25-01-07, 20:56
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
Re: Drag Vs. Drift
cat imi suna de cunoscut toate astea !
Bune IDEI !
|
|
|
26-01-07, 19:15
|
|
Kamikaze Racing Team Member
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB
cat imi suna de cunoscut toate astea !
Bune IDEI !
|
normal ca suna cunoscut!!sunt idei preluate de pe krt stii bine
|
|
|
26-01-07, 19:39
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by dangti16v
normal ca suna cunoscut!!sunt idei preluate de pe krt stii bine
|
da-mi voie sa HAHAHAHA !
Ontopic :
Drag - superextramega po****rizat si iubit in RO .. 90 % din posesorii de carnet intre 18-20 ani sunt boy-raceri ,toata lumea stie ce e ala RPM si cat de mult te ajuta asta la o ''cursa de drag''
Drift - conceptul de drift , cunoscut aproapre in totalitate de tinerii soferi in urma mediatizatului FF nu se prea aplica deocamdata la o scara larga in Ro si este aproape tot timpul confundat cu burnoutul si cerculetele (atat de mediatizate) ! La nivel competitional e inexistent ! Insa exista destui oameni seriosi interesati de aceste lucruri si sper ca driftul sa cunoasca o evolutie la fel de impresionanta cum a avut-o Tuningul !
Good Luck !
|
27-01-07, 10:52
|
|
Stage 3
|
Drift drag amandoua sunt marfa oricum dragurile mi se par mai marfa Apropo uite cu ce masina poti participa la amandoua http://www.videotuning.net/Video/5/
|
|
|
27-01-07, 16:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB
da-mi voie sa HAHAHAHA !
Ontopic :
Drag - superextramega po****rizat si iubit in RO .. 90 % din posesorii de carnet intre 18-20 ani sunt boy-raceri ,toata lumea stie ce e ala RPM si cat de mult te ajuta asta la o ''cursa de drag''
Drift - conceptul de drift , cunoscut aproapre in totalitate de tinerii soferi in urma mediatizatului FF nu se prea aplica deocamdata la o scara larga in Ro si este aproape tot timpul confundat cu burnoutul si cerculetele (atat de mediatizate) ! La nivel competitional e inexistent ! Insa exista destui oameni seriosi interesati de aceste lucruri si sper ca driftul sa cunoasca o evolutie la fel de impresionanta cum a avut-o Tuningul !
Good Luck !
|
da ...cum zici tu boy-raceri....18-20 hmm...in fine
eu stiu multa lume care nu intra in categoria asta.....incepand cu mine care am 22 de ani si multi altii si in privinta driftingului mediatizarii si nivelului competitional cred ca nepotii mei vor participa la asa ceva in romania
|
28-01-07, 21:00
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Lista cu masini bune pt drift stock sau cu modificari putine si ieftine:
1.Corolla GTS AE86
2.Toata gama Sylvia S13/S14/S15 versiunile cu seria de motoare XX20DET...
3.Orice alt Nissan cu tractiune spate de la cele mai vechi Laurel sau Cefiro care sunt pe taxi pana la maretele Skyline-uri GTR32/33(Godzilla)/R34 defapt toata gama Skyline in orice versiune(2/4 usi) de GTS-T sau GTR.
4.Cateva Mazde printre care celebra RX-7 FD3 in special cel cu motorul B20-TT
5.Toyote de genul Supra Mk IV, sau Soarer twin-t, Altezza etc.dar putin dopate si puse la cura de slabire pt a indeparta greutatea in exces.
6.BMW sau orice alte "chestii" venite din Europa care au porecle de animale: vezi ursuletzi, pisicutze, rechinasi etc.
7.Masini americane puse la cura de slabire, de mentionat Viper, Charger,sau Mustang(doar cateva din modelele care fac valva mare in D1SUA)
8.Mai adaugati si voi...
9.Am uitat de masini cu tractiune AWD gen EVO, dar aici deja intram in alta mancare de peste...
dupa o comparatzie top 15 in 2003 D1GP, top 10 in the 2004 D1GP, si top 10 in 2005 D1GP cele mai <<BUNE>> masini pt drift au fost :
Nissan Silvia S15
Toyota Levin/Trueno AE86
Mazda RX-7 FD3S
Nissan Skyline ER34
Nissan Silvia S13
Toyota Chaser JSX100
Subaru Impreza GD (RWD)
Toyota Altezza SXE10
|
Vreau sa te corectez ca Nissan Skyline R33, R34 GTR are 4WD acesta fiind un mare dezavantaj pt masinile de drift
|
|
|
30-01-07, 09:52
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by VlaDoY
Vreau sa te corectez ca Nissan Skyline R33, R34 GTR are 4WD acesta fiind un mare dezavantaj pt masinile de drift
|
Nu te contrazic... adevarat ca Skyline este o masina 4WD si aderenta se pierde greu insa totusi este in topul preferintelor cand vine vorba de masini pt drifting in Japan si nu numai.
Cat despre sistemul 4WD dezvoltat de japonezi pt Skyline cel putin pt. R34 este unul mai sofisticat....acesta actioneaza doar la iesirea din viraje sau cand rotile din spate pierd aderenta....din cate stiu eu...
|
|
|
31-01-07, 12:03
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [DAEWOO]
|
parerea mea e ca Skyline e o masina intradevar tare....am vazut unu facut de cineva cica 1115 cai...belea belea.....Skyline rulzzzz
|
|
|
01-02-07, 11:19
|
|
Stage 5
|
Dati-mi voie sa va incant cu cateva frumuseti japoneze ...
Aici de fata doua dintre preferatele mele Skyline si Silvia S15 Si ca tot veni vb de skyline
Last edited by Ali_ump; 01-02-07 at 11:23.
|
|
|
01-02-07, 13:19
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Skyline-ul asta cred ca mi-ar place indiferent de cum arata, la ce stie sa faca. Pt ca fata e de Aston Martin db7(sau pe aproape, mai vechi oricum) si spatele de Ferrari la cura de ingrasare, plus ca e mare cat dormitorul meu. Interiorul e belea insa si asa a inceput dragostea si fata de masina mea. Nu a fost dragoste la prima vedere, a trebuit sa-i cunosc intai dedesubturile ca sa ma atasez definitiv.
|
|
|
01-02-07, 18:01
|
|
Stage 5
|
|
|
|
01-02-07, 18:33
|
|
Stage 5
|
|
|
|
02-02-07, 12:35
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [DAEWOO]
|
skyline e intradevar...parerea mea...o masina reusita.......care face si drag si drift....de toate......
|
|
|
02-02-07, 14:07
|
|
Stage 5
|
Vad ca toata lumea o da cu skyline...o fi chiar asa buna???
|
|
|
02-02-07, 15:41
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dangti16v
Vad ca toata lumea o da cu skyline...o fi chiar asa buna???
|
nush tu ce zici chiar crezi ca e ...?mi-am cautat una la mana a doua ...in germania ...de la 10000 in sus gasesti...insa cu taxele astea de inmatriculare...slabe sanse sa imi aduc vre-un curand...
|
|
|
|
|