Scuzati claritatea,am cumparat un telefon si le avea pe el. Si daca o sa zica cineva ca acel VW Kafer nu e tare,tin sa precizez ca are toate piesele pe el si e intr-o stare impecabila !
Scuzati claritatea,am cumparat un telefon si le avea pe el. Si daca o sa zica cineva ca acel VW Kafer nu e tare,tin sa precizez ca are toate piesele pe el si e intr-o stare impecabila !
broscuta asta a fost muult timp la mine la bloc..si se pare k a maritat`o prin roman! facea misto motoru :P
cat despre bmw l`am vazut live..arata bine... a fost si la intalnirea pe moldova la 4 tuning pe 18 feb in piatra acu cativa ani!
__________________ ex car : OPEL Astra 1.4i
now : ff2 1.6 tdci 2007 :X
Pai e in Roman de vreo 5 ani ... Proprietarul locuieste si in Piatra si in ROman .. il cunosc ... ii plac OLD SCHOOL CARS , mai are o Dacia 1100 Reconditionata , Stare perfecta , Si inca o Dacia din 1960-1970 dar nu stiu cum se cheama nu 1310 nici 1300 nici 1100 , seamana cu VW CORADDO "ii gheboasa" ... oricum ... toate 3 sunt de nota 10 , masini reconditionate 100%
Pai e in Roman de vreo 5 ani ... Proprietarul locuieste si in Piatra si in ROman .. il cunosc ... ii plac OLD SCHOOL CARS , mai are o Dacia 1100 Reconditionata , Stare perfecta , Si inca o Dacia din 1960-1970 dar nu stiu cum se cheama nu 1310 nici 1300 nici 1100 , seamana cu VW CORADDO "ii gheboasa" ... oricum ... toate 3 sunt de nota 10 , masini reconditionate 100%
ah inseamna k`i tot ala pe care`l stiu... nu`l cunosc personal..doar din vedere + ca sta in bloc cu mine sper sa fie ala care`l cun eu..
imi place cum e interiorul ... dar parca ar fi mers niste scaune sport
Nu ar fi mers niste scaune sport pentru ca are 4 locuri masina , 2 fata/2 spate , iar daca pune scaune sport , nu are cum sa mai urce pasageri in spate , ca alea sport nu se rabateaza
Mai postati careva poze cu masini tari din Roman , pana mai fac si eu rost de poze ca multi dintre noi nu am vazut multe masini tari de prin Roman ca proprietari ori sunt la Bucuresti al fac ori la Iasi ... merita sa le vedem si noi .. si alti din alte orase.
App. ... Cumpar capac pentru roata de rezerva la Toyota Land Cruiser PRADO(120) din 2006 , nu conteaza culoarea , si nu trebuie sa fie neaparat de la Toyota , poate sa fie si chinezarie si de la alta masina , numai sa se potriveasca.
Multumesc Anticipat.
) da,soferul era un taran,dar pe altcineva n-am gasit,i-a fost frica mai mult de 200 Masina are filtru sport,evacuare completa sport,chip si alte chestii Motor de 2000 ... aaa si inca ceva,o conduce o fata