Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Closed Thread

Thread Tools
Old 21-01-09, 16:36   #466
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]
Default Re: Roman

Quote:
Originally Posted by Ali_ump View Post
Erau si meeting-uri cu masini ...nu te-a pus in tema Johnson? Pacat Las ca ma iau eu de el
Pai , nu stiam , nu prea a adus la discutie subiectu' asta . vorbeam mai mult de motoare , mai mergeam pe centura aia de sub pod cum intri in Piatra , si mai dadeau astia wheelie acolo , si mai mergeam la baru' acolo langa gara , si inca unu pe langa hotel central , pe stradutele din spate de la hotel central , cu masini nu ne-am int , era unu dintre motociclisti , care avea un Golf 3 alb , venise intr-o zi cu masina , in rest nu prea am intalnit masini , nimic.

Last edited by scturoag; 21-01-09 at 19:03.
scturoag is offline  
Old 21-01-09, 19:21   #467
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

da tu ai permis scturoag?
buddy_lexx is offline  
Old 21-01-09, 19:22   #468
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
da tu ai permis scturoag?
Da . . . de carucior )
scturoag is offline  
Old 21-01-09, 20:33   #469
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by Ali_ump View Post
Voi stabiliti un loc ...obtineti niste aprobari ...si eu va garantez ca ne vom strange cat mai multi!!! Eu vorbesc cu toti de pprin BC , IS, SV ca sa nu mai vb de NEAMT!
Va iesi ceva...va trebuie locatie cu parobare legala de la priimarie, aprobare de la politie, iar in mom in care aveti astea putem anunta intalnirea! Poate va ajunge si pe prima pagina la 4Tuning NU e greu....asa am facut si noi!
Trebuie doar sa vreti!!!
Aline ms de suport dar mai intai stai sa vad daca sunt "gazdele"a...de la ce am zis eu acolo pana la ce am in cap E CALE LUUUNGA...dar cu putina nebunie si noroc iese treaba.

Si sincer...daca o sa fie organizata vreodata o prima intalnire...macar sa stim ca NOI, Romascanii AM ORGANIZATO...Multumim ca KRT/Katana ne sustin...speram si restul cluburilor si nu numai ele sa ne sustina.

Locatia o sa fie categoric parcarea din centru de la Roman Voda.
Ziua o sa fie clar una nelucratoare ca sa nu fie probleme cu obtinerea autorizatiei...etc...
Si periodata o sa fie clar in vara cand o sa fim majoritatea acasa.

Mai multe detalii o sa fie pe parcurs. Si o sa apara si pe 1 pagina daca o sa fie si o sa se stie sigur...
morpheusmaster is offline  
Old 21-01-09, 20:37   #470
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
Aline ms de suport dar mai intai stai sa vad daca sunt "gazdele"a...de la ce am zis eu acolo pana la ce am in cap E CALE LUUUNGA...dar cu putina nebunie si noroc iese treaba.

Si sincer...daca o sa fie organizata vreodata o prima intalnire...macar sa stim ca NOI, Romascanii AM ORGANIZATO...Multumim ca KRT/Katana ne sustin...speram si restul cluburilor si nu numai ele sa ne sustina.

Locatia o sa fie categoric parcarea din centru de la Roman Voda.
Ziua o sa fie clar una nelucratoare ca sa nu fie probleme cu obtinerea autorizatiei...etc...
Si periodata o sa fie clar in vara cand o sa fim majoritatea acasa.

Mai multe detalii o sa fie pe parcurs. Si o sa apara si pe 1 pagina daca o sa fie si o sa se stie sigur...
Am vorbit si cu Alin si am ajuns la concluiza ca la Roman-Voda in parcare nu e asa bn , nu e destul de mare parcarea , deci eu raman cu ideea tot pe Kaufland.
Si v-a fi si mai simplu , vom vorbi doar cu managerul de la Kafuland din Roman , nu o sa mai avem nevoie de autorizatie de la primarie si autorizatie de la politie , si in plus e si mult mai mult loc.
scturoag is offline  
Old 21-01-09, 20:43   #471
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Dar poligonul ce are ?
VladM is offline  
Old 21-01-09, 20:45   #472
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by VladM View Post
Dar poligonul ce are ?
1. Nu ai lumina
2. E un meeting , nu ne adunam 2 masini , o sa vina reprezentanti 4tuning + fotografi.
3.Nu e in centru si lumea nu are cum sa vina sa vada
4.Nu e spatiu , si drum foarte prost , iar masiniile fiind tunate . au garda joasa la sol , iar in poligon nu ai cum sa intri cu o masina sport
scturoag is offline  
Old 21-01-09, 20:48   #473
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by VladM View Post
Dar poligonul ce are ?
poligonul nu mai e,oricum era bombardat tot, nu avea rost
parcarea de la roman voda e si ea bombardata si e prea mica si e si in centru...nu e bine
oricum intalnirea ca intalnirea dar actiune??

scturoag nu mai bine vorbesti cu amicata ca tot e in consiliu local sa blocam intr'o duminica cateva ore centru de la 2 magari pana al casa de cultura ca pentru un concert, si sa facem un weekend race cu liniute??
Old 21-01-09, 20:48   #474
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

1) Care poligon? =)) de cand nu ati mai fost pe acolo? ) sa vedeti ca is blocuri in constructie... ce drum e pe acolo =))...plec cu bara in spate )
2) La cene trebuie lumina? CA DOAR FACEM ZIUA!!! De dimineata la 9 pana seara...

3) Va rog sa nu mai postam pe subiectul asta...aberam de acuma...
Old 21-01-09, 20:51   #475
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
1) Care poligon? =)) de cand nu ati mai fost pe acolo? ) sa vedeti ca is blocuri in constructie... ce drum e pe acolo =))...plec cu bara in spate )
2) La cene trebuie lumina? CA DOAR FACEM ZIUA!!! De dimineata la 9 pana seara...

3) Va rog sa nu mai postam pe subiectul asta...aberam de acuma...
Ma refeream lumina pentru seara . si nu ma refeream la Carto-Drom . ma refeream la poligon din favorit , oricum amandoua sunt varza ca spatiu , locatie si asfalt , momentan ramane la Roman-Voda in parcare , cum a zis si Morpheusmaster , inchidem subiectu' pe locul unde o sa se afle , mai multe detalii cu 1 luna inainte de event.
Pana atunci trebuie sa ne intalnim macar de 3 ori.
scturoag is offline  
Old 21-01-09, 20:53   #476
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

) n-am mai fost de mult prin poligon...de cartodroom stiam...asta vara mai mergeam cu scuterul,si cand am facut scoala de soferi A1 era ok .... in fine
VladM is offline  
Old 21-01-09, 20:54   #477
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by 26WRC™ View Post
poligonul nu mai e,oricum era bombardat tot, nu avea rost
parcarea de la roman voda e si ea bombardata si e prea mica si e si in centru...nu e bine
oricum intalnirea ca intalnirea dar actiune??

scturoag nu mai bine vorbesti cu amicata ca tot e in consiliu local sa blocam intr'o duminica cateva ore centru de la 2 magari pana al casa de cultura ca pentru un concert, si sa facem un weekend race cu liniute??
De unde stii ca e in consiliu local ?
Tocmai am vorbit acum 2 ore cu ea despre lucrul asta , si a spus ca intr-o sedinta o sa aduca la cunostinta consilierilor despre lucrul asta si o sa faca ce o sa poata ca si ei ii plac masinile , tuningul si viteza.
App , feriti-va de B 41 CWH in trafic , Crazy Driver )
scturoag is offline  
Old 21-01-09, 20:54   #478
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Corect...sa nu uitam sa suntem pe 21 ian...DECI MAI E MULT TIMP PANA VINE VARA!!! Gata cu aberatul...ne organizam...si vb....

Oricum 1 idee eu zic sa fie stabilita: SA CAUTAM O ZONA CENTRALA...sa facem un EVENT DE PROMOVARE A FENOMENULUI IN ORAS!!! Ca de asta o facem nu?... si sa ne intalnim noi intre noi...dar in 1 rand sa promovam...iar daca ne intalnim in futk de mare...nu o sa ne vada nimeni...si o sa promovam absenta
Old 21-01-09, 20:55   #479
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

vladut , era ok pentru scutere , pentru masini sport in nici un caz , nu mai este ok de vreo 15 ani carto-drom-ul si poligonul.
scturoag is offline  
Old 21-01-09, 21:06   #480
BobG

Stage 2

BobG's Avatar

da fratilor o sa facem....la bancute la roman-voda acolo si ne dam de-a latu in parcare la kaufland
BobG is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -