iti astept modificarile maestre si mai usor cu viteza :P am vazut cum fugeai cand veneai de la buc ) turbat omu ... oricum ma apuc si eu sa`mi caut niste jante si poate gasesc si niste lampi :P bafta la tuning!!
Asta`i masina ma ?are si el niste Lampi pe spate,si niste Angel's pe fatza?si voi credetzii ca este tuning?are doua Proiectoare De "TIR" cum am mai spus.. si folia aia mai are putin si cade jos )
EDITAT: Omul si-a spus parerea... Alin o accepta daca vrea. Te rog nu provoca la dispute personale pe forum... Daca ai ceva sa-i spui, spune-i in privat sau daca tu crezi ca e foarte grav, anunta un moderator. Bafta!
iti astept modificarile maestre si mai usor cu viteza :P am vazut cum fugeai cand veneai de la buc ) turbat omu ... oricum ma apuc si eu sa`mi caut niste jante si poate gasesc si niste lampi :P bafta la tuning!!
Cine ...nu era el ...nu cred ca ai vazut bine
Aline spor la munci tata...ai de treaba ...sper sa o termini cat de repede ... sa mai vada lumea cate ceva nou prin oras
Cine ...nu era el ...nu cred ca ai vazut bine
Aline spor la munci tata...ai de treaba ...sper sa o termini cat de repede ... sa mai vada lumea cate ceva nou prin oras
a vazut bine ,asta era joi in prima zi de tuning days
aline...din ce am vazut eu la service la tine...sincer va iesi ceva super tare...peugeotul 206 e o mashina cu forme frumoase dar in mainile tale va capata unele si mai si :-p !! ca sa te umflu oleak
ma omule tu tot nu te-ai lasat...chiar vrei sa vezi ca daca te vad pe drum(ai noroc ca nu te cunosc)sa ma busesc cu dacia in loganul tau...tineti gura acasa...nu te mai lua de lume...ca nu esti tu acum mare meserias in tuning...si cred ca alin a facut multe masini la viata lui...deci " Lasa-ne,Lasa-ne,ca ne-ai plictisit"... pleca acasa cu parerile tale...
EDITAT: Abtineti-va de buna voie ca sa nu o faceti fortat.