![]() |
Peugeot 206 - 16 SIX
aici se pot posta pareri si comentari despre 16SIX;)
|
Re: peugeot206-16six
singurul lucru care ti l reprosez e sa scoti proiectoarele alea...ca stica tot aspectu masinii :P
|
eu zic ca ti-ar trebui un 2000 rs sa fugi mai usor de garda....:D :D :D
|
sunt de acord cu antik...si succes la modificat. ( am inteles ca te apuci de el)
BAFTA |
Re: Peugeot 206 - 16 SIX
mi-as da cu parerea, dar nu stiu la ce sa ma refer. La ce vei face sau la ce ai facut deja? deocamdata no coment, nu cred ca vrei sa stii
|
wa da tu cu doua faruri doua stopuri si o folie aruncata pe geamuri crezi k ala se cheama tuning....?mai bine lasa-te de meseria asta....dute si tamplar,zidar.,..:D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E simpatik masina ..parerea mea e k trebuie puse nijte jante adevarate ;) ...eventual un body kit ! Bafta!
|
Asta`i masina ma ?are si el niste Lampi pe spate,si niste Angel's pe fatza?si voi credetzii ca este tuning?are doua Proiectoare De "TIR" cum am mai spus.. si folia aia mai are putin si cade jos :))
|
ee nu fi rau cred ca asta e inceputu crezi ca daca ar fi bani nu sar face o masina de la cap la coada raulee "el macar incearca"
|
Quote:
|
Quote:
|
lasa six " acuma asteptam modificari nu de asta aii facut partea asta pt b16six cred :D"
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning