despre burnout'uri
* Rear Wheel Drive CarsDo a Basic RWD Burnout.
* Hold down the brake hard.
* Nail the gas.
* Release the brake.
* Use a line locker. A line locker is a device that modifies a car so the brake pedal only engages the front brakes. This dangerous and usually illegal device makes burnout on RWD cars easier and more dramatic. A line lock is a solenoid (fancy name for a switch) that gives you some extra buttons in the drivers seat to control your brakes. To do a burn out with a line locker installed:
* Step on the brakes.
* Push the line lock button.
* Release the line lock button leaving your front brakes on and disengaging your back brakes, leaving those wheel free to spin, burn and make smoke.
* Push line lock again to release the front brakes and move forward.

Last edited by nck_xx; 22-01-09 at 20:27.
nck_xx is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -