Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Closed Thread

Thread Tools
Old 16-07-07, 12:00   #61
ionut17

Stage 5

ionut17's Avatar

Default Roman

eu zic sa incercam sa facem o intalnire in parcare la kaufland si sa vedem cum e iar in cazul in care ne alunga cineva sa cautam in alta parte.
ionut17 is offline  
Old 16-07-07, 13:14   #62
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
Default Re: Roman

Quote:
Originally Posted by ionut17 View Post
eu zic sa incercam sa facem o intalnire in parcare la kaufland si sa vedem cum e iar in cazul in care ne alunga cineva sa cautam in alta parte.
Recomandare ....parcarea de langa parculetu cu fantana arteziana ...acolo nu are nimeni treaba cu voi ....la Kaufland va alunga paznicii imediat
Ali_ump is offline  
Old 16-07-07, 13:26   #63
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by Ali_ump View Post
Recomandare ....parcarea de langa parculetu cu fantana arteziana ...acolo nu are nimeni treaba cu voi ....la Kaufland va alunga paznicii imediat
Ali si aia e o mica solutie (e mica parcarea...om vedea) Dar la Kaufland...NEAAAAAAAAAAAHHHH!!!!!!!! Nu au ce sa iti faca e parcare, nu? )

+ Hai...poate o sa vina unu sa comenteze...ii spunem cine suntem, ce facem...k stam si noi pe masini la o samanta si un pahar de suc..mai facem o poza, mai ascultam muzica...nu cred k o sa aiba de comentat...sau hai..poate o sa comenteze...1 data...a IIa oara o sa se obisnuiask cu noi ) ...sau daca ne alunga de la Kaufland fugim la Plus...ne alunga de la Plus fugim la Kaufland )

Last edited by aleks; 18-01-08 at 12:42.
morpheusmaster is offline  
Old 16-07-07, 13:36   #64
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
+ Hai...poate o sa vina unu sa comenteze...ii spunem cine suntem, ce facem...k stam si noi pe masini la o samanta si un pahar de suc..mai facem o poza, mai ascultam muzica...nu cred k o sa aiba de comentat...sau hai..poate o sa comenteze...1 data...a IIa oara o sa se obisnuiask cu noi ) ...sau daca ne alunga de la Kaufland fugim la Plus...ne alunga de la Plus fugim la Kaufland )
Stiu de la Piatra cum e ..dar puteti incerca na ...cum credeti ...io tot asta din centru zic ca e mai bun...si asa nu sunteti prea multi ...
Ali_ump is offline  
Old 16-07-07, 14:50   #65
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]

in centru este o gramada de lume...politia ne va supraveghea non'stop nu putem face nimic interesant....sunt sigur ca parznicii de la kaufland ne vor intelege...am vazut ca uneori noaptea si cei cu tirurile dorm in parcare ...
Old 16-07-07, 17:33   #66
Khristy
Kamikaze Racing Team Member

Stage 5

Khristy's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[FORD]

ai zis bine...cei cu tirurile DORM in parcare... dar noi cu siguranta nu vom dormi acolo ..
!!!
Khristy is offline  
Old 16-07-07, 18:21   #67
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Mah, deja e prea multa dezbatere pe tema asta...pur si simplu: Mergem la Kaufland, vedem ce se intampla. Daca vine cineva le spunem ce cautam acolo, dak nu ne inteleg si ne alunga, mergem la Plus si incercam aceiasi schema...Ne alunga, mergem in centru...vedem noi, nu e asta pb. acuma... pb. e daca facem, cine vine, cine are masina si ce facem odata acolo ajunsi )
Old 16-07-07, 20:16   #68
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Pai stabiliti o data....dati de stire la cunoscutii cu masini ...va intalniti...va cunoasteti intre voi (in cazu in care nu va stiti) si apoi o sa apara oameni...o sa vedeti numa ca tre sa va implicati putin in promovarea intalnirii.
Foarte important sa se stie ziua...ora...locul ...acestea sa ramana aceleasi... aproximativ...iar daca apar schimbari trebuiesc anuntate
Ali_ump is offline  
Old 17-07-07, 00:32   #69
SHOGUN-A8

Stage 5

SHOGUN-A8's Avatar

Idei:
Parcare sala polivalenta
In spatele fantanei arteziene de la hotel
In groapa
SHOGUN-A8 is offline  
Old 17-07-07, 00:36   #70
TZG@

Stage 5

TZG@'s Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Old School Cars]

pe centru la fantana pana la 12 noaptea e full de masini, nu prea vad cum vreti sa va-ntaniti acolo... iar politia patruleaza zona... clar in alta parte...
TZG@ is offline  
Old 17-07-07, 00:36   #71
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Parcarea de la sala polivalenta este SUPER TARE FRATE!!! Serios, eu stau viz a viz de ea si noaptea e 99% goala (mai e uneori o masina uitata), este un paznic care mai sta pe acolo si freak menta (dar nu ar avea nik de comentat) DAR, (exista si un DAR) casele sunt foarte aproape si sunt babaci care cand seara la 10 aud muzica tare suna la jandarmerie. DAR (din nou) MERITA INCERCAT, cum ziceam e super tare si super frumoos luminata tot...

2) In spate la fantana arteziana de la hotel am vrut sa propun si eu dar am zis k nu are rost sa imi bat gura. Parcarea este foarte foarte mica (daca sunt multe masini si blocheaza vine garda si zice ca blokm drum public)

3) In groapa??? OLD SCHOOOL...LAME...IT SUCKS...
Old 17-07-07, 00:42   #72
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Duuuudeees...vine fratemiu la mine si spune "La Royal...:-" "...si e o idee bunicik...

Facem Vot??? )

1) Parcare Kaufland (+ Parcare Plus backup ) )
2) Parcare Sala Polivalenta
3) Centru "La bancute"
4) In groapa (*P.S. cum trecem de bariera??? )
5) Mariko/Royal Parking space
6) Asteptam idei
Old 17-07-07, 04:59   #73
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

check this out https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/44248-actiune-noapte-timisoara-maine-tara/page-2.html

Pe scurt: erau in parcare privata- gaborii nu au avut e face, au plekt cu codita intre picioare... deci..kaufland (tre sa fim prieteni cu paznicii ) ) da parerea mea e ca nu te da nimeni afara
Old 17-07-07, 10:15   #74
SHOGUN-A8

Stage 5

SHOGUN-A8's Avatar

Pana la urma la Kaufland ar fi cel mai tare...e imens locul ala si e si pustiu pe acolo.
SHOGUN-A8 is offline  
Old 17-07-07, 11:30   #75
TZG@

Stage 5

TZG@'s Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Old School Cars]

La Kaufland dupa 10 seara e gol, si oricum nu ne strangem cat sa umplem parcarea... stam mai pe margine, spre centura si nu ne spune nimeni nimic... asta iarna ne-am dus sa ne dam pe gheatza pe-acolo si paznicul ne-a zis ca doar sa nu-i daramam stalpii, ca gluma... so... nu ne spune nimeni nimic...
TZG@ is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -