07-03-07, 19:16
|
|
Kamikaze Racing Team Member
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Re: Masini Din Toata Lumea !!!
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Accident stupid Lamborghini Murcielago
Aceasta masina a fost inchiriata de un tip din Londra pentru 24 de ore . Pretul a fost de 2000 de lire sterline pt cele 24 de ore + inca 10.000 de lire sterline pentru garantie !
In aceasta filmare se poate vedea cum a reusit un idiot sa strice o super masina si sa piarda 12.000 de lire sterline !
https://www.youtube.com/watch?v=AupooomYEzU
|
dobitoc mare omul asta
|
|
|
08-03-07, 03:42
|
|
Stage 5
|
Noul BMW M3
M3 Concept isi va face debutul la viitorul Salon Auto de la Geneva. M3 a uimit deja de cateva decenii, insa pentru prima oara de la debutul sau in 1983 ( E 30 ), acum are si cativa rivali de temut, Audi RS 4, sau Lexus Is-F, asa ca noul model va trebui sa fie si mai bun decat modelele anterioare. Motorul este un V8 puternic derivat din V10 de pe M5 si M6, cuplat cu o cutie manuala in 6 trepte. Cei de la BMW inca nu au dezvaluit performantele motorului, insa ne putem astepta la 425 sau 450 CP. M3 foloseste si el fibra de carbon la plafon ca si M5 si M6 pentru a mai scadea din greutatea masinii, insa in acelasi timp da si un aer sportiv masinii, pentru ca pare mai lata cu acest plafon CFRP. Cu toate ca cei de la BMW au declarat ca e un concept, nu cred ca vor fi facute prea multe modificari fata de acest concept atunci cand va intra in productie inlocuitorul modelului E 46 de acum. Se speculeaza ca modelul de serie va aparea in showroom-uri anul acesta, iar anul viitor urmeaza a fi lansata si modelul decapotabil.
|
|
|
08-03-07, 14:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Noul BMW M3
M3 Concept isi va face debutul la viitorul Salon Auto de la Geneva. M3 a uimit deja de cateva decenii, insa pentru prima oara de la debutul sau in 1983 ( E 30 ), acum are si cativa rivali de temut, Audi RS 4, sau Lexus Is-F, asa ca noul model va trebui sa fie si mai bun decat modelele anterioare. Motorul este un V8 puternic derivat din V10 de pe M5 si M6, cuplat cu o cutie manuala in 6 trepte. Cei de la BMW inca nu au dezvaluit performantele motorului, insa ne putem astepta la 425 sau 450 CP. M3 foloseste si el fibra de carbon la plafon ca si M5 si M6 pentru a mai scadea din greutatea masinii, insa in acelasi timp da si un aer sportiv masinii, pentru ca pare mai lata cu acest plafon CFRP. Cu toate ca cei de la BMW au declarat ca e un concept, nu cred ca vor fi facute prea multe modificari fata de acest concept atunci cand va intra in productie inlocuitorul modelului E 46 de acum. Se speculeaza ca modelul de serie va aparea in showroom-uri anul acesta, iar anul viitor urmeaza a fi lansata si modelul decapotabil.
|
super super tare vreun pret ceva stii la el
|
|
|
11-03-07, 12:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dangti16v
|
Nu nu stiu ...dar oricum eftin nu o sa fie....
|
|
|
11-03-07, 12:27
|
|
Stage 5
|
Noua Honda NSX va avea 550CP
Mai sint citeva luni pina ce Honda va lansa noua generatie a supercarului NSX. Super coupé-ul japonez va avea un motor V10 de 4,5 litri si 550 cai putere, dezvoltat din propulsorul pe care Honda-l foloseste in Formula 1. Coupeul, care va avea un model sora, sub sigla Lexus, are un design inspirat de masinile sport britanice si italiene.
|
|
|
11-03-07, 12:30
|
|
Stage 5
|
Un Porsche 911 de 1.000 CP va fi prezentat la TuningDays 2007
A treia ediţiei a salonului auto TuningDays 2007 se va desfăşura în perioada 29 martie - 1 aprilie, în fosta locaţie a supermarketului Metro Otopeni, la 16,5 km nord de centrul Bucureştiului.
Peste 250 de maşini modificate vor fi prezentate la TuningDays, iar 30 de maşini vor fi expuse în premieră în România. Printre modelele expuse va figura şi un Porsche 911 de peste 1.000 CP, a declarat, pentru Rompres, Vali Laszlo, reprezentantul firmei 4tuning, organizatorul evenimentului alături de societatea Euroexpotrans
|
|
|
12-03-07, 14:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
Un Porsche 911 de 1.000 CP va fi prezentat la TuningDays 2007
A treia ediţiei a salonului auto TuningDays 2007 se va desfăşura în perioada 29 martie - 1 aprilie, în fosta locaţie a supermarketului Metro Otopeni, la 16,5 km nord de centrul Bucureştiului.
Peste 250 de maşini modificate vor fi prezentate la TuningDays, iar 30 de maşini vor fi expuse în premieră în România. Printre modelele expuse va figura şi un Porsche 911 de peste 1.000 CP, a declarat, pentru Rompres, Vali Laszlo, reprezentantul firmei 4tuning, organizatorul evenimentului alături de societatea Euroexpotrans
|
cred ca-l va baga pe dyno sa se vada cei 1000 de cai live
|
|
|
12-03-07, 15:49
|
|
Stage 3
|
skyline cred ca e cea mai reusita japoneza.Eu daca as pune mana pe asa ceva ...............
|
|
|
12-03-07, 16:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dangti16v
cred ca-l va baga pe dyno sa se vada cei 1000 de cai live
|
Sper ...caci altfel sunt doar vorbe goale...oricum e OZN-u masina ...am citit in revista ce modificari mai face la ea...
Pacat de personaju de la volan
|
|
|
13-03-07, 13:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Sper ...caci altfel sunt doar vorbe goale...oricum e OZN-u masina ...am citit in revista ce modificari mai face la ea...
Pacat de personaju de la volan
|
daa stai sa vezi lista mea cu ce pun pe masina
|
|
|
15-03-07, 12:23
|
|
Stage 5
|
Cele mai scumpe jante din lume !
Daca nu se putea, acum se poate, jante de 4 ori mai scumpe decat un SLR. 2 milioane de dolari pe niste jante cu diamante.Pe langa pretul exorbitant va mai trebuie si o masina imensa pentru ca jantele sunt de 24 inch. Un set are 26 000 de diamante si cam 1 200 rubine, nu le-am numarat dar ii credem pew cuvant. As vrea sa le vad intr-un raliu, si la urma domnii de la firma sa numere cate diamante si rubine au mai ramas pe pretioasele jante. Intr-un fel cine va cumpara aceste jante se va simti cumva pacalit, pentru ca la banii astia metalul ar fi trebuit sa fie platina nu aluminiu.
|
|
|
25-03-07, 01:15
|
|
Stage 5
|
bai frate...........da mai bine iti iei cateva masini de banii astia...........
2 milioane de dolari?
da costa ceva...
|
|
|
|
|