Quote:
Originally Posted by nck_xx
Opre
ste la stopuri....da pana sa scoti aparatu de bucuros ce esti ca e oprit se face verde si a plecat foarte repede )....se vede ca a facut scoala de pilotaj al lui Titi Aur....a luat si locul 2 la un eveniment numit Elevul de Aur parca organizat de Titi Aur
|
Nu vorbi la trecut ... inca e la scoala lu' Titi Aur ... de fapt ... ii unul dintre pilotii lui Titi Aur ... in vara asta va incepe raliurile ...
Cat despre poze ?!? neah ... greu de prins ... nu e genu' care se lasa pozat ... ii mai retras omu' ... nu deschide geamu' la masina(toate masinile lui sunt foliate) sa nu il vada lumea ... nu prea sta prin oras .. mai mult in afara orasului.
Mai face un show cateodata ... dar cand nu ii multa lume prin preajma.. nu prea ii place sa fie in centrul atentiei ...
@Alin : jantele is rosii ...
...despre stilu' de mers ... ce sa zic ... n-am cuvinte .. am mers de 2 ori cu el .. 1 data a mers inces din cauza traficului si odata m-am dat jos din masina verde la fata si agitat mai rau ca un pepsi ... 0-180km/h in cca. 150 metri ... slalom la 100-120 printre masini(IN ORAS, pe la OMV) ...
Omu' e meserias ... la superlativ ...